Çekilişi kazandım hediyemi göndermedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de asla takip etmiyorum. Gerçek indirim paylaşan da yok zaten. Antifenomenetkisi diye bir hesap takip ediyorum. O açtı gözümü bütün yalanlarını yakalıyor.

Aynen öyleler. Ki ben bir şey de demiyorum sistem bu. Bana deseler ürün deneyip paylaşacaksın köşeyi döneceksin reddetmem hangimiz ederiz ki. Ama asla insanları kandırmazdım çekilişmiş, bu ürünsüz olmazmış diye. Kaç kişinin çocuğu hastalanmış bu işgüzarların önerdiği iştah açıcı bitkisel (!) ürünler yüzünden. Hem ahlaksızlık hem günah.

Ay şunlara prim vermeyin ya.
Siz sayfalarını takip ediyorsunuz onlarda takipçi sayıları sayesinde işbirliği adı altinda paraları, vergisiz ,emeksiz cebe indiriyorlar. Kullanmadıkları,beğenmedikleri şeyleri de size bir güzel aldırıyorlar linkini bıraktım diyerek,üşenip araştırmayıp o link üzerinden alıyorsunuz,birde oradan gelir elde ediyorlar.

Takip ettiğim sayfalarda reklam,işbirliği va görünce takipten çıkıyorum artık ben.
Ayrıca kazanamasanız çocugunuza birşeyler alamayacakmıydınız. Yok olsun şu bu demeniz abartı olmamış mı? Parasıni verir ürün alırsınız göndermez amenna ama bu durumda beklemekten başka ne yapabilirsiniz ki.

Hele bir tanesi var ki, sırf takipçi kasmak için müptezel kocasıyla boşanma ayakları vs yaptılar. Bizim millette akıllı ya nasıl üzüldü bunlara fenomenlerin takipçi kitlesinin zekalarında gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Takipçileri sayesinde tatile gidiyorlar, millette yorum yapıyor "ay canım kendim gitmiş kadar oldum" diye. La saf sen evde tıkılı kalırken senin sayende oturduğu yerden tatile gidiyor.
Ev alanlara falan "canım yhaa ben almış gibi mutluyum" shshsnsan sorsan kendi evi kulübeden hallicedir, kiradır ama fenomenin evine çok seviniyor bir de deli gibi savunuyorlar çok çalışıyorlar diye. Kolaysa fenomen olun diyorlar sonra arkasından alın elinize telefonu siz de video çekin sizde fenomen olun diyorlar. E hani zordu fenomen olmak? Asdasfgdssdf. Velhasıl kelam ben böyle salak kitleyi başka yerde görmedim asgssgag

Valla geneli böyleymiş instada fenomenolaylari var genelde söylüyorlar .hatta araba çekilişi, telefon çekilişi yapan note huzurunda ç... t..r sayfa hacklenip vermiyormuş iste cuzzi bir miktar paraya anlaşıyormuş. Daha neler neler canınızı sıkmayın. Yani en fazla etiket ve beğeni yapmışsınızdir. Zaten amaclari yorum ve beğenileri olsun etkileşim

Bana hediyemi gondermedi diye degil de korsan cekilis yapiyor diye sikayet edebilirsiniz. 1-2 yildir tum cekilisler noter huzurunda yapilmak zorunda diye biliyorum. Sizin durum gibi hukuksuz isler yapilmamasi icin.

elalemin anneliğini elalemin çocuğunu niye takip ediyorlar ki?
bu insg sektörü acayip bişe ha bide isim takmışlar instamom

Fenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…