- 17 Şubat 2016
- 1.320
- 276
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Kardeşime de göz altın çökmüş morarmış diyorlarDedikleri çok hoş olmamış ama bu çekememek, kıskançlık fikirleri bana biraz tuhaf geliyor sandığınız kadar sizi sevmiyor olabilirler. Sizi çok rahatsız ediyorlarsa mesafe koyun daha sağlıklı olur.
Evet sözde bizi seviyorlarOnlarla da görüşme bence, görünen o ki o tarafın hepsi aynı at gitsin hepsini
Amca kızlarında da iş yokmuş onlarla da görüşmeyinBaba tarafıyla cenaze,düğün harici görüşmüyorum.Sebebi çok dedikoducular.Sadece amca kızlarıyla sürekli konuşuyoruz.
Bunlarla WhatsApp grubumuz var.Oradan görüntülü arayacaklar.Geçen gün görüntülü konuşuyoruz.Bunlardan biri ben seni 38 sanıyordum dedi.32 yim.Ki ikiside benden büyük.38 olmam imkansız.Çökmüşsün dedi.Ki herkes ufak gösterdiğimi söylüyor.Digeri de bağımsızsın dedi.Yok biz bu yaşlarda böylemiydik.Eşimde duydu bunları.Ben kıskançlık sezdim dedi.Cevaplarını tabiki verdim.
Geçen gün gruba dershaneden fotoğraf attım.Herşeye yazan insanlardan ses çıkmadı.Bu daha öncede böyle oldu.İyi niyetli değiller sanırım.Ve oturmaya gelmek istiyorlar.Bahane bulmayı düşünüyorum.
Enerjini sömüren insanlardan uzak dur,söyledikleri doğru ya da yanlış olsa da..Baba tarafıyla cenaze,düğün harici görüşmüyorum.Sebebi çok dedikoducular.Sadece amca kızlarıyla sürekli konuşuyoruz.
Bunlarla WhatsApp grubumuz var.Oradan görüntülü arayacaklar.Geçen gün görüntülü konuşuyoruz.Bunlardan biri ben seni 38 sanıyordum dedi.32 yim.Ki ikiside benden büyük.38 olmam imkansız.Çökmüşsün dedi.Ki herkes ufak gösterdiğimi söylüyor.Digeri de bağımsızsın dedi.Yok biz bu yaşlarda böylemiydik.Eşimde duydu bunları.Ben kıskançlık sezdim dedi.Cevaplarını tabiki verdim.
Geçen gün gruba dershaneden fotoğraf attım.Herşeye yazan insanlardan ses çıkmadı.Bu daha öncede böyle oldu.İyi niyetli değiller sanırım.Ve oturmaya gelmek istiyorlar.Bahane bulmayı düşünüyorum.
Yaşımı tahmin edebilir.onun iki kardeşide benden büyük.Buradan mantik yürüyebilir.Diğer konuları bilemem, gerçekten yaşınızı büyük sanıyor olabilirler ya da bağımsızsın derken ne demek istiyor belli değil iyi anlamda da söylüyor olabilir, güzel bir şey sonuçta. Ama birinin yüzüne karşı çökmüşsün diyen biri iyi niyetli olamaz. Zaman zaman ben de düşünürüm bazı insanlar yaşından çok büyük gösterir bunu en yabancı insanın bile yüzüne karşı birden çökmüşsün diye ifade edemezsin. Ayıp. Kötü niyetli bir söz.
Evet.Zerre iyi niyetli değiller ya.Maalesef babam yüzünden hepsiyle muattap oluyorumHer ne olursa olsun, kimse kimseye “çöktün” diyemez. Bu durum nezaketsizliğin ve iyi olmayan duyguların veya patavatsızlığın sonucudur.
Kaba insanlara kesinlikle tahammül edemiyorum özellikle samimiyet adı altında yapılıyorsa.
Ayrıca sizin yaşınız en azından aşağı yukarı kesinlikle biliyorlardır, söylenen yaşla normal olmayan bir fark var.
Evet.Zerre iyi niyetli değiller ya.Maalesef babam yüzünden hepsiyle muattap oluyorumHer ne olursa olsun, kimse kimseye “çöktün” diyemez. Bu durum nezaketsizliğin ve iyi olmayan duyguların veya patavatsızlığın sonucudur.
Kaba insanlara kesinlikle tahammül edemiyorum özellikle samimiyet adı altında yapılıyorsa.
Ayrıca sizin yaşınız en azından aşağı yukarı kesinlikle biliyorlardır, söylenen yaşla normal olmayan bir fark var.
Bir ara araba konuların vardı, şimdi akrabalara takmışsın.
Döndür dolaş aynı şeyleri yazıp duruyorsun, bıkmadan usanmadan.
Hayatına yeni bir dram konusu girene kadar buradan devam edeceksin belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?