Çekilişi kazandım hediyemi göndermedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalnız artık öyle izinsiz çekiliş yapılması yasak. Çoğu artık yapmıyor, Milli Piyango İdaresinden izin gerekiyor uzun iş diye.
Bir de bu insanları takip edince ne oluyor? Anneliği onlardan mı öğreniyorsunuz harbiden?
Benim zamanımda bir Duygu Özaslan vardı, ondan eyeliner çekmeyi falan öğrenmiştim. :KK53: Hayatı umurumda değildi. Çocuğunu falan paylaşsa hayatta izlemezdim.

Aynen öyleler. Ki ben bir şey de demiyorum sistem bu. Bana deseler ürün deneyip paylaşacaksın köşeyi döneceksin reddetmem hangimiz ederiz ki. Ama asla insanları kandırmazdım çekilişmiş, bu ürünsüz olmazmış diye. Kaç kişinin çocuğu hastalanmış bu işgüzarların önerdiği iştah açıcı bitkisel (!) ürünler yüzünden. Hem ahlaksızlık hem günah.
Ay bi de ben uyku damlası linki gördüm bebekler için 😟 Gerçekten alıp kullananlar var demek. Ben gaz damlası bile kullanmadan elli kere düşünmüştüm ki doktor reçete etmişti ama insanlar uyku damlası alıyor linkten. Hem de doktor filan değil alelade bi sayfa

istememekte haklıymışım demek ki
yoksa konu sahibi gibi dilencilik yapacaktım
Terbiyeni takın. Konu sahibi dilenci falan değil. Hepimiz AVM çekilişlerine vs katılıyoruz zaman zaman. Ya da indirimleri kovalıyoruz. Bu açız fakiriz demek değil illa.

Özden özdoğandan mı söz ediyosun. Ben o kadının çok mütevazı oldunu düşünüyorum
hiçbir fenomenin mütevazi ya da bize ekranda gösterdikleri gibi hümanist olduğunu düşünmüyorum. aksini iddia eden antifenomen ya da fenomenyalanları sayfalarına denk gelmemiştir. :)
konuya gelecek olursak h&m in fenomenlerle iş birliği yapacağını sanmıyorum bazı fenomenler takipçi kasmak için yılın bu zamanlarında zara gibi intidex grubu mağazalardan çek veriyor sizinki de ona benzer bir şey olabilir antifenomen sayfasına bir yazın görürse gündeme taşır alırsınız belki çekinizi.
bu arada h&m tekstil geri dönüşüm ürünleri alıp karşılığında %15 indirim çeki veriyor varsa evinizde atıl ürünler verip çek alıp kızınıza ciciler alabilirsiniz.

Hele bir tanesi var ki, sırf takipçi kasmak için müptezel kocasıyla boşanma ayakları vs yaptılar. Bizim millette akıllı ya nasıl üzüldü bunlara :KK70: fenomenlerin takipçi kitlesinin zekalarında gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Takipçileri sayesinde tatile gidiyorlar, millette yorum yapıyor "ay canım kendim gitmiş kadar oldum" diye. La saf sen evde tıkılı kalırken senin sayende oturduğu yerden tatile gidiyor.
Ev alanlara falan "canım yhaa ben almış gibi mutluyum" shshsnsan sorsan kendi evi kulübeden hallicedir, kiradır ama fenomenin evine çok seviniyor :KK70: bir de deli gibi savunuyorlar çok çalışıyorlar diye. Kolaysa fenomen olun diyorlar sonra arkasından alın elinize telefonu siz de video çekin sizde fenomen olun diyorlar. E hani zordu fenomen olmak? Asdasfgdssdf. Velhasıl kelam ben böyle salak kitleyi başka yerde görmedim asgssgag
Bir tanesi baya baya dert yandı utanmadan. YA LİNK HAZIRLAMAYI SİZ KOLAY BİŞEY Mİ SANIYOSUNUZ? KAÇ ÜRÜN İNCELİYORUM!!! falan dedi ahahajsjsjsk

Bir tanesi baya baya dert yandı utanmadan. YA LİNK HAZIRLAMAYI SİZ KOLAY BİŞEY Mİ SANIYOSUNUZ? KAÇ ÜRÜN İNCELİYORUM!!! falan dedi ahahajsjsjsk
Asdasgagzwh bizim saflar her ota b.ka " link attt" demeseler onu bile yapmayacaklar. Çok mu zor ya trendyola girip kot pantolon yazıp seçeneklere bakıp almak. Hem belki daha güzelini, daha ucuzunu bulacaksın. Ne var bu linklerde? Hiç unutmuyorum biri de şey demişti "canım ürün alamam ama sırf sen kazan diye linklerine tıklıyorum, sana feda olsun" :deli:
Bu mallığın kaçıncı seviyesi artık sen düşün:olamaz:

Terbiyeni takın. Konu sahibi dilenci falan değil. Hepimiz AVM çekilişlerine vs katılıyoruz zaman zaman. Ya da indirimleri kovalıyoruz. Bu açız fakiriz demek değil illa.
okuduğunu anlaman kıt sanırım ceycey abla
kadın açıklamada demiş ki çocuğumun şansıydı ona kıyafet alacaktım.
çocuğunun rızkını bu kadar riske atıp çelkilişlerden oradan buradan medet umacak kişiye en hafif tabirle dilenci denir.

kadın açıklamada demişki çocuğumun şansıydı ona kıyafet alacaktım.
çocuğunun rızkını bu kadar riske atıp çelkilişlerden oradan buradan medet umacak kişiye en hafif tabirle dilenci denir.
Bu miladım olsun. Bir daha sana üzülürsem ne olayım. Başka da yorumum yok.

Asdasgagzwh bizim saflar her ota b.ka " link attt" demeseler onu bile yapmayacaklar. Çok mu zor ya trendyola girip kot pantolon yazıp seçeneklere bakıp almak. Hem belki daha güzelini, daha ucuzunu bulacaksın. Ne var bu linklerde? Hiç unutmuyorum biri de şey demişti "canım ürün alamam ama sırf sen kazan diye linklerine tıklıyorum, sana feda olsun" :deli:
Bu mallığın kaçıncı seviyesi artık sen düşün:olamaz:
Birkaç bin kişinin uğruna takip et butonuna bastığı birinin giydiğini giymek…. Böylesine özel biri olmak… kaçar mı kız bu fırsat 🤣

kadın açıklamada demiş ki çocuğumun şansıydı ona kıyafet alacaktım.
Anne karnındaki bebek aldırılınca “kurtuldum veletten” diyen biri en hafif tabirle nedir hepimiz çok iyi biliyoruz da uğruna banlanmaya değmez, hayatsızlığın sana zaten yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X