Çekilişi kazandım hediyemi göndermedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnstamom nedir?

İnstamom nedir?
İnstagramda “mükemmel” anneliğiyle takipçi kasan gösteriş meraklısı güruh. Çocuklarını ve anneliklerini kullanarak takipçi artırıyorlar. Çocuklarının üzerinden böyle maddiyat elde edenlerin hepsi istismarcı gözümde

Aaa öyle mi? Bunlara prim verenler suçlu o zaman.

ben alışveriş merkezleriyle çalışıyorum, avm sadece kendi kiracısı olan markaların ürünlerini veya hediye çeklerini ödül olarak sunduğu için sorun yaşamıyor çekiliş kazananlar. ancak bu instamom sadece bir aracı. demek ki marka sahiden ona da göndermedi. nadir de olsa bizim avm'ler de kendi kiracısı olan mağazalar olmasına rağmen bazı konularda kendi çatısı altında iş yapan dükkan ile bu konuda anlaşamıyor veya gecikme yaşıyor. olur böyle şeyler, takılma.

İnstagram anası diye algılıyorum. İşte ciciş biciş ev hanımlıklarını sergiliyorlar. Çocuklarıyla yaptıkları ne varsa paylaşıyorlar. Takipçi toplayıncada instamom oluyor galiba
Şu insanlar sırtımızdan büyük paralar kazanıyorlar. Sosyal medya fenomenlerini 2 ay takip etmesek izlemesek ölür müyüz? Bir ders vermek lazım hepsine.

Burada sinir bozucu olan hediye gelmemesi falan değil. Çekiliş yapıyoruz diye on binlerce yorum yaptırıp, linklerinden satış yapıp tonla para kazanıyorlar. Sonra da çekiliş kazanana göndermiyorlar. Resmen insanları kekliyorlar ve karşılığında para alıyorlar yani. Gıcık oluyorum bu fenomen meselelerine ya.

Kesinlikle öyle. Boş yere para kazanmaları o kadar zoruma gidiyo ki. Sayfamda bir tane yok fenomen vs

Kesinlikle öyle. Boş yere para kazanmaları o kadar zoruma gidiyo ki. Sayfamda bir tane yok fenomen vs
Karnım burnumda afedersiniz köpek gibi çalışıyorum, insanlar yine memnun olmuyor, 50 kere revize yapıyorum, dert üstüne dert. Ama birileri çıkıp “ayyy şu ürün elim ayağım oldu onsuz ölürümmm” deyip binlerce lira cukkalıyor. Berbat. Evet sistem bu, anlıyorum ama sistemin kötüye kullanıldığı da çoook açık net. Hayatlarında dokunmadıkları ürünleri sırf linkten satmak için çok sever gibi rol kesiyorlar

Hepsini gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Link link link midem bulandı. Bebeğim var, diyorum ki şu sayfayı takip edeyim de faydalı şeyler var. Ayyy bakıyorum sürekli link. Hiç takip ettiğim çok takipçipi ünlü vs hiç kimse yok. Takip eden etsin. Ben kazandırmıcam en azından. Bizim anca dediğin gibi canımız çıksın

Aynen katılıyorum. Çoğu eğitimsiz boş beleş insanlar sırtımızdan zengin oldular. Fenomenlermiş pehhh. Ne üretiyorlar ne iş yapıyorlar ülkeye ne faydaları var? Bizler salak mıyız evlatlarımızı okutmak için canhıraş uğraşıyoruz. Ya da gençler kpss kapılarında yds kapılarında ömür çürütüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…