Cebe gireceğim

yorumunu görmedim kuzum kusura bakma.kendimi kötü hissettim.yapma öyle en zor zamanlar da güçlü olmalıyız.canını sıkma bişiye herşey yoluna girer su akar yolunu bulur.

Bu aralar sıkıntım var ona rağmen bozmak istemiyorum çünkü bozarsam arkası kesilmeyecek belli[/QUOT

kızlar aranıza katılmak istiyorum bende başlangıç kilom 75 hedef 60 bir haftadır diyet ,spor ve bıtkısel caylarla ılerlemeye devam edıyorummm

on a diet in günlüğüne hoşgeldiniz :) en son bir ben bir de on a diet yola devam ediyorduk. arkadaş candır moraldir :) ben de 76 ile başlamıştım bugün itibariyle 30 gün oldu şuan 72 300 üm.

on a diet --- canım benim bugün günlüğü açalı 30 gün olmuş yola başladığımız gün.canı yürekten tekrar teşekkür ederim onca yer var ama burası bizim sayfamız oldu. samimiyetin desteğin için çok teşekkürler. 1. ayımız kutlu olsun :D ahh bir de tuba olaydı ne güzel olurdu.tuba okursan eğer seni özlediğimizi unutma keşke sende burda olsaydın arkadaşım

oley çok güzel ,diyet ve spor yaparken en önemli şey motivasyon ve destek yoksa çöküyor insan morali bozuluyor tumblr_n2c5h3nrEj1s363y6o1_400.webp sonrada boyle bır kısır döngüye giriyor

kızlar aranıza katılmak istiyorum bende başlangıç kilom 75 hedef 60 bir haftadır diyet ,spor ve bıtkısel caylarla ılerlemeye devam edıyorummm
Yeni arkadaş görmek moralimi düzeltti elifsaydam
Hoşgeldin arkadaşım biz burada arkadaştan çok aile olduk gibi hissediyorum onun için ailene hoşgeldin diyerek tekrarlamak istiyorum.
on a diet --- canım benim bugün günlüğü açalı 30 gün olmuş yola başladığımız gün.canı yürekten tekrar teşekkür ederim onca yer var ama burası bizim sayfamız oldu. samimiyetin desteğin için çok teşekkürler. 1. ayımız kutlu olsun :D ahh bir de tuba olaydı ne güzel olurdu.tuba okursan eğer seni özlediğimizi unutma keşke sende burda olsaydın arkadaşım
Senin yorumların sayesinde durmadım bıkmadım. Kabızlık problemim çözüldü eve gidip bakıcam kiloma yine aynı çıkarsam üzülmem yavaş olacak güç olacak ama ben yılmayacağım

Yeni arkadaş görmek moralimi düzeltti elifsaydam
Hoşgeldin arkadaşım biz burada arkadaştan çok aile olduk gibi hissediyorum onun için ailene hoşgeldin diyerek tekrarlamak istiyorum.

Senin yorumların sayesinde durmadım bıkmadım. Kabızlık problemim çözüldü eve gidip bakıcam kiloma yine aynı çıkarsam üzülmem yavaş olacak güç olacak ama ben yılmayacağım
Tesekkur ederım kuşumm, sabahı heycanla beklıyoruzzz,ben daha trtılmadım 2.haftayı beklıyorummm

ayyy ayyy kızlar çok yedim utanıyorum yediklerimi yazmaya o derece. ama toparlayacağım söz. bayramda kendime hakim olmam gerekiyor. sonrasında güzel diyet yapacağıma inanıyorum ama bayram dan korkuyorm

ayyy ayyy kızlar çok yedim utanıyorum yediklerimi yazmaya o derece. ama toparlayacağım söz. bayramda kendime hakim olmam gerekiyor. sonrasında güzel diyet yapacağıma inanıyorum ama bayram dan korkuyorm
olsun yarın biraz dikkatle ve biraz sporla kapatırsın arayı canın istedi ki yedin , ama aldığın kaloriyı yakmazsan göbek popo selam verır :D

Kahvaltı her zamankinden fakat yeşil çay yerine elma suyu içtim. Öğle yemeğimi muhtemelen atlatıcam bir bisküvi veya meyve ile akşam yemeği ise okulun yemekhanesinde yiyeceğim. Onlar hafif oluyor

Başlangıç kilom:74.4
Şuanki kilom: 72.3
Hedef:64

harikasınız kızlar ayy spor yapasım geldi. mne19 pilates vazgeçilmezim.ve trambolin.ama ne zamandır hiiç bişey yapmıyorum.çok uyuşuk oldum spor konusunda.sporsuz diyet biliyorum ki hiç bişeye yaramıyor.en yakın zaman da devamlı hale getirmem gerekiyor.

evet kızlarr sporumu yaptım :D suyumu da içmeye devam ediyorum. birazdan akşam için yemek hazırlayacağım.on a dietcimm bu sözünden sonra bayram da diet bozmaya yeltenceğimi bile düşünmüyoruuum.hoşçakalın canlarım

Back
X