Arkadaşlar o kadar telaşım var,işim gücüm var. bir de işyerinde bununla uğraşıyorum. İki görevli var çay ocağında. Erkek temizlikten sorumlu, kadın da çaydan.(adam öyle diyor). Arıyorum açan yok. Dönen yok..Dakikalar geçiyor, çay ocağına gidiyorum; üç -dört kişi toplanmış sigara içiliyor, sohbet muhabbet ortamı. Çayımı alıp kendim çıkıyorum.kendilerine sordum, erkek beni ilgilendirmez, çaydan ben sorumlu değilim dedi. Kadın da hiç cevap vermedi..Bu bu şekilde en az üç -dört kez denk geldi. Bugün yine oldu.. gittim bunlardan sorumlu şefe. O da personeli savundu, hangi birine yetişsinler diye. Ama dedim odadalar, aramam ekranda duruyor. Kasıtlı bakılmıyor. Şef de ‘bunlar zaten temizlikten sorumlu; çay geliyorsa lütufdur’ gibi şeyler söyledi. Ama böyle değil esasen. Çay parası ödüyoruz zaten ve kullandıkları oda çay ocağı. Temizlik odası falan değil..
Çayımı kendim de alıyorum, gocunmam ama misafirim varken mahcubiyet yaşıyorum cidden.
En son müdürle konuşmayı düşünüyorum zaten ama siz olsanız nasıl yorumlardınız?
Çayımı kendim de alıyorum, gocunmam ama misafirim varken mahcubiyet yaşıyorum cidden.
En son müdürle konuşmayı düşünüyorum zaten ama siz olsanız nasıl yorumlardınız?