Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltimin ogluda sübürkelerle oynardı ama simdik bıraktı zamanla bırakır.Bu konuyu annelerin ve bu konuda uzman olan arkadaşların okuyup cevaplayacagini umarım
2.5 yaşında bir oğlum var ve sürekli caydanlarla oynuyor sürekli elinde bir yere misafirliğe gitsem direk mutfağa girip caydanlari istiyor züccaciyenin önünden geçemiyorum ondan izinsiz cay koyamiyorum ortadan kaldıracağım bir nesne olsa kaldiracam ama kaldiramiyorum sürekli gözüm üstünde aslında sıcak mi diye kontrol ediyor önce ama çocuk sonuçta nasıl davranacağımı bilmiyorum asıl korkum bunun bir saplantı olup kalması zamanlarda geçer mi acaba
Burası yöresel bir site değil yalnız, herkesin anladığı şekilde yazsanız çaydanlarınız dökülmezdi herhalde.![]()
Ayy aynı benimki yanından geçmeye korkuyoruz izinsiz cay bile koymuyorumbenimde kızım 2,5 yaşında çay saatleri en büyük oyunu kendi oyuncak fincanları var çaydanlıkları var. onlarla bize çay getirir. hatta çaydanlıgı yere koyuyor hele çarp yanlışlıkla, sanki bembeyaz halısına çay dökülmüş yeni gelin gibi tepki veriyor. çayımmmm döküldüüü çayım dökülllldüüüü :):)
oyuıncak çaydanlık al kesinlikle.
Ayy aynı benimki yanından geçmeye korkuyoruz izinsiz cay bile koymuyorumbenimde kızım 2,5 yaşında çay saatleri en büyük oyunu kendi oyuncak fincanları var çaydanlıkları var. onlarla bize çay getirir. hatta çaydanlıgı yere koyuyor hele çarp yanlışlıkla, sanki bembeyaz halısına çay dökülmüş yeni gelin gibi tepki veriyor. çayımmmm döküldüüü çayım dökülllldüüüü :):)
oyuıncak çaydanlık al kesinlikle.
Çok şükür su istemiyor duvara dayayıp dolduruyor gibi yapıyor benim yatak odasi dantellerimi bulaşık bezi yapmış onunlada yikar gibi yapıyor gerçekten aksama kadar böyleÇaydanlıkları kaldırıp yerine çay makinesi kullanın. Çaydanlıkları da soğuk su doldurup verin eline oynasın. Çok güzel çay makineleri var. Hatta şimdi yılbaşı falan indirimdedir :)
Çok tatlı desene :) yalnız 2 yaş biraz tehlikeli yaş. İnatlaşmadan halledebilirsen çok iyi olur. Malum 2 yaş sendromu var, depresyona falan giriyor bu minikler :)Çok şükür su istemiyor duvara dayayıp dolduruyor gibi yapıyor benim yatak odasi dantellerimi bulaşık bezi yapmış onunlada yikar gibi yapıyor gerçekten aksama kadar böyle
Çok beğendimOna oyuncak bir ÇAYDANLIK al üzerine de cocugunun fotoğrafını yapıştir ve bu senin diğerleri tehlikeli ve mutfakta kullanılması gerek yanabilirsin vs. Diye açıkla .