çaydan çaydan çaydan

mesmeser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
2.547
4.469
83
39
Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba

Çaydan dediğiniz, çaydanlık değil mi? Bir aksesuar falan değil umarım ismini bilmediğim, yanlış anlaşılma olmasın :) Soba-çocuk olayına benzer gibi, hani çocuklar sobaya yaklaşınca "Cısss yaklaşma" dersiniz de çocuk korkar ama yasak cezbeder, inatla yaklaşmak ister onun gibi. Siz de inatla "Yaklaşma, dokunma" diyorsanız ilgisini çeker. Aslında sıcak olduğunu test etse, bir daha yaklaşmaz da :) Soğuk çaydanlığa dokundurun, oynatın. Merakı geçecektir. Ya da oyuncak çaydanlıklardan alın.

Çocuk evde olan tüm caydanlari istiyor mutfakta tüm dolap kapaklarını açıp tek tek aliyor
Hala ısrarla çaydan yazmaya devam edecek misiniz?
Çaydanlık alırken satıcıya "çaydan alacaktım da" mı diyorsunuz?
Ayrıca dolaplar için çocuk kilidi var onlardan kullanın.

Çocuklar için oyuncak çaydanlıklar var onlardan alın oynasın.
Ayrıca daha önce bunu oyun gibi gösterdiyseniz çocuğun ilgisini çekmiştir haliyle.
Mutfak çekmecesine koyduğum tekli bir çaydan vardı bitki çayı yapıyordum emeklemeye başlayınca onu aldı sonra da diğerlerine dadandi

Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
Kardesım de boyleydı nıye oluyor acaba?

Mutfak çekmecesine koyduğum tekli bir çaydan vardı bitki çayı yapıyordum emeklemeye başlayınca onu aldı sonra da diğerlerine dadandi
Yukarı dolaplara koyun ve alt çekmece dolaplar için çocuk kilidi kullanın

Hala ısrarla çaydan yazmaya devam edecek misiniz?
Çaydanlık alırken satıcıya "çaydan alacaktım da" mı diyorsunuz?
Ayrıca dolaplar için çocuk kilidi var onlardan kullanın.

Bence edecek... ;)

Konu sahibi bırakın oynasın. Oynadıkça hevesi geçecek sıkılacak. Siz elinden almaya çalıştıkça daha çok ilgisini çeker.

Back
X