• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Bu arada yanlis anlamayin ama bi onceki konuda bi kuzeninizin esinin iktidarsizligi ve cocuk sahibi olamamasini size danistigini soylemissiniz. Simdi de bu cinsel saglik hatti gibi goruldugunuze gore evliyken bu konularda rahatca konusur muydunuz kuzenlerinizle

Şimdi konuyu okudum.
Bu gereksiz kişi sizi neden aramış?
Bana kalırsa hiçbi sebebi yok.
Önce hamilelikten endişe etmiş,sonra olsa da doğuracağını söylemiş.
Sırf laf olsun diye,can acıtmak,dangalaklık olsun diye aramış besbelli.

Akıl da yok bariz belli.
Ayan beyan ilişki anlatmak filan.
Gerçekten sizin hayatınızda gereksiz olduğunun kanıtı.
...
Bir gün yeniden evlenir,çok da mutlu olursunuz inşallah, kalpten diliyorum:KK24:

Bu arada yanlis anlamayin ama bi onceki konuda bi kuzeninizin esinin iktidarsizligi ve cocuk sahibi olamamasini size danistigini soylemissiniz. Simdi de bu cinsel saglik hatti gibi goruldugunuze gore evliyken bu konularda rahatca konusur muydunuz kuzenlerinizle
Karşıdaki doktor olunca pek sınır olmuyor sanırım akrabalar arasında bile:KK53:
Yani ben öyle sanıyorum
Yanlız konu sahibi bizi dinlemeyi pek sevdi hiö sesi çıkmıyor

Ee yani? Deseydiniz...
Şimdi bunları niye anlatıyosun böyle ayrıntılı şekilde deseydiniz.
Hayır soru sormak falan da değil maksadı belli yani...

Karşıdaki doktor olunca pek sınır olmuyor sanırım akrabalar arasında bile:KK53:
Yani ben öyle sanıyorum
Yanlız konu sahibi bizi dinlemeyi pek sevdi hiö sesi çıkmıyor
Tamam ama icimde patladi gibi tabirler kullanacak kadar mi :27:
Hayir yani dese ki iliski sirasinda prezervatif yirtildi amenna
Sehvetlenmis de kendi istemememis falan doktorluk kismiyla bi alakasi yok. Bariz nispet yapmis.

Bazı insanlar böyle şeyler konuşmayı anlatmayı çok sever

Benim yengem( amcamın karası) 47 yaşında 5.çocuğuna hamile kalmışti herkese ,koluya komsuya,akrabalara diyoduku gülerek bağıra bağıra

Ayyyy valla benim suçum yok prezervatif dayanamadı bize ha aahah haaha deyip salak salak övünerek anlatırdı

Nispet yapmis aklinca pislik! Hem kocasiyla hemde olasi cocuguyla.. gece 2 de kocasinin sehvetle uyandirmasi ayrintisini vermeseydi mazaAllah cvp vermezsin diye korkmus anlasilan mikrop

ıyyyyyyyyyğğğğğğğğğğ ne iğrenç birşey bu insanlar birden midem bulandı....nasıl tipler var bu dünyada........

Tamam ama icimde patladi gibi tabirler kullanacak kadar mi :KK53:
Hayir yani dese ki iliski sirasinda prezervatif yirtildi amenna
Sehvetlenmis de kendi istemememis falan doktorluk kismiyla bi alakasi yok. Bariz nispet yapmis.
Bolon mu ya patlasın:KK53:

Bende diyorumki seviyeden bu kadar yoksun birinin amacı ne olursa olsun dert edecek biri olamaz :KK66:

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi

Arkadasin çok kalitesiz ve iğrençmiş.

Basligi okuyunca bile kahkaha attim. İcerigi okuyunca daha da eglendim.
Ne cahil ne seviyesizmis yahu. Gul gec diyecegim ama kasitli yapmis yarani desmek gibisinden. Bu kuzenden hayir gelmez. Uzak durmaya calis. Veya gul gec..:KK70:eglen dur iste onun sacmaliklarina.

Ayrica tabiki yenidem evlenebilirsin. Basindan kotu bir evlilik ve salak bir adam gecti diye sen niye kendini cezalandiriyorsun? Sefani sur eglen. Sonra kismetse evlenirsin cocuklarinda olur. Herseyin bir hayirir var. O adamdan iyiki cocuklarin olmamis.

Gecenin ikisinde böyle bir telefon alsam "ne anlatıyorsun sen be" deyip suratına kapardım herhalde, sabrınıza tebrikler.
Seviyesiz gereksiz birinin tekiymiş o şahıs. Ama siz hayata küsmeyin, eminim karşınıza güzel biri çıkacaktır.

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi

Yuhhh. Bi insanin bu kadar ozelini anlatması PESSS. Bari nasıl şey yaptıklarını pozisyon pozisyon da anlatıp sana tavsiye etseymis. Densizzz

Konunun senin dul olmanla da alakalı değil çocuğunun olmaması da değil.

Acı tecrübeler yasamissin hemde çok acı. Psikolojik olarak yipranmissin bu çok belli zaten
AMA

hayata kusme. Ne demek bi daha evlenmem.

Tamam bi sure dinlen kafanı topla ama kendini yasayacagin güzel anlardan mahrum bırakma.

Not* arkadaşın ceket meselesi yok bence ortada. Abartı yani.
Üstelik çocuk doğurmak isteyen çocuk isteyen tonla insan var burda.

Hangisi koştur koştur ertesi gun hapı içmiş? Demekki çocuk istemiyor ama fantazi dünyasi çok geniş.

Hayırlısı buymuş o yüzden böyle olmuş, Allah izin verirse mutlu bir evlilik yapar güzel çocuklara sahip olursunuz. Ön yargılı olmayın, belki de çok mutlu olacağınız biri çıkacak karşınıza. O yüzden bu konu yüzünden kendinizi uzmeyin derim. Ikincisi ben dulum ben dulum deyip durmayın, siz gururlu bir kadın olarak esinizden ayrilmissiniz, bu öyle ayıp ya da tuhaf bir şey değil çok normal. Ayrıca o sizi arayan insan sadece boş boğaz hadsiz ve gereksiz bi insan. Çocuğunuz yok diye böyle yaptığını sanmıyorum, o özünde de dengesiz bence. Her durumda yapabilir yani bu tür tuhafliklar. Bundan sonraki hayatinizda yasayamadiginiz tüm mutlulukları güzellikleri yaşarsınız inşallah :KK200:
+100000

Back
X