Çekemiyorlar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası ben kolay kolay kıskanıyorlar vesaire gibi düşünecek biri değilim ama ben bunu maalesef ki öz kardeşim de yasiyorum. Bir buçuk senedir ara ara hep çok bariz şeyler gördüm ve konduramadım. Tabii sonunda artık bir şeyler çok fazla dikkat çekince emin oluyorsunuz
Aynen sizin dediğiniz gibi eğer olumlu bir durumunuzu paylaşırsanız yorumsuz kalmalari cok oluyor kardesimin.. yok sen kendine niye bu kadar bakıyorsun, yok niye pahalı kremler alıyorsunlar falan. Yok efendim işte yaşım üzerinden vurmaya çalışmalar ki aslında aramızda sadece 3 yaş var , ben buyugum yani
işte bana sen pahalı kremler alıyorsun da seni benden genç sanacaklar diye bile bu konuda rahatsızlığını ağzından kaçırdı.. daha neler neler..
Bu Dünya garip bir yer... yani insan öz kardeşinden bile böyle şeyler görmesi gerçekten insanın insanlardan soğutuyor.
Sizin durumunuzun açıkçası kendi durumumla baya benzerlik taşıdığını düşündüğüm için yanılmadığınızı düşünüyorum. Mesafe koyun, ben oyle yaptim.

Sürekli babamla alakali arıyorlar.Aylarca hastahanede kalacaklar.Yok şunu istiyor.Yok ağladı.Yok bakıcı izne çıkacak.Yoksa bende onlarla muattap olmaya meraklı degilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…