- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
Ben yarı Egeli yarı iç Anadolu ilinden insanım hiç duymadım İnan merak ettim yada konu sahibi konusuna ilgi çekmek için mi öyle yazdıYav hangi yörede çaydan diyorlarmış demedi de hiçtahminleri alabilir miyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarı Egeli yarı iç Anadolu ilinden insanım hiç duymadım İnan merak ettim yada konu sahibi konusuna ilgi çekmek için mi öyle yazdıYav hangi yörede çaydan diyorlarmış demedi de hiçtahminleri alabilir miyim
![]()
Yani ben de Egeliyim duymadım hiç bilemiyorum ki kendi yanlışını örtmek için de uydurmuş olabilir...Ben yarı Egeli yarı iç Anadolu ilinden insanım hiç duymadım İnan merak ettim yada konu sahibi konusuna ilgi çekmek için mi öyle yazdı
Yani ben de Egeliyim duymadım hiç bilemiyorum ki kendi yanlışını örtmek için de uydurmuş olabilir...
@ModernCadi nın dediği gibi o yöreden de olabilir![]()
Konuyu açarken niyetim gerçekten alakalı kişilerin bana yol gösterecek fikirler vermesiydi kelimenin doğru söylenmesi konusu benim hiç aklıma gelmemişti olabilir ben yıllardır böyle kullanıyordum hiç çay dan değil çaydanlık diyen olmamıştır tamam doğrusu caydanliktir bu kadar eleştiri yapan arkadaşlar herkes acaba her kelimeyi özüne uygun mu kullaniyor çok merak ediyorum
Zaten bu sekilcilik takintimiz olmasa daha iyi olurdu siz olayın dışına takildiniz benim meselem konuyu nasıl cozebilirdimBilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp bu kadar kişi size yorum yaptı ise bu konuda eleştiri olarak değil de yardımcı olmak olarak görmeniz daha doğru olacaktır .
Daha öncede belirttiğim gibi hani şu eski tip çelik olmayan çaydanlıklar var ya tam adını bilemedim onların küçük boyutlu olanları var alın verin oynasın . takıntı değil ayrıca bu .Benim oğlum da tencere tava meraklısı idi şimdi önüne koysam anne bu ne der .Zaten bu sekilcilik takintimiz olmasa daha iyi olurdu siz olayın dışına takildiniz benim meselem konuyu nasıl cozebilirdim