Ceketle hamile kaliyorumdiyen kuzen

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim merhaba

Ben: merhaba

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

Ben:eee

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Ben: oladabilirsin olmayadabilirsin ama korunmussun zaten olma ihtimalin düşük

X: ya hamile olursam da zaten istiyorum dogururum yani cocuk güzel bişey
Ben:tamam doğur o zaman

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Cevabını bildiği soruları niye sorar ki insan o şahıs sorunlu galiba ya da
sizi sinir etmek içinde aramis olabilir onun seviyesine düşmeyin bence dengesiz insanlarla uğraşmak çok zordur. Bu arada herşey gönlünüzce olsun...Allah karşınıza adam gibi adam birini çıkarsın...inşallah

İçime patladı kısmında kaldım devam etmedim,benim de içim şişti bir an...

Bu nasıl fütursuzca bir üslup anlamadım.

İğrenç ötesi bir konuşma.
Hiç mı özeli yok bunun? Olmuşsa olmuş madem doğuracak daha neyi soruyor? Engelleyin bence iletişimi tamamen kesin bu kişi ile. Besbelli canınızı sıkmak için aramış.

Sanırım şu an hassas dönemde olduğun için baya etkilendin

Merhaba arkadaşlar. Belki bileniniz vardir ama özet geceyim. Ben esimden ayrildim. İki defada düşük yapmistim. Cok istememe rağmen olmadı bebegim. 5 aylik ikiz 3 aylik tek bebegim olmak uzere üc tane bebeğimi kaybettim. Hala canım acir. Sonrada aldatma neticesi ayrildim boşandım bitti. Evet dulum benbir dulum hem de çocuksuz. Yuvam yok evet. Birdahada asla katiyyetle evlenmiycem. Bu kesin kararım
Az önce bi densiz aradi. Doktorum ya memlekette benden baska doktor da yok ya. Sorusu şu (x kişisi diyelim)

X: canim gecenin ikisinde kocam beni uyandirdi. Şehvetle istemedigim halde beni istedi. Yok dedim anlamadı. İyi bari tamam dedim. Sonra içime patladı,prezervatif yani hahaha(gülüyor burada)

X: canim ben de CEKET ATSA HAMİLE KALANLARDANIM. Ertesi gün hapıda aldım hemen. Acaba hamilemiyim.

Konuşma bu sekilde bitti. Şimdi bu arkadaş bana neyi sordu yada ne yapmaya çalıştı ben mi hassasım yoksa. Anlayamadim. Fikri olan var mi
Allah Allah eşi üzerine kaz tüyünden şişme mont atsa ne olacak acaba, tavuk gibi yumurtlar.
Son derece terbiyesiz biri olarak yorumluyorum.
Kesinlikle iletişim içinde olmayın.
Ben sizin mutlu olacağınıza inanıyorum.
Tekrar evlenip çok mutlu olacaksınız.

Neydi bu şimdi?:)
Kuzen icmis herhalde aklina geldin gece gece...derdi cocukla kiskandirmaksa cocugu yapsaydi once....derdi bak ben sevisiyorum demekse...bilemem
Her sekilde bu hatun seni ffena cekemiyorr...

Hayattaki tek başarının koca bulup çocuk doğurmak olduğunu düşünen insanlardan daha fazlasını beklemek çok büyük hata aslında.. Vizyonları bu, daha fazlasını bünyeleri almıyor o yüzden çok takılmayın ne dediğine ya da maksadına..

Midemi bulandirdi, dogursa ne doğurmasa ne, basi göğe mi erecek seviyesizin?
Ayrica, ben dulum ben cocuksuzum diye kendinizi nasil yerden yere vurursunuz ya? (dul veya cocuksuz olmak asagilanma sebebi degil asla, siz aşağılama yapmışsınız kendinize, o nedenle oyle soyledim)

Kotu niyetli degil ama patavatsiz densiz biriymis.
Hersey cocuk ve kocadan ibaret degil kendi ayaklarinz ustunde duruyorsunuz takdir ettim sizi ..
ama kesinlikle evlilik disunmuyorum demeyin Allah hayrli kiymet bilen insanlar cikarsin karsiniza.

O kadar kolay mi ya insanlari yaralamak. Ben anlamıyorum ve anlattığı şey o kadar da özel halbuki.. Ben olsam tekrar araması halinde muhatap olmazdım.

Ceketle atsa hamile kalıyorum lafından nefret ediyorum. Benim kv gelmiş 50 sine hala bu lafı söyler.
Bu lafı söyleyen kadınlardan da uzak duruyorum.

Kaldıysam da doğururum diyorsa niye ertesi günü hapını kullanmayı düşünecek kadar dengesiz.
Telefonlada bunun sorulduğunu ilk kez duyuyorum.
Cahil. Net

Hey Yarabbim. Az edep deseydiniz keske.
Hayir cocuk istemiyorum dese korkuya kapilsa neyse.
Zaten istiyorsa bu konusmanin amaci ne? Suratina kapatirdim ben.

cidden anlamsız bir konuşma olmuş, sizin yerinizde olsam bir daha açmam telefonlarını, sohbetinden hoşlanmadığım insanların telefonlarını asla açmıyorum, bir bahane buluyorum, neden onlar yüzünden canımı sıkayım ki,bir de ısrarla ararlar böyle tipler

Hayattaki tek başarının koca bulup çocuk doğurmak olduğunu düşünen insanlardan daha fazlasını beklemek çok büyük hata aslında.. Vizyonları bu, daha fazlasını bünyeleri almıyor o yüzden çok takılmayın ne dediğine ya da maksadına..
+1

ek olarak da numarasını engelleyin, neden engelledin diye soracak olursa da sapkın ve cahil olduğun için deyin

Back
X