P pinkaya87 varlığın öyle bi sevinçki Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 1.423 5 116 Mardin 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkaya87 #1 merhaba arkadaşlar. cazibenin şu sabahları yaptıüğı böreğin tarifini arıyorum bi türlü bulamıyorum. bileninin varsa yazarsa sevinirim. döşpere değil. şu çıtır çıtı görünen börek:)
merhaba arkadaşlar. cazibenin şu sabahları yaptıüğı böreğin tarifini arıyorum bi türlü bulamıyorum. bileninin varsa yazarsa sevinirim. döşpere değil. şu çıtır çıtı görünen börek:)
R rumeysa_38 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2012 147 0 46 Ankara 25 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pinkaya87 #2 pinkaya87 .!.: merhaba arkadaşlar. cazibenin şu sabahları yaptıüğı böreğin tarifini arıyorum bi türlü bulamıyorum. bileninin varsa yazarsa sevinirim. döşpere değil. şu çıtır çıtı görünen börek:) Genişletmek için tıkla... bende ariyoruuuum kimse bilmiyormu yaa
pinkaya87 .!.: merhaba arkadaşlar. cazibenin şu sabahları yaptıüğı böreğin tarifini arıyorum bi türlü bulamıyorum. bileninin varsa yazarsa sevinirim. döşpere değil. şu çıtır çıtı görünen börek:) Genişletmek için tıkla... bende ariyoruuuum kimse bilmiyormu yaa