Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insan depresyondayken nasıl beslenirse bende öyle besleniyorum. Sağlıksız,mutsuz...[/QUO. Canını Sınavlar sıkıyor sanırım veya başka bir şey ama eminim ki sen Herşeyin üzerinden geleceksindir. Yarın yeni bir gün daha az beslenmeyle yola devam kuzucum. Iyi haberlerini bekliyorum
Haklısınız gerçekten bu dönemde asıl bırakmamalıyız sil baştan başlamak daha zor oluyor. Desteğiniz için teşekkürler :)Ünidemisiniz kızlar ;eğer öyle ise sakın salmayın kendinizi ...vizeydi finalde derken oldum 85oxaman ...evlendim kaldı o kilolaralıp verip dürüyorum ,baştan sıkı tutun
Aynen cnm ...sonrasında aldığınız kilolar bi gün gelir ....tırmalar durumu yaşanıyor ...Haklısınız gerçekten bu dönemde asıl bırakmamalıyız sil baştan başlamak daha zor oluyor. Desteğiniz için teşekkürler :)
Karamsar olmayınız lütfen bizim de bocaladığımız dönemler çok oluyor ama ümit ederek geri dönmeden ilerlemeye çalışıyoruz.eğer durumun farkındaysanız başlamak için en uygun zamandasınız demektir :)Tebrik ederim, keşke bende sizin gibi iradeli olabilsem.
Çok haklısın bende hep bu dönemde kilo alıyorumÜnidemisiniz kızlar ;eğer öyle ise sakın salmayın kendinizi ...vizeydi finalde derken oldum 85oxaman ...evlendim kaldı o kilolaralıp verip dürüyorum ,baştan sıkı tutun
Gel katıl aramıza biz sana sen bize destek olalım birbirimize. Mesela ben dün çok iradesizdim utandım kendimden bugün azmettim iyi ki ettimTebrik ederim, keşke bende sizin gibi iradeli olabilsem.
Günaydın umarım diyetin iyi gidiyordur. ben başlangıçta kötüydüm ama toparladım sık sık yazamıyorum affolaGünaydıııınlar
en doğrusunu yapmışsın darısı Başıma diyeyim stres yapmaya başladımGünaydın umarım diyetin iyi gidiyordur. ben başlangıçta kötüydüm ama toparladım sık sık yazamıyorum affola
Şuraya koskocaman PİŞMAN OLDUM yazayım da belki yememek için kıyas oluren doğrusunu yapmışsın darısı Başıma diyeyim stres yapmaya başladım
Pek iyi sayılmaz Sınavlar nedeniyle çok yiyesim var toparlanmalıyım yoksa sınav dönemi diyet elden gidebiliryarın dikkat etmeye özen göstereceğim. Öpüyorum umarım herşey güzel olur
Gecem gündüzüm şaştı. Çoğu zaman 2 saatlik uyku ile duruyorum. Bunun için vucudum bir dengesizleşti ama sınavlardan sonra olası bir durumdur ki düzene girecek yaşantımkilo almasak iyi o derece yiyorum .gün içinde dikkatli olmaya çalışıyorum ama gece terazim şaşıyor resmen.bu gidişâtıma göre bu ay kilo azalması pek olmayacak tahminimce.gene elimizden geldiğince az karbonhidratlı yiyecek tüketmeye çalışalım Sınavlar bitinceye kadar.sınavlar güZel geçsinde gene yola enerjik devam ederiz kuzum öpüyorum başarılar diliyorum
Canım çok güzel durumunu izah etmişsin inanıyorum ki hedeflerine ulaşacaksın.bildirimlerini ihmal etme pek sana eşlik edemesem de tek tek okuyacağım durum mesajlarını.sınavlar başlıyacak hafta başı ve iki hafta sürecek bu sürede kendimi pek iyi hissetmeyeceğim muhakkak o nedenle diyeti pek çok nedenle bozacağımdır. Lakin Sınavlar bittimi devam ederim.senden güzel beslenme ve spor bildirimi bekliyorum :) çok şey yemek yasaak :) ve hayatın keyfini çıkar öpüyorum kuzumHatalarımı telafi etmek için bir dönüş yolu olarak görüyorum bugünümü.Vakit kaybetmemem lazım. Duraklama dönemini geride bırakıp devam ediyorum yoluma bir daha ki sınavlara kadar. Hedefim büyük, vaktim var sıkmayacağım kendimi ama yine de zaman değerlendirmesini güzel yapmaya çalışacağım.Şimdi kurstan çıktım diğer kursuma gitmem için 3 saatim var koşu bandı,bisiklet, esneme hareketlerim, bel ve bacak çalıştırma aletlerim beni bekliyor.Başım ağrıyor ama şuan spor yapınca geçecek gibi hissediyorum.Bu arada
Sabah:
Başlangıç saatim-07:30(iyi bir uyku değildi çeşitli faktörler yüzünden geç uyudum)
Yemek listem-Beyaz peynir, çay ve 5 tane üzüm(Ekmek sıfır)
Öğle:
Yemek listesi-patates haşlama ve peynir
Spor saatim:13:30 (yani 1 saat sonra olacak yemeğimi daha yeni yedim)
Akşam listesi yenildikten sonra yazılacaktır.
Sen benden daha azimli olursun inşallah başarılar diliyorum stresli dönemindeCanım çok güzel durumunu izah etmişsin inanıyorum ki hedeflerine ulaşacaksın.bildirimlerini ihmal etme pek sana eşlik edemesem de tek tek okuyacağım durum mesajlarını.sınavlar başlıyacak hafta başı ve iki hafta sürecek bu sürede kendimi pek iyi hissetmeyeceğim muhakkak o nedenle diyeti pek çok nedenle bozacağımdır. Lakin Sınavlar bittimi devam ederim.senden güzel beslenme ve spor bildirimi bekliyorum :) çok şey yemek yasaak :) ve hayatın keyfini çıkar öpüyorum kuzum
Sağol canım sınavların stresiyle baya saldım kendimi ama düşündüm ki 2 hafta uzun bir süre yediklerimi kontrol etmem gerek yoksa kilo alıcam.yarından itibaren olduğunca dikkat etmeye çalışacağım.sen napıyon bakayım diyet yolunda gidiyor değil miSen benden daha azimli olursun inşallah başarılar diliyorum stresli döneminde