Ne hakkı var ki senin eskilerini karıştırmaya..O sebep aramış ve bulmuş.Bundan sonrası zaman..
şöyle düşün sen onun gözünün önünde ölsen bile bir şey değişmeyecek kabullen yoksa çok yıpranırsın
bende çok seviyordum çok da seviliyordum ama anladım ki ben ölsem mi kalsam mı diye gidip gelirken ölmem bile onu getirmeyecek o zaman gelmesin ben herkesten daha değerliyim ve bir gün bana herkesten daha çok değer verecek olanla tanışacağım o zamana kadar onu belki hiç unutmayacağım ama acı elbet hafifleyecek gün gelecek artık acımayacak ... hayat devam ediyor etmeli ölemiyorsan yaşayacaksın
şöyle düşün sen onun gözünün önünde ölsen bile bir şey değişmeyecek kabullen yoksa çok yıpranırsın
bende çok seviyordum çok da seviliyordum ama anladım ki ben ölsem mi kalsam mı diye gidip gelirken ölmem bile onu getirmeyecek o zaman gelmesin ben herkesten daha değerliyim ve bir gün bana herkesten daha çok değer verecek olanla tanışacağım o zamana kadar onu belki hiç unutmayacağım ama acı elbet hafifleyecek gün gelecek artık acımayacak ... hayat devam ediyor etmeli ölemiyorsan yaşayacaksın
Çok iyi anlıyorum.Ben de yaşadım ;yine yaşıyorum..aşk acısndan gına geldi;kavuşmalara hasret kaldım..Zaman herşeyin ilacı olacak..Başka birini sevdiğiniz zaman( ona denk belki de daha üstün) onu unutacaksınız tamamen...Unutmanız duasıyla..
Valla kimsenin kimseyi olmuş bitmiş şeylerden dolayı yargılamaya hakkı yok. Ondan öncesi onu alakadar etmez. Bence de o ayrılmak için bahane olarak kullanmış sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?