Cayci semaver ariyorum delircem artik .nolun bakin

3 senelik sevgilimle nihayet evleniyorum opuyorumnanaktan Tabiki seviniyorum ama bir yandan da buradan İstanbul'um dan ailemden arkadaşlarımdan ayrılıyorum diyede üzülüyorum. Çok isterdim evlendikten sonra Türkiye'de yaşamayı. Ama o orda doğup büyümüş birisi. Oradaki işi, konumu, kariyeri çok iyi. Türkiye'de yapamayacağını biliyorum. Türkçe'si bile yok sayılır düşün yani. Evet düğünden sonra balayı, sonra direkt İsviçre. İngilizcem iyi ama yine de orda biraz daha rahat edeyim diye son bir kaç aydır almanca kursuna gidiyorum. O Türkiye'de zorlanmasın diye ben İsviçre'de zorlanıcam sanırım. Senin almanca nasıl?

benim almancam iyi ben almanyada dogma büyümeyim ve esimde burali..herkes kendi isini görüyo ..ama türkiyeden gelin gelen bir cok arkadasim var umarim dilerim sen onlar gibi sorun yasamassin burda...korkutmak istemem seni ama bir dönem alisana kadar zordur illaki..buraya gelincede yazisalim haaa cikma bu sayfadan iyi olur :)) kaynanan görümcen hep etrafindami?? isvicreye geldiginde yani...allah mutlu etsin insallah...esinide trkcesi olmamasi normal buranin gencleri cogu öyle..:)) aci ama gercek ...neyse sen ona türkce o sana almanca ögretir artik ..kendine iyi bak ..hoscakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…