Cayci semaver ariyorum delircem artik .nolun bakin

bulmaya calışıyorum kız bende cok beyenmiştim yukarda resmimde eklediğim deil demi ?

canim benim oda degil...yau siz türkiyelisiniz bulamiyosunuz ben burdan nasil bulayim...ahh makina ahh aklimdan cikmiyorsun...takildim..mutlaka istiyorum..simdi bir demlik icinde o kadini aramak istemiyorum yüzüm yok aramaya bassagligina gitmedik diye anneme demis safiye niye gelmedi cok bekledim üzüldüm demis...annemde kizdi bana bugün ....en kisa zamanda gidecegiz..ayni sehirde kalmiyoruz yani baska sehirde kendisi...aramam bu konu icin biraz abes kacar...neyse aramaya devam :))

değilmi :çok üzgünüm: tarifinizden aklıma bu ürün geldi direk.

degil canim degil...anladiniz ama degilmi anlatimimdan ...?? suyun kaynadigi yerden baloncuklar cikiyoya fokurdadikca hani oralarda iste hep lamba yaniyo...yau her eve lazim..bulun sizde alin banada alin yollayin..valla yanlis yapmam parasini hemen yollarim ..:))

araştırıyorum. bulsam hemen alıp gönderirdim size. googlede arattım ama bir sonuç elde edemedim. çaycı, çay makinesi, semaver v.s yazınca hep aynı tip ürünler çıkıyor benneyaptımki

araştırıyorum. bulsam hemen alıp gönderirdim size. googlede arattım ama bir sonuç elde edemedim. çaycı, çay makinesi, semaver v.s yazınca hep aynı tip ürünler çıkıyor benneyaptımki

googleden bosuna aramayin cikmiyo ben cokkkk aradim....siz türkiyede carsiya ciktiginizda satilan yerlere soracaksiniz iste böyle böyle bulunacak...pc den kesin ümidinizi... canim benim saol cok sevindim hem bana alip hemen yollarim lafina...güvende var bizde bak maasallah bize..

'aklımdan çıkmıyor, mutlaka istiyorum' demişsiniz, o yüzden yardımcı olabilmek isterdim. mağazalarda hiç denk gelmedim ama araştırırım.

'aklımdan çıkmıyor, mutlaka istiyorum' demişsiniz, o yüzden yardımcı olabilmek isterdim. mağazalarda hiç denk gelmedim ama araştırırım.

evet inanki aklimdan cikmiyor...ben birsey görünce onu begenirsem ayni bundaki gibi unutamam..mecburrrrr mecbur almaliyim..huyum bu..ama deger bunu almaya...yau o kadar harikaki ..sende kendine alacagindan eminim görürsen..haberini bekliyecegim canim cok saol...

rica ederim.
denk gelirsem hemen haber veririm size.

evet lambaları kaynayınca yanıyor. hatta karınlıkta daha güzel görünüyor. mavi mavi ufo gibi kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $K_3283_C_L[1].webp
    2 KB · Görüntüleme: 111
ayy gördüm...cok saol...ama türkiyeden almanyaya siparis veriliyomu bilmiyorum ...tühh...sen calisirken gördnmü?

ayy gördüm...cok saol...ama türkiyeden almanyaya siparis veriliyomu bilmiyorum ...tühh...sen calisirken gördnmü?

istediğiniz çaycı sonunda bulunmuş sanırım kaydirigubbakcemile5
çok aramanıza rağmen internette bulamadığınızı yazmıştınız, o yüzden bu üründe değildir diye düşünmüştüm. googlede çay makinesi yazınca direk bu çaycıda çıkıyor çünkü.

Evet canım görmüştüm. Ama bana pek cazip gelmediği için sanırım ilgimide çekmemiş demekki. Türkiye'den yurtdışına ürün gönderen pek alışveriş sitesi yok burda. Zaten elektirikli bi ürün olduğu için gümrükte takılır bence. Vergisi falanı filanı 2-3 katına çıkar sana yani. Türkiye'de kimsen yokmu? Söyle alıversinler sende izine falan gelirsen alırsın onlardan. Almanyanın neresindesin?

türkiyeden kimsem olmazmi doluuu..ama alacak kimsem yok ..kayinbabam flan giderse derim ona alir..arkadaslar izine gidecekbi diyim bakim...krefeld sehrindenim...düsseldorf yakini..tanirmisin yoksa buralari

ay yok canim ya ben yazdim cikmadi ..belki tr nin googlesi daha baskadir...lambali semaver yazdim neler yazdim neler..ama yinede tsk ederim sende iyi kötüugrastin ...hakkinizi helal edin..

türkiyeden kimsem olmazmi doluuu..ama alacak kimsem yok ..kayinbabam flan giderse derim ona alir..arkadaslar izine gidecekbi diyim bakim...krefeld sehrindenim...düsseldorf yakini..tanirmisin yoksa buralari

canım google'dan semaver diye arattığın için çıkmamıştır. çünkü biz burda bunlara çay makinası diyoruz. bitek musluklu olanlara semaver diyoruz. Avrupayı çok gezdim, bilirim yani oraları. zaten 1 ay sonrada malesef isviçreye gelin gidiyorum senağlama

eee yaz geldiya almancilar avrupacilar gelir artik izine dügün yapip güzelim kizlari analarindan ayirip buralara getirmeye(( kiyamam sana ...hemen dügünden sonra gelecekmisin buraya ?? allah yardimcin olsun ...üzlüyomusun ? kimle evleneceksin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…