- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi gunesdogacakk
Fenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılar![]()
Cocuk sayisi arttikca para mi aliyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılar![]()
Etkileşimleri, izlenmeleri takipçileri artıyor haliyle link sayısı ve o linklerden alışveriş yapan sayısı da artmış oluyorCocuk sayisi arttikca para mi aliyorlar![]()
Özden özdoğandan mı söz ediyosun. Ben o kadının çok mütevazı oldunu düşünüyorumFenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılar![]()
Ay bi de ben uyku damlası linki gördüm bebekler içinAynen öyleler. Ki ben bir şey de demiyorum sistem bu. Bana deseler ürün deneyip paylaşacaksın köşeyi döneceksin reddetmem hangimiz ederiz ki. Ama asla insanları kandırmazdım çekilişmiş, bu ürünsüz olmazmış diye. Kaç kişinin çocuğu hastalanmış bu işgüzarların önerdiği iştah açıcı bitkisel (!) ürünler yüzünden. Hem ahlaksızlık hem günah.
Evet pelin akil ve kocası bebeleriyle üçe katladı resmen geliriEtkileşimleri, izlenmeleri takipçileri artıyor haliyle link sayısı ve o linklerden alışveriş yapan sayısı da artmış oluyor
Terbiyeni takın. Konu sahibi dilenci falan değil. Hepimiz AVM çekilişlerine vs katılıyoruz zaman zaman. Ya da indirimleri kovalıyoruz. Bu açız fakiriz demek değil illa.istememekte haklıymışım demek ki
yoksa konu sahibi gibi dilencilik yapacaktım
hiçbir fenomenin mütevazi ya da bize ekranda gösterdikleri gibi hümanist olduğunu düşünmüyorum. aksini iddia eden antifenomen ya da fenomenyalanları sayfalarına denk gelmemiştir. :)Özden özdoğandan mı söz ediyosun. Ben o kadının çok mütevazı oldunu düşünüyorum
Ay bebiş için ennn yeni ennn güzel biberonları linkledim kıslarrrr, meme ucu kremim vazgeçilmesimmm kıslarrrr, link bıraktımmm diyebilmek için.Cocuk sayisi arttikca para mi aliyorlar![]()
Özden özdoğandan mı söz ediyosun. Ben o kadının çok mütevazı oldunu düşünüyorum
Ondan terbiye bekleyeceğine fenomenlerden samimiyet bekle dünürümTerbiyeni takın. Konu sahibi dilenci falan değil. Hepimiz AVM çekilişlerine vs katılıyoruz zaman zaman. Ya da indirimleri kovalıyoruz. Bu açız fakiriz demek değil illa.
Bir tanesi baya baya dert yandı utanmadan. YA LİNK HAZIRLAMAYI SİZ KOLAY BİŞEY Mİ SANIYOSUNUZ? KAÇ ÜRÜN İNCELİYORUM!!! falan dedi ahahajsjsjskHele bir tanesi var ki, sırf takipçi kasmak için müptezel kocasıyla boşanma ayakları vs yaptılar. Bizim millette akıllı ya nasıl üzüldü bunlarafenomenlerin takipçi kitlesinin zekalarında gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Takipçileri sayesinde tatile gidiyorlar, millette yorum yapıyor "ay canım kendim gitmiş kadar oldum" diye. La saf sen evde tıkılı kalırken senin sayende oturduğu yerden tatile gidiyor.
Ev alanlara falan "canım yhaa ben almış gibi mutluyum" shshsnsan sorsan kendi evi kulübeden hallicedir, kiradır ama fenomenin evine çok seviniyorbir de deli gibi savunuyorlar çok çalışıyorlar diye. Kolaysa fenomen olun diyorlar sonra arkasından alın elinize telefonu siz de video çekin sizde fenomen olun diyorlar. E hani zordu fenomen olmak? Asdasfgdssdf. Velhasıl kelam ben böyle salak kitleyi başka yerde görmedim asgssgag
Asdasgagzwh bizim saflar her ota b.ka " link attt" demeseler onu bile yapmayacaklar. Çok mu zor ya trendyola girip kot pantolon yazıp seçeneklere bakıp almak. Hem belki daha güzelini, daha ucuzunu bulacaksın. Ne var bu linklerde? Hiç unutmuyorum biri de şey demişti "canım ürün alamam ama sırf sen kazan diye linklerine tıklıyorum, sana feda olsun"Bir tanesi baya baya dert yandı utanmadan. YA LİNK HAZIRLAMAYI SİZ KOLAY BİŞEY Mİ SANIYOSUNUZ? KAÇ ÜRÜN İNCELİYORUM!!! falan dedi ahahajsjsjsk
okuduğunu anlaman kıt sanırım ceycey ablaTerbiyeni takın. Konu sahibi dilenci falan değil. Hepimiz AVM çekilişlerine vs katılıyoruz zaman zaman. Ya da indirimleri kovalıyoruz. Bu açız fakiriz demek değil illa.
Bu miladım olsun. Bir daha sana üzülürsem ne olayım. Başka da yorumum yok.okuduğunu anlaman kıt sanırım ceycey abla
kadın açıklamada demişki çocuğumun şansıydı ona kıyafet alacaktım.
çocuğunun rızkını bu kadar riske atıp çelkilişlerden oradan buradan medet umacak kişiye en hafif tabirle dilenci denir.
Ben de kendi kendime diyordum ki bunlar kesin geri çekilmeyle korunuyorlar.Fenomen bir çift sırf bunun için 5. Çocuklarını yaptılar![]()
Birkaç bin kişinin uğruna takip et butonuna bastığı birinin giydiğini giymek…. Böylesine özel biri olmak… kaçar mı kız bu fırsatAsdasgagzwh bizim saflar her ota b.ka " link attt" demeseler onu bile yapmayacaklar. Çok mu zor ya trendyola girip kot pantolon yazıp seçeneklere bakıp almak. Hem belki daha güzelini, daha ucuzunu bulacaksın. Ne var bu linklerde? Hiç unutmuyorum biri de şey demişti "canım ürün alamam ama sırf sen kazan diye linklerine tıklıyorum, sana feda olsun"
Bu mallığın kaçıncı seviyesi artık sen düşün![]()
Anne karnındaki bebek aldırılınca “kurtuldum veletten” diyen biri en hafif tabirle nedir hepimiz çok iyi biliyoruz da uğruna banlanmaya değmez, hayatsızlığın sana zaten yeter.okuduğunu anlaman kıt sanırım ceycey abla
kadın açıklamada demiş ki çocuğumun şansıydı ona kıyafet alacaktım.
çocuğunun rızkını bu kadar riske atıp çelkilişlerden oradan buradan medet umacak kişiye en hafif tabirle dilenci denir.
Vannessa kürtaj mı oldu?Anne karnındaki bebek aldırılınca “kurtuldum veletten” diyen biri en hafif tabirle nedir hepimiz çok iyi biliyoruz da uğruna banlanmaya değmez, hayatsızlığın sana zaten yeter.