cCanımın acısını bir ben bilirim, bir daha mı tövbeler olsun, mahvederim:((

dilge_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
14
0
36
İstanbul
bu forumu çoookk uzun zamandır takip ediyordum neler neler okuyordum kader de benim de derdimi yazmak, paylaşmak varmış acılar paylaştıkça azalırmış inşallh benim de azalır ama bu ayrılık acısı nasıl bir acıymış ki insana yarinden başkası deva olmuyor... sevdiğim insandan ayrılmakla dünyamın ne kadar da çekilmez bi hal aldığını anlatsam sayfalar yetmez belki hayırlısı bu diyorum elimden gelen bu teeselliye sığınmak ne yapsam ne etsem de acı mı hafifletsem yok mu bana bunun yolunu yordamını anlatacak ya yazdığımı okudum da derdimi bile anlatamamışımm offfff

zor canım zor rabbim sabrını verir mutlaka.
sıkma üzme canını desem de boş çok zor bende yaşadım. ve hala unutamadım

En zoru severken ayrılma Allah korusun..Wala sabır versin zor..Niye ayrıldınız canım anlat içini dök bi hele..?

acıyı atlatmayı geçtim de azıcık hafifletcek bişey olsa bari die düşünüp duruyorum deliricem gece gözümü kapatamıyorum kapasam açınca aklım zihnim herşeyim "giden"-imle... hiç beklemediğim bi anda bunu yaşamak bu kadar acı olsa gerek(

neresinden tutup anlatsam ki belki çok saçma gelecek ama neden onun benim geçmişimle yaşayıp durması geçmişte daha doğru üniversitede biriyle çıktım ilk defa...pskopoatın teki çıktım ayrıldım daha sonra giden-imle tanıştım zor zamanlarda ...herşeyimi anlatdım ki çok pişmanım onları hiç unutmadı üstüne üstlük zaman geçtikçe yüzüme vurmaya başladı sonrası bu işte artık ben hergün bunları düşünerek kafayı yiyemem dedi ve bitirdi ( ya anlatamıyorum bile özür dileirm

azıcık sabır canım zaman herşeyin ilacı acın daha çok taze anladığım kadarıyla allaha dua et ona sığın derdi veren dermanıda verir geçecek inan kendini yıpratma oyalanacak bişeyler bul düşünmemeye çalış mevla görelim neyler neylerse güzel eyler sabret vardır bundada bi hayır
acı çekiyorsan eğer sabret ve ümit et hep gündüzün geceden doğduğunu bilmezmisin diye bir söz vardır kara gün kararıp kalmaz karşındaki üzülsün seni kaybettiği için

Yakında galiba bende bu acıyı bikez daha dibine kadar yaşıcam zor çok zor nasıl atlatılır zamanla belki!

Ne hakkı var ki senin eskilerini karıştırmaya..O sebep aramış ve bulmuş.Bundan sonrası zaman..

duygu karmaşası içindeyim kızgınım küskünüm berbat haldeyim bi insan dünya da nedensiz birine değer veremez mi ya anlamıyorum artık erkeklerin fıtratının gerçekten çok katı olduğuna inanıyorum allhım bu acıya sabır versin çekenlere

yaa bu kadar olur şunları yazarken çoktandır görüşmediğim bi arkadasımdan mesaj gelmiş bu kadar olur yaa rabbim çok büyük gerçekten çok büyük size de yazmak istiyorum çaresizlik Allahtan gelen en güzel işarettir duanın vaktinin geldiğini gösterir kulluğunu hatırlatır insana ve rabbile buşuşma vaktidir aslında..süzülüyorsa gözünden yaşlar..ahlar içindeyse yüreğin hüzünlü ise güzel yüzün.. rabbin seni özlemiş demektir (( sabırrrrrrrr (

şöyle düşün sen onun gözünün önünde ölsen bile bir şey değişmeyecek kabullen yoksa çok yıpranırsın
bende çok seviyordum çok da seviliyordum ama anladım ki ben ölsem mi kalsam mı diye gidip gelirken ölmem bile onu getirmeyecek o zaman gelmesin ben herkesten daha değerliyim ve bir gün bana herkesten daha çok değer verecek olanla tanışacağım o zamana kadar onu belki hiç unutmayacağım ama acı elbet hafifleyecek gün gelecek artık acımayacak ... hayat devam ediyor etmeli ölemiyorsan yaşayacaksın

Çok iyi anlıyorum.Ben de yaşadım ;yine yaşıyorum..aşk acısndan gına geldi;kavuşmalara hasret kaldım..Zaman herşeyin ilacı olacak..Başka birini sevdiğiniz zaman( ona denk belki de daha üstün) onu unutacaksınız tamamen...Unutmanız duasıyla..

Son düzenleme:

evet ölemiyosak yaşıcaz mecbur..bu acıyı yaşamak çok zor ama Dünydaki en beter acı değil bunada şükür..

Keşke hiç yaşamasak ama yalnız değiliz işte herkes yaşıyo bu acıyı Allah sabır versin hepimize

Sözcüklerinde o kadar sitem varki..
Sen ona yalansız gitmişsin.
Boşver sevseydi sana tam anlamıyla güvenmeyi öğrenirdi.
Sevgi olmazsa olmaz... seven terkedemez...
Ve hep geriye seven bırakılır, beklemeye mahkum edilir...
Bekleyen de hep unutulur...

inan neler diorum kendime ..benim babam öldü onun acısını yaşadıysam neler neler yaşar atlatırım diorm ama herhalde benim bu halim kendime kızgınlığım ya ben kendimi nerelere atsam bilmiorum .. artık gaddar olmak istiyorum burnu büyük acımasız yalnacı böle yapanlar ayakta sapasağlam duruyor benim elimde kalan şeylere bakıyorum da rezillik işte rezillik!

başka birini sevmek mi ben artık sevebileceğime inanmıorum tulipa

Valla kimsenin kimseyi olmuş bitmiş şeylerden dolayı yargılamaya hakkı yok. Ondan öncesi onu alakadar etmez. Bence de o ayrılmak için bahane olarak kullanmış sadece.

dimdik kaya gibi duracaksın
belki çok üzgünsün belki dokunsalar düşeceksin ama kimseye belli etmeyeceksin
eğer güçsüz durursan yani ben başaramadım ben yıkıldım bittim dersen seni kimse toparlayamaz önce sen isteyeceksin
onu hatırlatan ne varsa at yak yok et düşünme onu farzet ki geberdi hiç doğmadı hiç tanımadın
ben 6 ay geçti hala hatırlıyorum ama kalbim yumuşacağı anda bana kendimi ne kadar kötü hissettirdiğini hatırlatıyorum ve işe yarıyor
şimdi çıksa karşıma ayaklarıma kapansa hiç tepki vermem çeker giderim onsuz yaşayamam diyen zırıl zırıl ağlayan aileme sırt dönen ben onsuz hiç olmadığım kadar mutluyum ve huzurluyum kimse bu huzurumu yok edemez

biz kadınlar aşka aşığız bu yüzden hep mutsuz oluyoruz...

Valla kimsenin kimseyi olmuş bitmiş şeylerden dolayı yargılamaya hakkı yok. Ondan öncesi onu alakadar etmez. Bence de o ayrılmak için bahane olarak kullanmış sadece.

ben bunu açıklama olarak yaptığım da bana veridği cevap aynen şu oluyo: sen demek ki çok geniş bir insansın hayatında bunları normal olarak görüp yaşarsın...
ya ben kendimi 3 senedir anlatamadım neresinden tuttuysam yaranamadım nerde yanlış yaptım bilmiorum
işin garip tarafı ayrılmak için bahaneye ihtiyacı yoktu bunu ilişkimizin başından beri zaten ben diordum benim için geçerli ayrılık sebebi sadece sevginin saygının bitmesi ama bizim sevgimiz de saygımız da vardı .geçmiş takıntısını yokedemedim işte olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…