Cebe gireceğim

kızlaaarr cok sglıksız bılıyorum am ben hal uyuymdım sabah oldu :(

Kuzularım benim de bir derdim var baya baya ayı ortaladığı sonlarına doğru yol alıyoruz dünde gördüğümüz üzere bende oldukça kendimi salmış durum dayım bugün tartıldım bakın kaç çıktım. Ayın sonuna kadar hiç tartılmamaya karar verdim oldukça sıkı bir hamleyle devam edeceğim. Yoksa bu Ayı çok üzüntülü bitereceğim gibi yola devam etmek için güç bulamayacakmışım gibi hissediyorum.yeniden güçlü bir başlangıca ihtiyacımız var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    108,8 KB · Görüntüleme: 116
Kuzularım benim de bir derdim var baya baya ayı ortaladığı sonlarına doğru yol alıyoruz dünde gördüğümüz üzere bende oldukça kendimi salmış durum dayım bugün tartıldım bakın kaç çıktım. Ayın sonuna kadar hiç tartılmamaya karar verdim oldukça sıkı bir hamleyle devam edeceğim. Yoksa bu Ayı çok üzüntülü bitereceğim gibi yola devam etmek için güç bulamayacakmışım gibi hissediyorum.yeniden güçlü bir başlangıca ihtiyacımız var
ay bilemedim ama uyuyamadım kuzu yaaa , bu arada olsun canım kılo alırız da verırız de hıc sıkıntı degıl yalnız sımdı hep beraber tekrar diyet kafasına ,kılo verme kafasına gırmelıyız , bırımız salınca ay dur bende yıyım ya bugun oluyor :D gercekten bende oytle oluyor yanı e bende yıyım ozaman ya bır sey olmaz bozuyorsak beraber bozalım dıyorummm :D haı hep beraber diyet sözü verelim :cool::mad:

kızlar bende yarattıgım görüntü kirliliği için özür dileyerek göbeğimi koyuyorum :KK57: düşünün bu incelmiş halimm :KK61: benim şu yanlarım çok fazla var ya lisede hep düşük bel giyiyordum ondan oluyormuş bu :KK43:

Eklentiler

• 10732402_10205449722389499_1089228842_o.webp
    10732402_10205449722389499_1089228842_o.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 10733065_10205449722829510_1818323474_o.webp
    10733065_10205449722829510_1818323474_o.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 92
kızlar bende yarattıgım görüntü kirliliği için özür dileyerek göbeğimi koyuyorum :KK57: düşünün bu incelmiş halimm :KK61: benim şu yanlarım çok fazla var ya lisede hep düşük bel giyiyordum ondan oluyormuş bu :KK43:
Göbeğin çok değil kuzum yanların var Dediğin gibi.yan kısımları çalıştıracak hareketlere devam edersen mükemmel olcak.göbeklerden kurtulmak için çok çalışmalıyız.benim durumum daha da vahim.zayıfken daha ayva göbeğim belli oluyordu.şimdi koca bi göbüşüm var.

Bugün baya yürüdüm gideceğim yerin 3 durak ilerisinde indim çünkü durağı karıştırdım dün çok fazla yediğim için Pişmanlık duyduğumdan sabah 2 Çay içtim sonra 1 elma yedim.öğlen evden çıkmadan 1 tane de yedim.2 litreye yakın su içtim.akşamda elma yiyecektim ama bulgur pilavını görünce dayanamadım 7 kaşık alım bir de yoğurt yedim.ayrıca biraz da beyaz ekmek yedim. Yarın ilk işim Yürüyüşe gitmek olacak

Bugün baya yürüdüm gideceğim yerin 3 durak ilerisinde indim çünkü durağı karıştırdım dün çok fazla yediğim için Pişmanlık duyduğumdan sabah 2 Çay içtim sonra 1 elma yedim.öğlen evden çıkmadan 1 tane de yedim.2 litreye yakın su içtim.akşamda elma yiyecektim ama bulgur pilavını görünce dayanamadım 7 kaşık alım bir de yoğurt yedim.ayrıca biraz da beyaz ekmek yedim. Yarın ilk işim Yürüyüşe gitmek olacak
aynen kuzum yanlr yuklenmeye devam edıcem gunde ıkı kez yapayım dıyorrum yan hareketlerını , senın yedıklerınde oyle cokk cokk degıl normal bence yurumussunde , bırz hreket katsak herr turlu yakıcaz yaglarıda usenıyorum ben valla

kızlaaar gunaydın cıceklerımmmmm , hemen alkalı suyunu ıcecegımm,ıcım yanmıs resmen ahaha

On a diet nerelerdesin merak ediyorum iyisindir umarım.biriniz yazmayınca kendimi kötü hissediyorum umudumu kaybetmememin bir nedenide sizlersiniz.fazla bir şey yemeye kalksam aklıma siz geliyorsunuz.

güne 45 dk pilates ile başladım.yürüyüşe çıkmak istiyordum ama çıkamadım.sabah saraçoğlunun limon maydanoz kürüne başladım.kahvaltı canım istemedi Öğlen limonlu baharatlı fasülye Yaptım.akşam Sarımsaklı pulbiberli ve naneli yoğurt eşliğinde haşlanmış kabak.1,5litre su içtim.image.webpimage.webpimage.webp

Kııızlar nerdesiniz :( dünden beri abartmıyorum 10 kere Sayfayı açıp baktım.geriii dönüüüün

Özlendiğimi hissediyorum ne yalan söyleyeyim bende özledim.Hayatımı yoluna koymaya çalıştım bir takım aksaklıklar oldu.Şuan iyiyim mutluyum diyete çok hazırım sporumu çok özledim.Umudunuzu yitirmeyin pes etmeyeceğim dedim en başında :KK46:Telefonuma bir mesaj geldi türkcelle bağlantısı ne bilmiyorum ama fitwell diye uygulama yapmışlar indirdim kaloriler falanda var ben beğendim. Yediklerimi orada not alıp burada unutmadan saati saatine paylaşabileceğimmmm:KK45: Gününüz aydın bol umutlu çok mutlu geçsin :KK76:

kızlar merhba bu aralar ılgılenemedım pek kusura bakmayınnn halam rahatsızlandı onun yanındaydım malum dıyet ve sporda gıttı sızler nasılsınız

geçmiş olsun canım benim
sağol kuzum benimmm , hepımız toparlndık ha ? moraller falan yerınde olsun allhın ıznıyle her zorlugun ,hastalıgın üstesinden geliriz . . . yarından itibaren bomba gibi olmaya hazır mıyız bakalımmm :KK59: :KK15: kızlar bir de bir şey soracağım size benim saç derim kaşınıyor ve kaşıdığımda saç köküm ağrıyor , hani bir yeriniz morarırda bastırınca acır ya öyle . ama kaşınmasıda sinek ısırması gibi tatlı tatlı bir kaşıntı değil , valla huylandım dedim anne şu kafama bir bak yara mı var egzama falan mı oldu ,bit mi var . o da bakıyor bakıyor ne yara ,ne kabuk ne bi parazit hiç bir şey yok , karanfil kürü yapıodum saçlarım dökülmesin die o mu yapıyor ki çok sinirlerim bozuldu valla ya :KK43: topıctekı kızlara da sorcam bakalım başka bırınde olmus mu kasıntı falan

O
Özlendiğimi hissediyorum ne yalan söyleyeyim bende özledim.Hayatımı yoluna koymaya çalıştım bir takım aksaklıklar oldu.Şuan iyiyim mutluyum diyete çok hazırım sporumu çok özledim.Umudunuzu yitirmeyin pes etmeyeceğim dedim en başında :KK46:Telefonuma bir mesaj geldi türkcelle bağlantısı ne bilmiyorum ama fitwell diye uygulama yapmışlar indirdim kaloriler falanda var ben beğendim. Yediklerimi orada not alıp burada unutmadan saati saatine paylaşabileceğimmmm:KK45: Gününüz aydın bol umutlu çok mutlu geçsin :KK76:
On a diet bir ara ikinizden de ses çıkmayınca çok korktum kızlar günlüğü terk etti düşüncesi sardı stres oldum. İkinizinde iyi olmasına ve bildirim yazmasına çok sevindim.benim diyet iyi gidiyor bugün spor yapmadım ama dün güzel sahil boyu yürüyüş yaptım.yarın pilates yapacağım umarım öyle işte Kuzucuklar.mne19 kullandığın kürün miktarı saç derinde reaksiyon yaratmış olabilir.1hafta falan bi kullanma bakalım ağrı geçer inşallah.

Back
X