- 3 Ağustos 2012
- 5.353
- 15.387
- 448
- Konu Sahibi gunesdogacakk
-
Ben de asla takip etmiyorum. Gerçek indirim paylaşan da yok zaten. Antifenomenetkisi diye bir hesap takip ediyorum. O açtı gözümüHepsini gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Link link link midem bulandı. Bebeğim var, diyorum ki şu sayfayı takip edeyim de faydalı şeyler var. Ayyy bakıyorum sürekli link. Hiç takip ettiğim çok takipçipi ünlü vs hiç kimse yok. Takip eden etsin. Ben kazandırmıcam en azından. Bizim anca dediğin gibi canımız çıksın
Hemen bakayımBen de asla takip etmiyorum. Gerçek indirim paylaşan da yok zaten. Antifenomenetkisi diye bir hesap takip ediyorum. O açtı gözümübütün yalanlarını yakalıyor.
Aynen öyleler. Ki ben bir şey de demiyorum sistem bu. Bana deseler ürün deneyip paylaşacaksın köşeyi döneceksin reddetmem hangimiz ederiz ki. Ama asla insanları kandırmazdım çekilişmiş, bu ürünsüz olmazmış diye. Kaç kişinin çocuğu hastalanmış bu işgüzarların önerdiği iştah açıcı bitkisel (!) ürünler yüzünden. Hem ahlaksızlık hem günah.Aynen katılıyorum. Çoğu eğitimsiz boş beleş insanlar sırtımızdan zengin oldular. Fenomenlermiş pehhh. Ne üretiyorlar ne iş yapıyorlar ülkeye ne faydaları var? Bizler salak mıyız evlatlarımızı okutmak için canhıraş uğraşıyoruz. Ya da gençler kpss kapılarında yds kapılarında ömür çürütüyor.
Yok canım ona takipçiler “şurda cidden indirim var” yazıyor ss paylaşıyor link mink yok. Geneli fenomen gömmece amaHemen bakayımumarım o da link paylaşmıyodur
İnstagramda “mükemmel” anneliğiyle takipçi kasan gösteriş meraklısı güruh. Çocuklarını ve anneliklerini kullanarak takipçi artırıyorlar. Çocuklarının üzerinden böyle maddiyat elde edenlerin hepsi istismarcı gözümde
Şimdi baktım güzeldi sayfa ama sürekli sayfasını kapattırıyolarmış sanırımYok canım ona takipçiler “şurda cidden indirim var” yazıyor ss paylaşıyor link mink yok. Geneli fenomen gömmece ama
Sen şu doğum kontrol olaylarını annenle de bi konuş istersencidden çocuğuna kıyafet almak için çekilişe mi katıldın.
çocuğuna kıyafet alacak paran yok bir de çocuk yaptın
yani bundan sana ne tam olarakSen şu doğum kontrol olaylarını annenle de bi konuş istersen
yani bundan sana ne tam olarak
Ben insta bile edinmedim. Kafam rahatSizin ciciler yalan olmuş, instamomun cebi dolmuş. Asıl amaç o zaten.
Fenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılarİnstagramda “mükemmel” anneliğiyle takipçi kasan gösteriş meraklısı güruh. Çocuklarını ve anneliklerini kullanarak takipçi artırıyorlar. Çocuklarının üzerinden böyle maddiyat elde edenlerin hepsi istismarcı gözümde
istememekte haklıymışım demek kiEvet bana ne. Kardeş istemeyen sensin
Peki özel olmazsa, annen sonlandırdı mı gebeliğini? Tabiki bakılamayacak çocuklar yapilmamali. (Konu sahibini hariç tutuyorum, kendisi öyle bi şey yazmamış)istememekte haklıymışım demek ki
yoksa konu sahibi gibi dilencilik yapacaktım
Annesinin düşük yaptığını çok çirkin bir ifadeyle açıklamıştı kendisiPeki özel olmazsa, annen sonlandırdı mı gebeliğini? Tabiki bakılamayacak çocuklar yapilmamali. (Konu sahibini hariç tutuyorum, kendisi öyle bi şey yazmamış)
Yaaa. Anladım. Neyse daha fazla yorum yapmayalım. Yok yere ban yeriz şimdi ☺Annesinin düşük yaptığını çok çirkin bir ifadeyle açıklamıştı kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?