- 12 Temmuz 2006
- 58.218
- 222.537
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
Kedilerinize çok geçmiş olsun, tabii şofürün sevgisizliği yüzünden size de.
Bende kafeste olduğu sürece sorun olmuyor diye biliyorum, üzerine örtüyü nereden uyduruyorlar?
chiLL otobüs, minibüs gibi toplu taşıma araçlarına kafessiz alıyorlar mı
Aaaaa bilseydim İstanbul'a gittiğimde minik köpeciğimle binerdim, küçük ırk benimki de, almıyorlar sorun çıkarıyorlar diye binmiyordum.
Aaa bunu bilmem iyi oldu, benim kızımda pekinez, pug'la karıştırırlar bazen, bu Rıfkı cinsi köpek değil mi diye sorarlarKalabalık otobüslerde sorun olabiliyor ama tıklım tıklım olmayan otobuslerde kimsenin suratına bakmadan hızlı ve emin adımlarla ilerlersen Şansın daha yüksek.
Minibüsu durdururken zaten kopegimle işaret yapıyorum almak istemeyen durmuyor bende pug var üstelik çokta küçük bir kopekte değil ama insanlar seviyor bu cinsi hemen Rıfkı diye atliyorlar. O yüzden sıkıntı çekmeden çoğu toplu ulaşım aracını kullanabiliyorum. Hatta ön koltukta yer veriyorlar genel de bize :))
Aaa bunu bilmem iyi oldu, benim kızımda pekinez, pug'la karıştırırlar bazen, bu Rıfkı cinsi köpek değil mi diye sorarlaryok diyorum bu rıfkının amca kızı oluyor
Otobüsün üstünde yazan 4 rakamlı bir numara varmış, otobüsün kodu yani. O an hemen 153ü arayıp bu kodu söylemiş ve bulunduğu durağı ve otobüs hattını söylemiş. Bir ay içinde dönüş yapılmış.Ayy cok mutlu oldum buna. Ne olduğu önemli degil az da olsa bi bedel odesin. Ama babanız plaka almis miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?