- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
Merhaba kızlar öncelikle bu benim ilk konu açışım. Daha önce de kk nın sıkı bir takipçisiydim
ama bugün ani bi kararla üye olmaya karar verdim. Benim 1,5 yıllık bir ilişkim var, nişanlıyız. Nişanlımı çok seviyorum, çok ilgili , her zaman her konuda yanımda oldugunu hissettiriyor. Ama beni korkutan bir konu var: nişanlımın dayısı. Nişanlım babasını küçük yaşta kaybetmiş ve dayısı ona babalık yapmış adeta. Birbirlerine çok düşkünler ve dayısı beni de çok seviyor. Geçenlerde nişanlım bana dayısıyla ilgili bir hikayeyi anlattı. Arkadaşlar eve maç izlemeye gelicek diye apar topar eşini evden göndermeye çalışmış, eşi de gidiyorum deyip evde saklanmış. Meger dayısı eve görüştügü bi kadını çagırmış. Tabi eşi çıkmış saklandıgı yerden evde kavga kıyamet. Daha da kötüsü nişanlım bunu gülerek anlatıyo
Sonra sözler eşine vermiş ama devam etmiş aldatmaya. Güya da severek evlenmişler zamanında. Ben bu duruma tepki gösterince de nişanlım ama 1-2 senedir duruldu dedi. Benim korkum şu ki nişanlım dayısını çok örnek alıyor,onun tarafından yetiştirlmiş. ileride benim de başıma böyle bi durum gelir mi? Tesadüf de bu ya oglan dayıya çeker derler
boş kuruntu belki şu an biliyorum ama kişi gördügünü uygulamaz mı? Ne yapmalıyım bilmiyorum , dayısıyla da tekrar görüşsek ona da nası davranıcam hiç kestiremiyorum