ceketimi istiyorum

ceketimi istiyorum başlıklı bir konudan ne derecede büyük bir dert bekledin anlamadım..konu seni sarmadıysa okur gecersin..yorum yapmayada tenezzül etmezsin..ha ama illa kan gözyaşı entrika iftira istiyosan üzgünüm bende kalmadı

aynen katılıyorum yani derdi olmayana da zorla büyük bi dert bulcaksınız nerdeyse allah vermesin işte niye illa büyük bi derdi olsun kii hey allamm:delphin:

madem kardeşide giymiş ona söyle
ne yüzsüzlük ya küssün madem ben öyle bişi yapsam küssem götürür veririrm yada biriyle gnderirim yüzsüzlüğe bak

bu kızın derdi budur yani,neden dertler küçümseniyo kiii ??

ben olsam herkesin içinde ister,yaptığı yüzsüzlüğü yüzüne vurur,rezil ederdim böyle bi durumda...çünkü iş nezaket olayını çoktannn aşmışşş....

Gerçekten çok büyük derdin warmış wah wah

öncelikle merhaba demek istiyorum arkadaşım insanların probleblerinin sana göre küçük ya da büyük olması bir anlam ifade etmiyor ayrıcalıkla herkesin derdinin büyüklüğü kendi bakış açısına göre değişir ki bu senin küçük bir dert olarak değerlendirdiğin problem karşısında karşındaki insanla alay etme,küçük görme hakkını vermez eğer burası paylaşımların olduğu bir forumsa önce birbirimize saygı duymayı öğrenmeliyiz..

buarada arkadaşım daha fazla kimseye danışmana gerek yok daha fazla ayyıp olur mu falan da diye düşünme,sana yapılan saygısızlığın terbiyesizliğin de altında kalma lütfen git al ceketini çünkü o senin malın ve sana ait bir başkasının üzerinde kalmamalı.. sen isterken utanmamalısın sana onu iade etmeyen utanmalı..

cnm bence tekrar isteme çünkü benimde bir sürü eşyam gitti aklına ne gelirse . o insanlar senin eşyalarına tenezül edecek kadar aciz insanlar bırak senin ceketinle hava atsınlar ben olsam istemezdim çünkü ben hiçbir zaman istemedim tercih senin tabi ki

Pess diyorum :1shok: Hem sizinle konuşmuyor hemde ceketinizi giyiyor..CADIARZU İstediğiniz halde getirmiyorda..Ben olsaydım daha istemezdim,sadakam olsun der geçerdim..boshayallersmile

Hiç üstüne düşmezdim bir ceket için. Onun olsun. Ben gidip yenisini alırdım...

Boşver ceketini almışsın, bi de şimdi poşete bile koymamış diye takılma...

Poşete koyup bıraksaydı, bu seferde "Bim poşetine koymuş,insan adam gibi mango-zara poşetine koyar koyar" derdin :delphin:

ıyi, gözün aydın...

Boşver ceketini almışsın, bi de şimdi poşete bile koymamış diye takılma...

Poşete koyup bıraksaydı, bu seferde "Bim poşetine koymuş,insan adam gibi mango-zara poşetine koyar koyar" derdin :delphin:

İyi, gözün aydın...

poşeti önemsediğimden böyle bir yorum yapmadım heralde..sadece o kadar alıp kullandıgı bi eşyayı ''teşekkür ederim sağol deyip'' bana daha özenli ve düzenli bir şekilde vermesini isterdim..sacma olmuş..bahsettiğim sey özen poşetin üztünde yazan yazı değil!!!!!!!

poşeti önemsediğimden böyle bir yorum yapmadım heralde..sadece o kadar alıp kullandıgı bi eşyayı ''teşekkür ederim sağol deyip'' bana daha özenli ve düzenli bir şekilde vermesini isterdim..sacma olmuş..bahsettiğim sey özen poşetin üztünde yazan yazı değil!!!!!!!

ceketi buldun poşeti de düşünme canım boşver.. zaten arkadaşınız onu düşünecek kapasitede olsa anında verirdi ceketinizi.. siz bir de teşekkür etmesini bekliyorsanız hala ümidinizi kesmemişsiniz demektir... kurtulduğunuza dua edin derim

helenic de bunu demek istedi sanıyorum yerimseniben

Back
X