• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cekememezlik mi nefret mi

Kıskanıyorlar ama neyi??? Farketmeden birşey yapmış olabilirsin belli ki sana Bi Garezleri var..

Ben olsaydim derslerime yogunlasirdim. Onlar yokmus gibi davranirdim. Sonucta hoca gereken cevabi vermis. O kisilerin ne oldugunu da biliyorsunuz ona gore davranirsiniz daha dikkatli olursunuz. Zaman cok cabuk geciyor. Okuldan sonra muhtemelen birdaha gormezsiniz bile. Siz derslerinizden en iyi notu almaya bakin. Iyi derece ile okulu bitirmeye bakin. Gerisi cok bos geliyor bana.

Size yaptıklarını yapın yoklarmış gibi davranın.. Bunlarla ugrasmaya devam edersenız ılerıde daha buyuk dertlerınıze cozum arıyorken bulursunuz kendinizi..

Su siralar canimi sikan birşeyler var kizlar. Ben universitede eğitim fakultesinde okuyorum. Bu yil siniflar karma oldu ve eski sınıfımdan sans eseri uc en yakin arkadaş ayni sinifa dustuk gerisini tanimiyorduk bu yil tanistik. Sinifta gruplasmalar oldu dogal olarak. Ama bizimkisi garip hic bir grup birbiriyle temas kurmuyor biz uc kisiyiz bizim samimi oldugumuz iki kiz ve bir erkek var konustugumuz onun disinda sinif arkadasim diyip yanlarina gidemem cunku gittiginde yokmussun gibi davraniyorlar. Bu boyle kalsaydi sikinti yoktu ama isin baska bir yonu var.

Bir grup var. Bizden hic hoslanmiyorlar. Ozellikle benden sanirim. Hani diyeceksiniz bisi yapmissindir ama yapmadik yani herkese ayni yaklastik buna ozellikle dikkat ettim. Konustuk basta hepsiyle yakinlasmaya calistik. Insani irite ediyorlar ama. Ozellikle asiri iri ve nisanli bir kiz var ilkokul cocugu gibi sinifta bagiriyor herkese emirler yagdiriyor ciglik atıyor resmen sinifta. Onun yancisi sari sacli oldugu icin alman dedigimiz bir kiz var o ise surekli bana bakiyor kafami her kaldirdigimda gozumun icine icine bakiyor goz goze geliyoruz. Arkadaslarim bile dikkat etti. Bana asik olmasi filan lazim bu kadar bakmaya ..:p bunlar kalabalik bi grup 8 kisi filan suru halinde geziyorlar kampuste.

Bugun olan olaya gelirsem. Cok uzun oldu fark ettim. Bugum gecen yildan biz ucluyu cok seven kollayan bir hocamizin dersi vardi.onun dersini alttan aliyoruz bu grupta bizimle aliyor. Imzalari attik hoca ses cikarmaz gidelim dedik ve ciktik gittik. Hoca ozellikel gitsek bile imza attirir devamsizlik olmasin diye. Cok sever bizi sorun yapmaz ama herkese attirir imzayi tek bize de değil. Bu grup da imza atip gitmislikleri vardi onceden.

Biz gittik. Evdeyken beni siniftan bir arkadasim aradi iki ders boyunca bizim imzamizi.sildirmek icin hocaya yalvarmislar kul hakki yiyor diyerek hocayi darlamislar en sonunda o.melek gibi adam sen imzani attiysan sus karisma diye terslemis. Ozellikle benim adimi vererek mini ve arkadaşları gitti silin diye hocayi ders cikisinda bile rahatsiz etmisler. Bunlara ne yapmak lazim simdi hincim gecsin?

soruna cevap veriyorum:
bence çekememezlik!

Back
X