• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cehaletin bu kadarı da olmaz bıktım artık

mecbureee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2014
20
2
1
Edirne
kızlar hepiniz hikayemi biliyorsunuz son dayak olayından sonra boşanmaya karar verdim ama tehdit edildim aileler biraraya geldi nedense karşı taraf hep beni suçladı dayağı normal karşılayan bir zihniyetle karşılaştım.Silahı başına dayamış kendimi öldürecem son noktaya geldim diyor bu kadar da cahil olunmaz anlaşamıyoruz kafa yapılarımız çok farklı arada sevgi saygı yok şiddet diz boyu buna rağmen işi namus davası haline getirmişler boşanırsa öldür diye doldurmuşlar bu da silahı kafasına dayamış eve dön diyor

Aaa ne munasebet ya oyle sey mi olur! Hemen git savciliga sikayet ver, ailen arkanda degilse kadin siginmaya sigin

namusu bilen insan intiharın haramlığını bilmiyor mu.
sen bu duygu sömürülerine kanma sakın huylu huyundan vazgeçmez.
lütfen kendine o insanlara karşı çok çok dikkat et gerekirse savcılığa başvur koruma iste
Umarım çok mutlu olursun.

mecbureciim sahsen ben,mecbure gelsede neler olmuş anlatsa dıye senı beklemiyordum..

konu acarken bızım eskı dosyaları karıştırmamızı beklemesen dıcem ama anlaşılır sekılde ıfade etmıssın..

oyuzden lafımı gerı alıp,allah kurtarsın dıyorum..

hemen boşa..

Son düzenleme:
Siz korktukca sizi sindirip baskin cikmaya calisir. Nereye kadar tehdite sabredeceksiniz? Korkmayin. Kimseniz yoksa bile kadin siginma evine siginin. Gerekirse adinizi bile degistirirler. Sizi baska bir aehre gonderirler. Bi daha da sizi bulamaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepiniz hikayemi biliyorsunuz son dayak olayından sonra boşanmaya karar verdim ama tehdit edildim aileler biraraya geldi nedense karşı taraf hep beni suçladı dayağı normal karşılayan bir zihniyetle karşılaştım.Silahı başına dayamış kendimi öldürecem son noktaya geldim diyor bu kadar da cahil olunmaz anlaşamıyoruz kafa yapılarımız çok farklı arada sevgi saygı yok şiddet diz boyu buna rağmen işi namus davası haline getirmişler boşanırsa öldür diye doldurmuşlar bu da silahı kafasına dayamış eve dön diyor

Kendi kafasina mi dayadi? Vur deseydin. Sorunun kokten hallolurdu.

aileniz bir çözüm bulamıyorsa polise gidin savcıya gidin ne biliyim size yardım edecek birilerine başvurun. Allah korusun dolduruşa gelip size kötü bir şey yapmaya kalkarsa :/ ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok kötü bir durum. inşallah en kısa sürede çözüm bulunur...

namusu bilen insan intiharın haramlığını bilmiyor mu.
sen bu duygu sömürülerine kanma sakın huylu huyundan vazgeçmez.
lütfen kendine o insanlara karşı çok çok dikkat et gerekirse savcılığa başvur koruma iste
Umarım çok mutlu olursun.

bencede çok haklısınız huylu huyundan vazgeçmez bir an önce kurtulmaya bakmalı böyle bir insandan. belli ki ailesi daha da sorunlu. zor bir durum ama boşanmaktan başka yapacak çare yok..artık evlenmekten korkar oldum insanları tanıyamıyoruz ne yazık ki

Eski konularinizi da okudum ve hayretler icerisindeyim..cok pardon ama siz daha neyi bekliyorsunuz..surekli konu acip yorum bekliyorsunuz sizin yoruma ihtiyaciniz yok ki..sizin iyi bir avukata ihtiyaciniz var..hayir yol bilmez iz bilmez cahil biri de degilmissiniz ki..birakin insanlarin fikirlerini kurtarin hayatinizi!!!

yol bilirim iz bilirim de bunların hiç biri işe yaramıyor olayı namus meselesi haline getirmiş ve bunlar gerçekten o zihniyette boşanma olmasın ama ikinci evliliğe evet diyorlar dualarınızı bekliyorum

Dualarim kesinlikle sizinle..fakat bir yolu olmali..yazik degilmi hayatiniza..bir avukata gidin herseyi anlatin mutlaka bir yolu olmali mutlaka..gerekirse korumali olarak bosanirsiniz..tayininizi kimsenin bilmedigi bir yere istersiniz..olmadi siginma evine gidin hersey yoluna girene kadar..boyle bir evliligi yasamaktan daha iyidir anlattiginiza gore..bunlari yapmazsaniz ya hamile kalirsaniz o masum bebege yazik olmaz mi yada aldirmak zorunda kalirsaniz hayatiniz boyunca vijdan azabi cekmezmisiniz???

Dualarim kesinlikle sizinle..fakat bir yolu olmali..yazik degilmi hayatiniza..bir avukata gidin herseyi anlatin mutlaka bir yolu olmali mutlaka..gerekirse korumali olarak bosanirsiniz..tayininizi kimsenin bilmedigi bir yere istersiniz..olmadi siginma evine gidin hersey yoluna girene kadar..boyle bir evliligi yasamaktan daha iyidir anlattiginiza gore..bunlari yapmazsaniz ya hamile kalirsaniz o masum bebege yazik olmaz mi yada aldirmak zorunda kalirsaniz hayatiniz boyunca vijdan azabi cekmezmisiniz???

dün akşam geldi özür diledi beni affet dedi ben affederim de o yaşananlar unutlur mu...Benden istediği sadece namusuna şerefine bir laf getirmemem bşka bir şey istemiyor

Back
X