çaycı ve kettle tavsiyee beklıyorummm

hfceren

şanslımıyım neeee:))
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
956
20
118
kıslar çaycı almak ıstıyorum hanı kettle olarakta kullanabılecegım ve çelik gıbı olanlardan ama hangı marka alsam bılmıyorum.sizin kullanıp memnun olduğunuz bı marka varmı bana tavsiye edebileceğinizz???

Ben anneme bu çaycıdan almıştım hediye çok memnunuz. Ben 100'e almıştım 9-10 ay önce ama sanırım 90'a satan yerler var şuan.

$çaycı.webp

markası ne canımm bunun???

Son düzenleme:
Resmi eklemek için girdiğim sitelerden fiyat bakym dedim birinde 95 diğerinde ( teknosa ) 129 yazıyodu ben geçen senenin sonunda adan real ( ykm ) den 100'e almıştım çok fark ediyo fiyatlar.

evett canımm yaa baya gezmek gerek galıbaa aam tesekkürler tavsıyen için cook saoll:)))

7-8 yıldır Arzum Çaycıyı kullanıyoruz annemlerde. Çok memnunuz. Hiçbir arızası olmadı. Bizi üzmedi:D Kettle olarak da güzel. Suyu sıcak tutma özelliği var.

7-8 yıldır Arzum Çaycıyı kullanıyoruz annemlerde. Çok memnunuz. Hiçbir arızası olmadı. Bizi üzmedi:D Kettle olarak da güzel. Suyu sıcak tutma özelliği var.

canımm metal gibiimii tam bılmıyorumdaa???

Son düzenleme:
Rica ederim eminim siz de memnun kalırsınız. Biz genelde kettle olarak kullanıyoruz. Kalabalık misafirimiz varsa cam demliğini kullanıyoruz. Güzel bir ürün.

Kesinlikle Bosch Çaycı Almalısın..:34:
Biraz Pahalı Ama..
Harika..

Uzun Süre Kullanırsın..:34:
Değer Verdiğin Paraya..

Rica ederim eminim siz de memnun kalırsınız. Biz genelde kettle olarak kullanıyoruz. Kalabalık misafirimiz varsa cam demliğini kullanıyoruz. Güzel bir ürün.

saolasınn ama demliğinin cam olamsıı benı korkutuyoo bıraz bi sakarlık edıp kırarsam gittii yanii :))

saolasınn ama demliğinin cam olamsıı benı korkutuyoo bıraz bi sakarlık edıp kırarsam gittii yanii :))

Orası yle evet haklısınız annem de çok hasssas o konuda kimseye elletmez :)Ben de sakarımdır ama dikat edince bi şey olmuyo ki biz çok nadir kullanıyoruz demliğini. Ama siz sık kullanıcaksınz tabi zor olur o zaman her defasında aynı hassasiyeti göstermek. Bi de kırılırsa anlamı kalmaz zaten komik durur bi tarafı boş :)

sana kesinlikle tefali tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum bir tanıdıkta görüp çeyizime almıştım ve çok memnun kaldım annem mesela arçelik lal kullanıyor o pek memnun değil tavsiyem yan yana olanlardan al üst üste olanlardan değil gri olan benim kullandığım kırmızı olan da annemin :10:

images

images

sana kesinlikle tefali tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum bir tanıdıkta görüp çeyizime almıştım ve çok memnun kaldım annem mesela arçelik lal kullanıyor o pek memnun değil tavsiyem yan yana olanlardan al üst üste olanlardan değil gri olan benim kullandığım kırmızı olan da annemin :10:

images

images

çookk tesekürlerr bakıcam bunadaa :))

Anneme Fakir'in kettle ını almıştım. Çok memnun görünümü de şık, tavsiye ederim.

kıslar çaycı almak ıstıyorum hanı kettle olarakta kullanabılecegım ve çelik gıbı olanlardan ama hangı marka alsam bılmıyorum.sizin kullanıp memnun olduğunuz bı marka varmı bana tavsiye edebileceğinizz???

bende beko inox tea party var.bikaç ay kullandım sonra demliğini kaldırdım altını kettle olarak kullanıyorum.dışından su lekesi hiç geçmiyo.ovala ovala gitmiyo.hiç tavsiye etmiyorum.çaycıda demlenen çayı da sevmiyorum en iyisi kaynayacak ocakta güzelce o daha güzel

Back
X