cCanımın acısını bir ben bilirim, bir daha mı tövbeler olsun, mahvederim:((

inan kendimi şu an sadece burada açtım kimseciklere belli etmiorum derdimi sadece zayıfladım hasta gibi okadar .. en yakınlarım bile bilmio daha sölemedim kimseye onu da aramıorum mesaj çekmiorum asla .... asla da yapmacım öyle birşey karar aldım ama ölcem gibi içim bi boşluk .. sabah kalkınca şunu yapacam die planlar yapıorum ama yaptığım tek şey yatakta uyumak..bi nefes alsam bi kendim egelsem ama nasıl ne yapsam bilemiorum işte

geçmişinde hayatında birinin olması mı onun senden gitmesine sebep? O halde 3 yıldır niçin yanındaydı?
bu ayrılık vakasını çok kısa süre önce yaşadın diye yorumluyorum yazdıklarına ve acının tazeliğine dayanarak..
eğer öyle ise bir geçiş dönemindesiniz.. Hiç tartışıp günlerce haftalarca kırgın kaldığınız zamanlarınız olmuşmuydu?

okuyor musun evde misin yakın arkadaşların var mı yani fazla düşünmemeni sağlayacak uğraşlar
ben okuyorum mesela tam sınav üstü ayrıldı benden köpek ne sınava çalıştım ne bişey sonra dersler başladı ders not derken düşünmeye fırsatım olmadı şansım buydu biraz da

Normal olarak görmeseydim yaşamazdım deseydiniz ya :) Sizin kimsenin aklına ihtiyacınız yok kendi doğrularınızı belirlemek için. Allah her insana akıl fikir vermiş kullanalım diye. Ne kadar üzücü de olsa o çekip gitmeyi tercih ediyor. Kendinizi ne kadar ifade etmeye çalışsanız da anlamak istemeyecek.

evet geçmişte ki biri yüzünden ..3 yıldır beraberiz.o geçmişte çıktığım insan çok büyük rezillkler çıkardı ben de hakkımı mahkeme de aramaya karar verdim dava açtım..hala dava sürüyor bi türlü kapanmadı gitti. haziranın 2 sinde ayrıldık daha doğru arıldı önceden evet kavgmız oldu ama en fazla 2 gün konuşmadık bu ayrılık dönülmez yol gibi

öğrenciyim geçen hafta bitti finalerim okulu bitirdim sözde ama sevincini bile yaşayamadım

Geçmişten bahsetmenin zararı olmuş;ama nerden bilebilirisn ki onula yakınlaşacağını..Olacağı varmış;demekki o nasibinde değilmiş.Derler ya nasibindeyse döner gelir;yoksa ne kadar bir araya gelmek istesen olmaz''derler;
Geçmişten bahsetmek konusunda;bir dahaki ilişkine tecrübe olur...Büyükler derki ''erkeklere herşey anlatılmaz''Bunun zararını ben de görmüştüm..Düşe kalka öğreneceğiz demekki..
Yada onun istediği gibi değil; olduğumuz gibi kabul edecek birini bekleyeceğiz 'elbet vardır birileri ''diye..O zaman belki hiç kasmaya gerek kalmayacak..Belki herşey akışıyla vücut bulacak..

Son düzenleme:
sabır, zaman ve dua canım
allah sabır versin çok zordur ayrılık acısı. ama geçer biter ve söner.

mavera özel mesajına cvp veremdm ordan..rabbim senden razı olsun benimde dualarımda olcksın inşallah.. yazınla inan çok mutlu oldum çokk

gerçektende çok zor bi acı allah bu acıyı yaşayanlara sabır versin diyorum sevdiğinden ayrılmak ondan kopmak çok kötü bi hiss acı anlıyorum seni ama olacak buymuş demekki allahtan hayırlısını dilemek lazım ne kadar acı çeksende demek ki o senin için hayırlısı değilmiş zamanla gececektir acın şu an dünya ne kadar çekilmez olsada bi gün tekrar güleceksin ve seveceksin o heyacanı yeniden yaşayacaksın allah sabır versin kardeşim

"Ben sana aşkın Aşk olduğu vakitleri anlattım" demiş bir yazar...Şimdi senin için aşkın "aşk" olduğu vakitler dilge'm..Başını yaslayıp ağlayacak bir omuz olması fayda vermez senin için..Ya da derdini satır satır yazmak, bağır çağır anlatmak da yetmez içindeki acıyı dindirmeye..Paylaşmak, anlatmak istersin de kelimelerin manasını yitirdiğini görüp anlatamamanında acısını çekersin...İşte o noktadasın sen..."Aşk"tasın! Onun geri dönmesi de dindirmeyecek yaranın kanamasını..Herkesten iyi biliyorsun aslında yaranın da merhemin de sende olduğunu..Bu acıdan önce yaşadıkların gibi; bu acıyı çekmekte güzel!Her zaman şükür edecek bir şeyler vardır..Bunda da vardır bir hikmet..Daha önce sevmişsin, sonra yine sevmişsin..Bundan sonra sevmemen için sebep var mı? Yok!Yaradanın senin için hazırladığı imtihan bu belki de..
Ama şunu unutma ki kıyamete kadar güneş her zaman doğudan doğacak! Ve mutlu olman için şafak ; doğan güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…