- 22 Şubat 2025
- 630
- 487
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
kızlar merhabalar. ben ailelerden upuzak baya uzak bi şehirde memurum. dogum sebebiyle biraz ailemde biraz kayınvalidelerde kalıp geldik. burada dogum yapamazdım cünkü gercekten cok uzak her bakımdan yetersiz iğrenc bir ildeyim. neyse aslında ücretsiz izne cıkmayı planlıyordum bebeğime bakmak istiyordum fakat maddi durumlar el vermedi buna. arabamız yok ve artık bebekle şart olmaya başladı. biraz para biriktirip tekrar ücretsiz izne cıkarım dedim ve 9 aydır buradayım. bu arada eşim online calıştıgı için kızıma o bakıyor. zaten süt iznim var ve lojmandayız sık sık gel git yapıyorum. ama cidden cok yoruluyorum. iş sorumlulugu eve gel ev sorumlulugu kendi ihtiyaclarım eşiminkiler derken cok yıprandım ve bunaldım. şimdi sonunda bi araba bulduk ama ona bile 300bin tl kredi cekmemiz gerekiyor. artık bekleyemeyiz cünkü ocaktan sonra fiyatlar daha da artacak artık kurtulalım istedik.
neyse asıl konum 1 hafta önce hastalandım zaten faranjitim var arada olurdum ama bu aşırı beter cıktı. üşüme titreme öksürük bogaz agrısı aman Allahım gercekten ölüyorum sandım. bebeğim geceleri cok uyanan bebek . bi o uyutmadı bi öksürük bi bogaz agrısı. 1 haftadır uykusuzum. bugün artık gözüme vurmuş kan çanağı gibi sulanmış çapaklanmış. artık vücudum yeter diyor. annemin gelmesini cok istiyorum fakat onun bulundugu şehirde ve benim şehrimde havalimanları yok. bize yakın olan yerlere otobusle gidip gelecek oradan ucağa binecek inecek .bu da yorucu oluyor tabi. ama ne bileyim yine de istese gelirdi iki kere gelmişti öyle bebekten önce. gercekten cok ama cok ihtiyacım var. ama oralı olmuyor biraz alınıyorum haksız mıyım bilemiyorum.
neyse asıl konum 1 hafta önce hastalandım zaten faranjitim var arada olurdum ama bu aşırı beter cıktı. üşüme titreme öksürük bogaz agrısı aman Allahım gercekten ölüyorum sandım. bebeğim geceleri cok uyanan bebek . bi o uyutmadı bi öksürük bi bogaz agrısı. 1 haftadır uykusuzum. bugün artık gözüme vurmuş kan çanağı gibi sulanmış çapaklanmış. artık vücudum yeter diyor. annemin gelmesini cok istiyorum fakat onun bulundugu şehirde ve benim şehrimde havalimanları yok. bize yakın olan yerlere otobusle gidip gelecek oradan ucağa binecek inecek .bu da yorucu oluyor tabi. ama ne bileyim yine de istese gelirdi iki kere gelmişti öyle bebekten önce. gercekten cok ama cok ihtiyacım var. ama oralı olmuyor biraz alınıyorum haksız mıyım bilemiyorum.