• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çekememezlik

baharimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
78
0
86
Diğer
Arkadaşlar merhaba .bir insan bunu neden yapar çekememezzlik yüzünden mi yoksA saplantı haline getirdigi için mi?bir arkadaşımla arada sorunlkar olldu ve artık görüşmüyorum hayatımdan çıkardım ve bu olaydan sonra arkadaşım çok degişti devamlı arkamdan duyuyorum ki tuhaf bir çaba içinde ama adını koyamadıgım bir çaba ..hiç umursamaz gibi davranıp karşılaşınca devamlı gözü üzerimde devamlı süzüyor.ve şimdi de benim samimi oldugum kişilerle iletişim kurmaya çalışıyor..hatta hiç tanışmadıgı halde onları tanıyan bir arkadaşı vasıtasıyla evine gitmiş ve hemen de kendi evine davet ediyor ve benim en yakın arkadaşımı evine ısrarla çagırıyor herkes tabii çoktuhaf kaarşılıyor bu durumu anlamdım nedir bu herkesi çagırıp beni dışlayacagınımı sanıyor yoksa ne anlamadım?

hayatımdan çıkardıgım kişinin arkadaşlarınıda umursamam ama o dünyada kimse kalmadı sanki hep benim arkadaşlarımla görüşmek çabasına girdi...

arkadaşının kıskançlıktan beynine oksijen gitmiyor sanırım:1: boşver kendi halinde takılsın:21:

egosunu tatmin ediyor canım aslında seni kaybetmeyi pekte istememiş gözüküyor:)bırak sen onu kendi haline takma takdıkça onun burnu kalkar ..zaten onu hyatından çıkarmayı göze almışsın ama aynı ortama girersenizde ayıp etme ama arada mesafeniz olsun yani kısaca takma onunda burnunu :) kaldırma canm benm

bu kadar aklını benimle bozması beni gerdi.açıkcası tehlikeli bile geldi..neyin ispatı bu bu tavırlar anlamıyorum ben bu fesat insanları

Back
X