- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi gunesdogacakk
-
Ha tamam instamom vardı bir tane o sandım.Konu sahibi psikologmuş
İnstamom nedir?Böyle bir şey için beddua mı ediyosunuz? “İnstamom” hesapları takip edip prim veren sizsiniz. Gerçekten bir şey yollayacağının senedini mi imzaladınız? Yoo. Kızınıza ciciler almak işin instamom çekilişleri takip etmek yerine girin bir işe çalışın
İnstagramda “mükemmel” anneliğiyle takipçi kasan gösteriş meraklısı güruh. Çocuklarını ve anneliklerini kullanarak takipçi artırıyorlar. Çocuklarının üzerinden böyle maddiyat elde edenlerin hepsi istismarcı gözümdeİnstamom nedir?
Bir cocuk sonrasi anneliği a dan z ye bilendirİnstamom nedir?
Aaa öyle mi? Bunlara prim verenler suçlu o zaman.İnstagramda “mükemmel” anneliğiyle takipçi kasan gösteriş meraklısı güruh. Çocuklarını ve anneliklerini kullanarak takipçi artırıyorlar. Çocuklarının üzerinden böyle maddiyat elde edenlerin hepsi istismarcı gözümde
İnstagram anası diye algılıyorum. İşte ciciş biciş ev hanımlıklarını sergiliyorlar. Çocuklarıyla yaptıkları ne varsa paylaşıyorlar. Takipçi toplayıncada instamom oluyor galibaİnstamom nedir?
Şu insanlar sırtımızdan büyük paralar kazanıyorlar. Sosyal medya fenomenlerini 2 ay takip etmesek izlemesek ölür müyüz? Bir ders vermek lazım hepsine.İnstagram anası diye algılıyorum. İşte ciciş biciş ev hanımlıklarını sergiliyorlar. Çocuklarıyla yaptıkları ne varsa paylaşıyorlar. Takipçi toplayıncada instamom oluyor galiba
Burada sinir bozucu olan hediye gelmemesi falan değil. Çekiliş yapıyoruz diye on binlerce yorum yaptırıp, linklerinden satış yapıp tonla para kazanıyorlar. Sonra da çekiliş kazanana göndermiyorlar. Resmen insanları kekliyorlar ve karşılığında para alıyorlar yani. Gıcık oluyorum bu fenomen meselelerine ya.
Karnım burnumda afedersiniz köpek gibi çalışıyorum, insanlar yine memnun olmuyor, 50 kere revize yapıyorum, dert üstüne dert. Ama birileri çıkıp “ayyy şu ürün elim ayağım oldu onsuz ölürümmm” deyip binlerce lira cukkalıyor. Berbat. Evet sistem bu, anlıyorum ama sistemin kötüye kullanıldığı da çoook açık net. Hayatlarında dokunmadıkları ürünleri sırf linkten satmak için çok sever gibi rol kesiyorlarKesinlikle öyle. Boş yere para kazanmaları o kadar zoruma gidiyo ki. Sayfamda bir tane yok fenomen vs
Karnım burnumda afedersiniz köpek gibi çalışıyorum, insanlar yine memnun olmuyor, 50 kere revize yapıyorum, dert üstüne dert. Ama birileri çıkıp “ayyy şu ürün elim ayağım oldu onsuz ölürümmm” deyip binlerce lira cukkalıyor. Berbat. Evet sistem bu, anlıyorum ama sistemin kötüye kullanıldığı da çoook açık net. Hayatlarında dokunmadıkları ürünleri sırf linkten satmak için çok sever gibi rol kesiyorlar
Aynen katılıyorum. Çoğu eğitimsiz boş beleş insanlar sırtımızdan zengin oldular. Fenomenlermiş pehhh. Ne üretiyorlar ne iş yapıyorlar ülkeye ne faydaları var? Bizler salak mıyız evlatlarımızı okutmak için canhıraş uğraşıyoruz. Ya da gençler kpss kapılarında yds kapılarında ömür çürütüyor.Karnım burnumda afedersiniz köpek gibi çalışıyorum, insanlar yine memnun olmuyor, 50 kere revize yapıyorum, dert üstüne dert. Ama birileri çıkıp “ayyy şu ürün elim ayağım oldu onsuz ölürümmm” deyip binlerce lira cukkalıyor. Berbat. Evet sistem bu, anlıyorum ama sistemin kötüye kullanıldığı da çoook açık net. Hayatlarında dokunmadıkları ürünleri sırf linkten satmak için çok sever gibi rol kesiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?