Cehaletin bedeli

Ayikolreiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
547
533
33
31
Oncelikle tek sebep cehalet degil şu otobüs / minibüs soforlerinin hayvan düşmanlığı.
Kedimi veterinere götürmek icinn bunlardan birine bindimm . Akbilimi de bastim sanirim. Sonra şoförün tripli yuzu duvar gibi carpti resmen. Bari basmadan uyar.Basladi soylenmeye neymis uzerinde ortu olacakmis boyle bir kural varmış yolcular şikayet ederse ne yaparmis falan filan. Dedim kurallari tam olarak bilmiyorum ve bugüne kadar otobus soforlerinden uyari almadim surekli getirip gotururm bir dahakine dikkat ederim dedim yok adam hala aynı kafa peki ineyim o zaman dedim o gun baska sıkıntılarım vardı ve bu arabayi neredeyse yarim saat beklemistim bunlar üst uste gelince aglayarak indim sonra netten baktim oyle bir kural yokmus baska arabaya bindim ve farkli yerde indiriyordu bu daha uzakta indirdi bes yavru bi anneyi adama beddua ede ede sirtimdan terler akarak tasidim
Sonra bu herifi 153 e şikayet ettim plaka almak aklima gelmedi kalkis saatini ve güzergah numarasini yazdim o kadar umutsuzum ki en azindan uyari almasini bekliyorum onbeş gun gecti hala islem sürüyor deniliyor. Ne yapılıyor ki bu kadar. Basina gelen donus alan var mi bu tur meselelerde
Daha onceden kurallara bakmadigima ve piskinlik yapmayip arabadan indiğime cok pişmanım

İnsana saygisi olmayan yaratiklarin hayvana saygisi olur mu? Allah onları nasil biliyorsa oyle yapsin ,nefret ediyorum hayvan dusmanlarindan
İsin sikayet boyutu nasil sonuclanir bilmiyorum. Sadece size destek olmak istedigim icin yazdim. Kendinizi uzmeyin.

Oncelikle destek oldugunuz icin cok tesekkur ediyorum :)
Aslinda dönüş konusunda cok umudum yok ben daha cok biraz destek icin yazdim.
Yani ben mi abartiyorum bilmiyorum ama bu tür davranislar canimi cok yakıyor. Birkac gunumu de etkiliyor.
Aynı seyin daha saygisiz boyutunu minibüste de yasamistim

O şoför bozuntusu yiyorsa ağzı, bedeni leş gibi kokan bir de o halde millete sürtünme derdine düşen sapıkları almasın otobüse ! Pis adam ya bak nasıl sinirim bozuldu !
Ya Afedersiniz ama icerde dayak tecavüz olsa o derece tepki vermezdi. Bilgim de olmadığı icin ezildim resmen ve kendime yediremiyorum

Ne varmış cins adam ya, ben 1 dak. Susmayan muhabbet kuşumu otobüste çok taşıdım, yol boyunca yok cici kus yok aşkım durmadan bağırırdı, hele biri bisey desin boğarım :))

Beyaz masaya yapılan şikayetlere dönüş yapılıyor ama bu konu da şikayetim hiç olmadı.
Metroya kafes ile, otobüs minibüse, taksi, vapur bunlara direk tasma ile binebiliyorum. Benim de küçük ırk bir köpeğim var.

Yasaklama olduğu belli sartlar oldugu/olabilecegi o ana kadar aklima gelmemişti (kafeste olduğu surece) ki yokmus da zaten "kafes olduğu surece". Keske basima gelmeden once baksaydim

Kafasından kural uydurmuş yani. Benim babam başka bir sebeple beyaz masaya şikayette bulunmuştu, 'şöföre 150 bilet değerinde ceza kesilmiştir' diye mesaj gelmişti babama, ne kadar sürede dönüş yapıldı hatırlamıyorum.

Ayy cok mutlu oldum buna. Ne olduğu önemli degil az da olsa bi bedel odesin. Ama babanız plaka almis miydi?

Sözlü uyarı veriyorlar.ceza falan yok maalesef. Bende kucağında çocukla otobüs kullanan adamı şikayet etmiştim ceza bile vermediler.

keşke sert çıksaydın. böyle durumlarda çirkeflik yapmak gerek. ama tecrübe olmuş sana. bir daha başına gelmez umarım.

Siz o konuşmaları yaparken kimse size destek çıkmadı mı?Hadi büyük bir hayvan olsa korkarlar belki diyeceğim de,kedinin kime ne zararı olabilir ki?Allah'tan kediniz iyileşmiş,önemli bir sorunu da olabilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…