Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burdaki bi cok insan kucumsemiş ben olsam gidip yensini alırdım bu da dert mi vs şeyler yazılmış herkes unutmuş sanırım oğrencilik yıllarını istediği birşey için para biriktirip onu almanın ne kadar kıymetli olduğunu..
kucumseyenlere dicek lafım yok.buarada insanlar da hiç mi gurur onur kalmadı başkasının eşyasını ondan izinsiz kullanıyorlar nasıl içlerine siniyor anlamıyorum başkasının hakkına geçmek bu kadar kolay mı?Bu sitede bu tarz şeyler okuyorum cok şaşırıyorum hiç karşilaşmadım boyle insanlarla allahtan yakını geçtim uzak cevremde bile gormedim.
valla sen haklisin,bir cektin pesine düsme deniliyor..
ama sen orda kalmaya gittiginde unutmussun yani ben baskasinin biseyini öle alipta giyemezdim bide akrabalari filan..para biriktirip aldim demissiniz sonucta bu bile ceketi istemen icin önemli..
sahsen hem küs hemde orda kalmis bir ceket hemde yedi sülalesi giyiyor istemkle iyi etmissin bence
ceketi buldun poşeti de düşünme canım boşver.. zaten arkadaşınız onu düşünecek kapasitede olsa anında verirdi ceketinizi.. siz bir de teşekkür etmesini bekliyorsanız hala ümidinizi kesmemişsiniz demektir... kurtulduğunuza dua edin derim
helenic de bunu demek istedi sanıyorum yerimseniben