• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çek alışverişleri, alışveriş siteleri..

KIZLAR MARKAFONİ KARGOM GELDİ.TARNSMİTIR VE YEMEK KARIŞTIRICI ALMIŞTIM. YEMEKK KARIŞTIRICI ÇALIŞIYOR AMA DÖNMÜYOR SADECE TİTRİYOR...SİNİR OLDUM.. ARADIM FİRMAYI İADE EDİN DEDİLER. DAYBUDAY KARGOMUN İRİDE GELDİ ÇANTA ALMIŞTIM. ÇANTA ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
BEKLEDİĞİMDEN KALİTELİ ÇIKTI. DAHA 4 KARGOM DAHA VAR. BEİŞLERİME OYUNCAK ALMIŞTIM. HENÜZ TEDARİK SÜRECNDE DİYOR.
ALIŞVERİŞ YAPAMK HELEDEBÖLE KURUŞLAR ÖDEYEREK HARİKA YA...BİR KARGO BEDAVA GÜNÜ DAHA GELSE :d

slm hatunlar, herkes in daybuyday den sonra keyifler daha da yerinde dimi:) valla bende gelen çantaları görünce çok keyiflendim açıkçası bu kadar güzel beklemiyordum.hatta bir çekim daha vardı, ortalığı çanta doldurmıyayım die kullanmamıştım , hata etmişim , markafoniden bir tava almıştım 10 tl lik iş bankası kodu ile, oda ancak geldi ama ufak mı ufak fakat kahvaltıda çok güzel şekilli krep olur,:))) herkes sağolsun varolsun , valla devir hesap devri ,

markafoni lidyana kampanyasında 30 nisana kadar geçerli%25 indirim çeki

zşdaya comda 50 tl hediye çeki. 50 tl ve üzeri alışverişler için geçerli. 25 + 25 kullanabiliyorsunuz. iki seferde

zizigoda 100 tl ve üzeri alışverişler için 20 tl indirim çeki

yine zizigoda alt limitsiz % 25 indirim çeki var.

isteyen varsa verebilirim

bide benim markafoni ve daybuday kargom gelsede mutlu olsam bea

meraba arkadaşlar benımde daybuydaydan 90 kurusa aldıgım plaj çantaları geldi çok şaşırdım ben belki yollamazlar falan diye korktum daha önce bi bebek sitesinde öle olmuştuya :) yaa internetten alışverişin müptelası olduk ailecek artık dışardaki herşey pahalı geliyor :) herkese iyi alışverişler trendyolda artık bi kampanya yapsa yaa

meraba arkadaşlar benımde daybuydaydan 90 kurusa aldıgım plaj çantaları geldi çok şaşırdım ben belki yollamazlar falan diye korktum daha önce bi bebek sitesinde öle olmuştuya :) yaa internetten alışverişin müptelası olduk ailecek artık dışardaki herşey pahalı geliyor :) herkese iyi alışverişler trendyolda artık bi kampanya yapsa yaa

canım özel mesaj atamıyorum. mail adresini gönderebilir misin mesajla

bitene kadardan 5 tl lik çek facenin verdiği 2 lirlık çekle birleştiriliyor ıvır zıvır almak için bence en uygun site

kızlar fikirmetre artık Tel.no istiyor:31:,limango gibi..
tel.noya smsle kod yolluyor:15:

8697353000145_0_304x424.jpg

sabah 25 tl markafoni çeki kazandım kadınlar ne ister'den.hemencecik kullandım:27:
21,99 a bu plaj havlusunu aldım, 25 tlden kargo parasını da düştü 1,89 ödedim:52::52:

kızlar markafoniden 75 tl üzeri alışverişe 10 tl çek var ... kullanmak istyen olursa kodu = DMSNKYFG8C9

morhipo bugün çek tanımladı açtığımda,2 günlük hem,ben kullandım bile,hesaplarınız varsa kontrol edin derim..

banada dekoreko dün çek vermiş 15 Tl lik.. Fakat en az 50 Tl lik alışveriş yapmam gerekiyormus..
bu siteden hiç alısveriş yapmadım arastırsam ii olcak.

Markafoniden gelen ayakkabımın bir teki 37 bir teki 38miş, geldiğinde 38i deneyip kaldırmışım bugün farkettim, faturasını da atmıştım. Hiç sorun yaşamazdım ben markafoniyle halbuki.. Mesaj attım bekliyorum :43:

Back
X