• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi

Hem istiyor hem iki yontemle korunmus. Epey zeki bir kadin.

Amacini bilmem, genel ozelligi kisiligi nedir tanimadigim icin duruma gore soyleyecegim ama ne soylesem su tabloda az kalir.

Kocam var sevisiyorum çocuğum da oluyor. Ben mukemmel kadinim.

Ama...

Gayet gereksiz bir sohbet olmus. Bence gunluk tutup sehvetli sevismelerini oraya yazmasini onerin.

gereksiz
Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
luzumsuz birisi size özel hayatıni anlatıp sizi kızdırmak için elinden geleni yapmis eski esinizin tanidigi falan olabilir mi acaba ne münasebet o saatte arayip bir de zorla oldu falan lütfen siz takmayın bunlari heryerdeler ve bitmiyolar gereksizler sevgilerle ☺

Densiz .. Hayatta hep varlar ve var olacaklar... Birakin tek isi bebek dogurmak olsun .. Sunu unutmayin olene kadar gorecegiz boyle kiskanipta sadece ego tatmin etmek icin karsiya laf atanlari ...
keşke çogalmaları engellense öyle bi annenin yetistirecegi cocuktan da pek umutlu degilim acikcası bi anne bi kadın nasil özel hayatini bu sekilde anlatabilir ki? utanmasa keyif sigarasina cakmak isteyecek

Bu kelimeyi bende 2 bebek kaybim varken bi densizden duydun arkadasliginizi gozden gecirin bence konusmanin devami hicte iyi niyetli degil tam bi zakasizmiş arkadsniz

ben bazen evreni sorgularım "yahu madem Allah bizim cehenneme gitmemizi istemiyor neden cehennemi yarattı" derim Demek ki Allah bana bu tip gereksizleri gösterip "işte bunlar için yarattim yanacak bunlar" diyor.... Kibir gösteriş ne çirkin şeyler biz kücükken annem okula meyve koymazdı alamayan olur canı çeker diye şimdi bende kızima koymuyorum aynı düşünceyle sorun ailede ben anladım urgan sülale boyu bi terse sarmış son olarak bu kuzi de bayrağı almış koşuyo doktor hanım asla lafım size değil bu kadın sizin sülaleden olamaz hele kuzen hiç olamaz bi araştırın var onda bi üveylik sizin düşünceye bakın ona bakın yok yok valla var bi karışıklık

Artik ben de şüphe ediyorum biliyomusunuz. Hergün severem gözlerine bakıp dinlediğim hastalarım olmasa ben de şuphe edicem kendimden...
Ah üzdüysem özür dilerim,amacım bu değildi.Sadece size sorulan sorular biraz mantıksız geldi,konuşma da çok seviyesiz.Bir hekime sorulmayacak kadar üslubu bozuk sözler çünkü:)

ben bazen evreni sorgularım "yahu madem Allah bizim cehenneme gitmemizi istemiyor neden cehennemi yarattı" derim Demek ki Allah bana bu tip gereksizleri gösterip "işte bunlar için yarattim yanacak bunlar" diyor.... Kibir gösteriş ne çirkin şeyler biz kücükken annem okula meyve koymazdı alamayan olur canı çeker diye şimdi bende kızima koymuyorum aynı düşünceyle sorun ailede ben anladım urgan sülale boyu bi terse sarmış son olarak bu kuzi de bayrağı almış koşuyo doktor hanım asla lafım size değil bu kadın sizin sülaleden olamaz hele kuzen hiç olamaz bi araştırın var onda bi üveylik sizin düşünceye bakın ona bakın yok yok valla var bi karışıklık
Ay nasıl dogru tespit. Cidden üveyiz. Öz üvey ayrimı yapmadıgim icin bu hiç aklıma gelmemisti. Doğru.

Hem istiyor hem iki yontemle korunmus. Epey zeki bir kadin.

Amacini bilmem, genel ozelligi kisiligi nedir tanimadigim icin duruma gore soyleyecegim ama ne soylesem su tabloda az kalir.

Kocam var sevisiyorum çocuğum da oluyor. Ben mukemmel kadinim.

Ama...

Gayet gereksiz bir sohbet olmus. Bence gunluk tutup sehvetli sevismelerini oraya yazmasini onerin.
kız sen bin yaşa

Ay nasıl dogru tespit. Cidden üveyiz. Öz üvey ayrimı yapmadıgim icin bu hiç aklıma gelmemisti. Doğru.
ahanda çozdüm kıskançlık fal bakılır 5 lira buyrun fal bakılır sen takma güzelsin asilsin aldatılmayi hazmedemeyecek kadar onurlusun bunlar onda yoooook tabi taş atacak sana erik dalı gevrektir aç oyna senin ayıbın yok ki diğer konuuuu benim de bi evladim var Rabbim ilk önce sana sonra tüm isteyenlere nasip etsin bende bosandim asla evlenmem dedim tam 7 yıl sonra sdi belar biri ile sözlüyüm kızim ona ölüyor (kuzi gibi görgüsüz konumuna düşmek istemem yanlış anlaşılmasın) demem o ki asla imkansız deme gün gelir iyi ki de bosandim iyi ki de sen eşim oldun dersin hic ummadigin birine ben öyle oldum veee Allah sana o evlatları vermeyip cennetine aldıysa bil ki senden değil eşinden sakınmış korumuş ve sana demiş ki " kulum bu adam ne seni ne verdigim evlatlari haketmiyor bu melekler cennette korumam altında mahşerde kucagina vereceğim haydi sen başka kulumla mutlu ol evladı onda tat" hiç böyle dusundun mü 3 cocuk olsaydi bu adama aldatsa bile katlanmak zorundaydin Allah emaneti en iyi koruyandır e ölumden sonra dirilmekte vardır vuslatı bekleeee

Ah üzdüysem özür dilerim,amacım bu değildi.Sadece size sorulan sorular biraz mantıksız geldi,konuşma da çok seviyesiz.Bir hekime sorulmayacak kadar üslubu bozuk sözler çünkü:)
Estağfurullah üzmediniz. Uslûbunca had bildirip mesafe koymayı bilmiyorum. O ince çizgiyi tutturamiyorum. Ya direk kestirip atıyorum yada boyle lackalasiyolar. Kendimi koruyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu olayda telefonda hicbisey diyemedim. Kapatinca bu neydi şimdi dedim. Yok yok sen alınganlik yapiyosun dedim. Sonra epeyce bir ağladim ve size danıştım. Hakikaten kendimde onarmam gerekençok şey var.
Birde ben bu insanların ana-babalarının zekatlarıyla sadakalarıyla okudum ve az kullanilmiş eskileriyle büyüdüm. Biraz da onun verdiği bir minnet yada eziklik duygusu var galiba. Hiçbişey diyemiyorum

Estağfurullah üzmediniz. Uslûbunca had bildirip mesafe koymayı bilmiyorum. O ince çizgiyi tutturamiyorum. Ya direk kestirip atıyorum yada boyle lackalasiyolar. Kendimi koruyamıyorum. Anlayamıyorum. Bu olayda telefonda hicbisey diyemedim. Kapatinca bu neydi şimdi dedim. Yok yok sen alınganlik yapiyosun dedim. Sonra epeyce bir ağladim ve size danıştım. Hakikaten kendimde onarmam gerekençok şey var.
Birde ben bu insanların ana-babalarının zekatlarıyla sadakalarıyla okudum ve az kullanilmiş eskileriyle büyüdüm. Biraz da onun verdiği bir minnet yada eziklik duygusu var galiba. Hiçbişey diyemiyorum
al işte bi melek daha :( kıyamam sana sen ne asilsin yaaa

Back
X