Cebe gireceğim

on a diet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
151
75
123
Mübalağa yapıyorum tabi ki fakat artık zamanı geldi. Bir günlük açıp hem destek görmek istedim hem de diyet yapmak.Öyle uyguladığım kesin bir diyet listesi olmayacak.Sizlerin şahitliğinde sağlıklı yaşama adım atıyorum.Problemim kilolarım dışında geç kalkmam, çok sık kabız olmam,uyuşuk olmam ve cesaretsiz olmamdır. Bu sayfada dürüst davranacağım.Dünü yazmakla başlayacağım ama bundan sonra her akşam yazmayı düşünüyorum.

Kilo:74.4
Hedef:64
hedef:60.0

Böyle görünce şaşırdım açıkçası hedefim azda olsa değişti. Hadi sizi de bekliyorum.

Sabah
(30 dk önce)Yeşilçay
Bir dilim buğday ekmeği
Peynir,zeytin,salata

Öğle
Tavuk
2 dilim beyaz ekmek
Patates

Akşam
Canım bir şey yemek istemedi fakat yarım kır pidesi(peynirli)
Yeşilçay

Gece
Sabah geç kalktığım için ve akşam yemeğini erken yediğim için çok acıktım ve beni tok tutan yarım şeftali yedim.

Spor: Yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
ben de diyet yapmaya niyetlendim.bugün dikkat ettim ama yarın spor yapmaya da başlayacağım. inanıp azimle devam ettiğimiz taktirde güzel sonuçlara ulaşacağızdır. kendimizle yüzleşip gerek ne ise onları yapmalıyız. umarım hedeflerimize ulaşırız hoşçakalın

Ben de 2 gün önce aynı şeyleri düşünüyordum. Mesajınızı okuyunca kendimi buldum diyebilirim. Ama ben gün geçtikçe azmimi, şevkimi hatta psikolojimi bile kaybediyorum. Giderek sağlıksız bi durum almaya başladı halim. Gerçekten desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. Biliyorum ki eğer azmedersek ve ipin ucunu bırakmazsak hayal ettiğimiz görüntüye ulaşacağız. Sadece biraz dişimizi sıkmaya ve sabretmeye ihtiyacımız var. Amacım kesinlikle birkaç ay diyet yapıp ondan sonra gerisin geriye dönmek değil. Artık sağlıklı yiyecekler tüketen, günlük sporunu yapan bir ben istiyorum. Kısacası sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum. Biliyorum ki zor olacak ama imkansız değil :)

kilom 87.5 kg
boy 170 cm
hedef 57 - 60 kg arası

Yarın milat kabul ediyorum o zaman ben. Spor olarak yürüyüş + jillian michaels 30 day shred yapıyorum. Günlük öğünleri de paylaşırım yarından itibaren ;)

Ben de 2 gün önce aynı şeyleri düşünüyordum. Mesajınızı okuyunca kendimi buldum diyebilirim. Ama ben gün geçtikçe azmimi, şevkimi hatta psikolojimi bile kaybediyorum. Giderek sağlıksız bi durum almaya başladı halim. Gerçekten desteğe ve motivasyona çok ihtiyacım var. Biliyorum ki eğer azmedersek ve ipin ucunu bırakmazsak hayal ettiğimiz görüntüye ulaşacağız. Sadece biraz dişimizi sıkmaya ve sabretmeye ihtiyacımız var. Amacım kesinlikle birkaç ay diyet yapıp ondan sonra gerisin geriye dönmek değil. Artık sağlıklı yiyecekler tüketen, günlük sporunu yapan bir ben istiyorum. Kısacası sağlıklı yaşama adım atmak istiyorum. Biliyorum ki zor olacak ama imkansız değil :)

kilom 87.5 kg
boy 170 cm
hedef 57 - 60 kg arası

Yarın milat kabul ediyorum o zaman ben. Spor olarak yürüyüş + jillian michaels 30 day shred yapıyorum. Günlük öğünleri de paylaşırım yarından itibaren :KK66:
Hoşgeldin canım yarın hepimiz için güzel bir gün olsun kendimize bir iylik yapalım veee hedefee odaklanalım.işe tüm olumuz düşünceleri yok ederek başlayalım. yarın aynaya bak ve kendinle konuş. iyi gelecektir.kendini kötü hissetme biz istersek o kiloları çatır çatır veririz ki :)

Hoşgeldin canım yarın hepimiz için güzel bir gün olsun kendimize bir iylik yapalım veee hedefee odaklanalım.işe tüm olumuz düşünceleri yok ederek başlayalım. yarın aynaya bak ve kendinle konuş. iyi gelecektir.kendini kötü hissetme biz istersek o kiloları çatır çatır veririz ki :)
hoşbulduk :) umarım veririz. Daha önce çok teşebbüsüm olduğu için artık bir kez daha yenilmeye gücüm kalmadı. Ben de bu son olsun diyip çıktım yola hadi hayırlısı :-/

hoşbulduk :) umarım veririz. Daha önce çok teşebbüsüm olduğu için artık bir kez daha yenilmeye gücüm kalmadı. Ben de bu son olsun diyip çıktım yola hadi hayırlısı :-/
üzülmek yok arkadaşım ümit var olcaz sabırla vericez . benim bi arkadaşım 2 5 ayda 103 kilodan 81 kiloya ulaştı.ona sordum naptın da böyle zayıfladın? Hayatından tatlıları hamur işlerini çıkarmış üstüne hergün düzenli spor eklemiş ve kesinlikle 7 den sonra ağzıma hiç bir şey koymuyorum dedi. Arkadaşımın zayıflama ile birlikte özgüvenin arttığını gördüm. Artık 65 kiloyu hedef almış ve ilerliyor. onu görünce azmini görünce budur dedim. bizimde kendimiz için bir başarı öykümüz olabilir bunu da biz yazacağız değil mi tatlıım.bu sayfaya hepimiz dosdoğru gün içinde yaptıklarımızı ve yediklerimizi yazmakla başlayalım. :D

üzülmek yok arkadaşım ümit var olcaz sabırla vericez . benim bi arkadaşım 2 5 ayda 103 kilodan 81 kiloya ulaştı.ona sordum naptın da böyle zayıfladın? Hayatından tatlıları hamur işlerini çıkarmış üstüne hergün düzenli spor eklemiş ve kesinlikle 7 den sonra ağzıma hiç bir şey koymuyorum dedi. Arkadaşımın zayıflama ile birlikte özgüvenin arttığını gördüm. Artık 65 kiloyu hedef almış ve ilerliyor. onu görünce azmini görünce budur dedim. bizimde kendimiz için bir başarı öykümüz olabilir bunu da biz yazacağız değil mi tatlıım.bu sayfaya hepimiz dosdoğru gün içinde yaptıklarımızı ve yediklerimizi yazmakla başlayalım. :D
Aynen arkadaşını takdir ettim doğrusu maşallah :D Aynı yoldan devam... Ben önce sabah yediklerimi paylaşayım hazır girmişken. Sabah kalkınca 3 ceviz 2 kayısı kurusu yiyip 20 dk bekledim ki iştahım yatışsın sonra1 haşlanmış yumurta ve tam buğday ekmeğinden yapılmış bir tost yedim. Ara öğün olarak da 1 tatlı kaşığı balla tatlandırılmış 1 kase yoğurt. Güne geç başladığım için henüz öğlen yemeğimi yiyememiş bulunduğum için devamı akşama... :KK59:

"tuedba'' ilk günüm biraz zorladı beni bünye alışık değil az yemeğe ama alışacak :D spor daha yapamadım tek eksiğim

sabah: 1 dilim diyet ekmek, biraz peyniir, 2 biber , bir domates
ara: 1 tane maden suyu içtim
öğlen: yoğurtlu kabak ( favorimdir yoğurdun içine yeşil kabağı rendeliyorum )
ara:1 domates
akşam : 6 kaşık bulgur pilavı - taze fasülye

kahvaltıda yumurta aklıma gelmedi iyi düşünmüşsün tok tutar.

Beni akşam mahvetti. Meshur aksam caylarimizin yaninda esime koydugum fistikli tarcinli kurabiyelerden bikac tane kacamak yaptim. Ama aksam yemegi yemedim. Kaldigim yerden devam edicek olursam
Ogle : 1 kase mercimek corbasi
Az salcali eriste yaninda yarim pilic burger

Ara öğün : 1 seftali

Aksam : 3-4 caykeyfi kurabiye sekersiz 3 bardak cay

Ben de bugun ne yuruyus yapabildim ne de diger sporlardan. Bir de bugun fark ettim ki cok az su iciyorum. 3-4 bardagi gecmedi toplamda. Kendimi su icmeye alistirmam lazim...:KK1:

Arkadaşlar inanın mesajlarınız bugün hevesimi kaybedip yediğim yarım un kurabiyesini daha da büyüttü gözümde. İnanın şuan desteğim var diyorum.Hepinize çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Ve güzel şeyler oldu hayatımda bunlardan biri de tatile gitmeye karar verdim.Yüzme kilo verdiriyordu değil mi?:KK45: Hergün 2 saat yüzeceğim.Ve ben bu diyetin faydasını görmeye başladım.Ve ben bunu size Perşembe günü aktaracağım.Bakalım nasıl gidişatım...

Öğünlerimi paylaşmak istiyorum

Sabah kalktım çok istekli bir şekilde-sanki puding o derece şevkle- yeşilçay yaptım.Yudumlarken hayatımda olmasını istediğim güzel düşünceleri geçirdim aklımdan.
Peynir zeytin dilim kepek ekmeği ve malesef ki yarım un kurabiyesi yedim

Öğle
Zaten kahvaltımı geç yaptım dedim ve sadece salata yedim bol yeşillikli

Akşam
Haslanmış patates, ufak tavuk ve ice tea içtim

Şuan ise saat 23:41
Yeşilçayımı yudumlayarak yazıyorum.Bir de ben bunu karadenizden getirttim.Tadı mükemmel.

Her neyse spora gelecek olursak yarım saat esneme hareketleri ve mekik çektim.Göğüslerim de kocaman onlar için buz gezdirdim.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

tuedba
arkadaşımızın sayfamı bu denli sevmesi ve benim ona destek olacağımı bilmesi beni çok mutlu etti.

elifsaydam
arkadaşımız da güzel yorumlarda ve destekte bulunmuş.

Bu sitedeki insanları inanın görmeden sevdim. Sizleri çok seviyorum.

hadi hayırlısı En Büyük KK:nazar:
ben de diyet yapmaya niyetlendim.bugün dikkat ettim ama yarın spor yapmaya da başlayacağım. inanıp azimle devam ettiğimiz taktirde güzel sonuçlara ulaşacağızdır. kendimizle yüzleşip gerek ne ise onları yapmalıyız. umarım hedeflerimize ulaşırız hoşçakalın

kilom 87.5 kg
boy 170 cm
hedef 57 - 60 kg arası

Yarın milat kabul ediyorum o zaman ben. Spor olarak yürüyüş + jillian michaels 30 day shred yapıyorum. Günlük öğünleri de paylaşırım yarından itibaren :KK66:

Çokk teşekkür ediyorum. Sanırım artık zayıf kızın ortaya çıkma vakti.

Arkadaşlar inanın mesajlarınız bugün hevesimi kaybedip yediğim yarım un kurabiyesini daha da büyüttü gözümde. İnanın şuan desteğim var diyorum.Hepinize çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız.Ve güzel şeyler oldu hayatımda bunlardan biri de tatile gitmeye karar verdim.Yüzme kilo verdiriyordu değil mi?:KK45: Hergün 2 saat yüzeceğim.Ve ben bu diyetin faydasını görmeye başladım.Ve ben bunu size Perşembe günü aktaracağım.Bakalım nasıl gidişatım...

Öğünlerimi paylaşmak istiyorum

Sabah kalktım çok istekli bir şekilde-sanki puding o derece şevkle- yeşilçay yaptım.Yudumlarken hayatımda olmasını istediğim güzel düşünceleri geçirdim aklımdan.
Peynir zeytin dilim kepek ekmeği ve malesef ki yarım un kurabiyesi yedim

Öğle
Zaten kahvaltımı geç yaptım dedim ve sadece salata yedim bol yeşillikli

Akşam
Haslanmış patates, ufak tavuk ve ice tea içtim

Şuan ise saat 23:41
Yeşilçayımı yudumlayarak yazıyorum.Bir de ben bunu karadenizden getirttim.Tadı mükemmel.

Her neyse spora gelecek olursak yarım saat esneme hareketleri ve mekik çektim.Göğüslerim de kocaman onlar için buz gezdirdim.Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

tuedba
arkadaşımızın sayfamı bu denli sevmesi ve benim ona destek olacağımı bilmesi beni çok mutlu etti.

elifsaydam
arkadaşımız da güzel yorumlarda ve destekte bulunmuş.

Bu sitedeki insanları inanın görmeden sevdim. Sizleri çok seviyorum.
Ben de çok mutluyum sizlerle tanıştığıma valla. O kadar yardımcı oluyorsunuz ki bana. Hep aman bi taneden bişey olmaz diyip her şeyi mahvedeceğim anlarda sizi düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Çok iyi motivasyon oldu bana. Tam istediğim gibi. Hep destek tam destek 7/24 kızlar :KK19:

on a diet - gerçekten yazmakta bana çok iyi geliyor. yerken buraya yazacağım aklıma geliyor ve kendimi sorumlu hissediyorum .bu güzel bişi. un kurabiyesi yemişsin afiyet olsun :D ama tatilde yakarsın onu.yüzme gibisi yok tüm kas grupları çalışıyor bol bol zevkle yüz hem tatil hem spor :D hayatımız da eski alışkanlıklarımızı değiştirerek yolla devam edicez .en önemlisi bu süreci kendimize zehir etmeyelim zevkle mutlulukla geçirelim. yüzümüzü asmayalım hiiiç :D bilmiyorum ben çok mutluyum.bişilere niyet edip başlamak ve değişim sürecimi kabullenmenin ferahlığını hissediyorum bizim de iskeletimiz unutmayın ki inceeecik ve yediklerimiz ve mümkün olduğunca yaptığımız sporla o güzelliği sağlıklı bi şekilde ortaya çıkaracağız.
tuedba - canım benim birlikte tüm ağırlıklarımızdan kurtulacağız ben de sizleri tanıdığıma çok sevindim. motivasyonumuz dediğin gibi çok önemli morallerr hep yüksek olcak, çünkü bizzz severek mutlu olarak zayıflıyoruz :D
sizleri seviyorum yüreği güzel insanlar :* ayrıca başka bi sayfa daha var ona da yazıyorum yediklerimi.ama gelin 3 ümüz söz verelim bu süreci bırakmayalım burada kalmasın beraber zayıflayalımm ve destek olalım birbirimize ne dersiniz :D

Ne diyim elifim ya yaşa diyom be kız :) bu kadar güzel insanlar olur da azimle sabırla yürünmez mi yaa ;) size söz o karşılaştırmalı fotolar var ya 'before after' olayından... Şu 57 ye bi düşeyim hedeflerimize bi ulaşalım beforelıycaz afterlıycaz bol bol:KK9:
Bu arada bugün yine şu yemekten 20 dk önce kuru kayısı ceviz ve de özellikle kuru erik yeme olayı vardı ya benim, o çok işe yarıyor size de öneririm acayip açken onları yiyip 1 bardak su içiyorum sonrasında zaten hiç bişey yiyesi gelmiyor insanın. Tek kelimeyle mükemmelllll :p
'On a diet' sen yüzme dedin ya benim içimdeki kapanmayan yara deşildi resmen. Bir yüzme manyağı olarak oturduğum yerde kapalı yüzme havuzu yok. Ama o kadar çok istiyorum ki :110: Neysem bak bi tekrar araştırma isteği doğdu içimde. Belki biraz uzak da olsa giderim mis mis yüzerim.
Bu arada bişey sormak istiyorum. Ben kiloma takık bir insan olaraktan her gün tartılma güdümü engelleyemiyom ve her sabah tartılıyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?

tuedba diyet arkadaşım süpersin biz bakarsın 55 leri bile görürüz bu kararlılıkla :) kuru yemişleri çok tüketmek iyi mi kalori olayı düşündürüyor beni.kalorileri yüksek. çok fazla olamamak şartıyla ara öğünlerinde çok çok aç hisettiğinde bi kayısıyı tabir yerindeyse kemire kemire ye derim.kalorileri yüksek dikkatli ol tüketirken.ııımm bu tartılma takıntısın bende de var.o kadar takma kafana.rakamları görelim ki yemeyelim :)

O tartılma olayı varya ahh o varya sabah akşam tartılıyorum ama önemli olan bence tartıdan sonra kendine verdiğin azim ve umut.Ben zaten bu konuyu açarak sözümü verdim. Bu arada arkadaşlar eskiden spor a.ş de çok güzel sporlar oluyordu onun yanı sıra b-fit iyiymiş diyorlar.Kendim spor yapamıyorum diyorsanız bir başvurun bence. Çok zayıflayacağız ya çok güzel olucağızzz :KK73::KK73::KK73:

bugün 2. günüm ve gün içinde yediklerim
sabah: peynir + yeşil biber + maydanoz + şekersiz çay ( çayı çok severim gün içinde de içmeyi ama hep şekersiz )
öğlen: koca bir tabak domates çorbası ( yağsız yaptım )
akşam: küp küp pişirdiğim 8 tane tavuk göğsünü + bi kase domates çorbası + bi kaşık yoğurt

vee bugün sporumu da yaptım yaklaşık 45 dk. (pilates , dambıl çalıştım) tabi ev temizliğini de ekleyince iyice ter attım.
bir de ben duşta soğuk su tutmaya başladım göğsüme ve bacaklarıma masaj yapıyorum kendimce.
selilüt derdine iyi geliyormuş!

daha önce aletleri b- fit le aynı olan spor merkezin de 6 ay devamlı spora gittim.o zaman 72 kilodan 66 ları gördüm ama beslenmeme de özen gösteriyordum. diyet yapmadan spor tek başına etkili olmadığı gibi spor da diyetsiz olmuyor. mutlaka spor gerekiyor. evde trambolin bisiklet plates lastiği dambıllarım ve matım var.düzenli spor şart evde yapamam diyorsak bi yere yazılmak gerekli .yürüyüşü de seviyorum çıktım mı 1 saat durmadan yürürüm :D sporu evde halledeceğim önemlii bişi yazacağım DİKKAT KIZLAR :) yakala.co sitesinden bi fırsat yakaladım 50 seans incelme paketi. daha randevu almadım gideceğim bakalım etkisi olacak mı.

http://www.yakala.co/izmir/izmir-saglik-ve-guzellik/estrella-estetikte-etkili-incelme-2--firsati

Back
X