Ceket

Evde kumaş boyayıpta başarılı olan kişiye rastlamadım pek. Kurutemizlemeciler daha iyi yapıyorlar.

semt pazarlarında yada ufak butiklerde 20-25 lira gibi şaşırtıcı fiyata bile var
al rengarenk giy

Anlatamadm galıba model cok guzel baska yerde yok sıyahı hc br yerde yok rengarenk gıymesınıde blrm ama asıl ıstedgm o sıyah ceket..ve ben onu baya susledm felan beyaz ıns tutaryaa..fytlrı bıln ykmu

benim arkadaşım boyardı ceketler,etekler falan(eskiyip rengi bozulunca yapardı) çok da güzel olurdu.

o çamaşır makinasında boyardı sen nasıl yapıyorsun bilemedim.

bana sorarsan boyama,tene değiyor ve kumaş boyaları ciddi miktarda kanserojen içerir.

Anlatamadm galıba model cok guzel baska yerde yok sıyahı hc br yerde yok rengarenk gıymesınıde blrm ama asıl ıstedgm o sıyah ceket..ve ben onu baya susledm felan beyaz ıns tutaryaa..fytlrı bıln ykmu

canim sana öncedende söyledim % 100 pamuklu kumas tutar sadece
ayrica dikis iplikleri tamamiyle boyanmaz siyahtada hos durmaz
sayet ceketin krem rengiyse ve pamuklu degilse siyaha boyarsan hem tutmaz hemde ceketin giyilmez bir renge dönüsebilir
artik bej olmayacagi kesinn
pamukluysa yapabilirsin ben cok yaptim müsterilerimde
ama senin yaptigin sekil olmaz 30-40derecede aticaksin kisa program makineye ancak direk olarak boya tozunu icine aticaksin makinenin ozaman olur tencerede kaynatmakla zor biraz tam bir renge ulasmak icin...

Back
X