- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
+10000Kimdir bu, kuzeniniz mi?
İçine patlayan şey kendi beyni gibi geldi bana okuyunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+10000Kimdir bu, kuzeniniz mi?
Kimdir bu, kuzeniniz mi?
Kusura bakmayın lütfen evet dünyada hep tuhaf şeyler sizin başınıza gelmiş de olabilir ama bana konulariniz çok garip gelmeye başladı cidden. Sizi geçen açtığınız kuzen konusundan hemen hatırladım diger kuzeninizin de eşinin cinsel problemleri vardi. Ve bir baktım yine sizin baska bir kuzen galiba, yine cinsel bir problem. Yani benim de doktor tanıdıklarım var ama tutup en özelimizi anlatmam. Her seyi gectim bransiniz bile degil sizden saglikli bilgi bile alamazlar. Aranızda ilginç bi ilestisim var. Bence oturup siz bir düşünün bir yerler de yanlış mi yapıyorum diye. Çünkü bu kadar özeli bu kadar pervasızca nasıl açabilir size? Ha bu arada doktora mahrem olmaz diyenler olacak fakat kadin kuzeni ya da arkadasi olarak aramis arada bir profesyonellik göremiyorum ben.Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim merhaba
Ben: merhaba
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
Ben:eee
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük
X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Yanliz konuyu yazan ben deglim :)Canını neye sıkıyorsun? Alkollü bir şekilde gelmiştir eşi eve, onunla da zorla ilişkiye girmiştir. Ay ne seksi
“Yav he he” de geç.
Yanlış yere basmışım. Yanlışlıkla alıntı ettim pardonYanliz konuyu yazan ben deglim :)
Densizlik yapmış belki aklı sıra hani kocasıyla eviyle hava atan embesil ler var ya oyle yapmaya çalışmıştır.Ben de 7 yıl dul kaldım bilirim bu modelleri maalesef. ..kendi cizdikleri tabloya kendileri bile inanır. ..evli olmak çocuklu olmak kimseyi bir gömlek üstün yapmaz. ..kimse de yarın o evlilik ne olacak bilemez. ..çok yukardan ucanin düşüşü daha sert olur...boyke densizlik ve pek tabii sizin de hassas noktanız ya öyle de geliyor insana. ..anlıyorum sizi...üzülmeyin bunlardan çok. ..bir süre sonra nasirlasiyor o alan. ...birsey olmuyor. ..o da Allah'ın lütfu bence .Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)
X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)
X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.
Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Asli buki bence o bayanla gorusmesini hemen kesmeli sanki o kadinin niyeti bile iyi degil bosanmis kadini ne arayip patladi matladi diyor donem o kadar kotu ki niyetini hic bilemeyizYanlış yere basmışım. Yanlışlıkla alıntı ettim pardon
Hiç yazmasaymışım daha iyiymiş, çünkü konunun hiç aslı yok.
Benim kuzenim sandım biranMerhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım