Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7-8 yıldır Arzum Çaycıyı kullanıyoruz annemlerde. Çok memnunuz. Hiçbir arızası olmadı. Bizi üzmediKettle olarak da güzel. Suyu sıcak tutma özelliği var.
Rica ederim eminim siz de memnun kalırsınız. Biz genelde kettle olarak kullanıyoruz. Kalabalık misafirimiz varsa cam demliğini kullanıyoruz. Güzel bir ürün.
Kesinlikle Bosch Çaycı Almalısın..
Biraz Pahalı Ama..
Harika..
Uzun Süre Kullanırsın..
Değer Verdiğin Paraya..
saolasınn ama demliğinin cam olamsıı benı korkutuyoo bıraz bi sakarlık edıp kırarsam gittii yanii :))
canımm metal gibiimii tam bılmıyorumdaa???
sana kesinlikle tefali tavsiye ederim 1 senedir kullanıyorum bir tanıdıkta görüp çeyizime almıştım ve çok memnun kaldım annem mesela arçelik lal kullanıyor o pek memnun değil tavsiyem yan yana olanlardan al üst üste olanlardan değil gri olan benim kullandığım kırmızı olan da annemin
![]()
![]()
Dış görünümünden bahsediyorsan annemdeki lila renkli, bir de yeşil renkli olanları da var.
Bana hediye olarak Arzum çaycı getirmişlerdi onun da dışı metal renk.
kıslar çaycı almak ıstıyorum hanı kettle olarakta kullanabılecegım ve çelik gıbı olanlardan ama hangı marka alsam bılmıyorum.sizin kullanıp memnun olduğunuz bı marka varmı bana tavsiye edebileceğinizz???