- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi gunesdogacakk
Takip etmeyin şu insanları lütfen ya. Zerre kadar faydaları yok, sadece link verip çocukları üzerinden para kazanan vasıfsız insanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etkileşimleri, izlenmeleri takipçileri artıyor haliyle link sayısı ve o linklerden alışveriş yapan sayısı da artmış oluyor
Hicbir sekilde cocuk istemeyen bir kadin olarak benim anlayabilecegim bir sey degil bu. Sahsen cocuk sahibi olmaya ikna olmami saglayacak bir miktar var mi diye dusundum, hayir yokAy bebiş için ennn yeni ennn güzel biberonları linkledim kıslarrrr, meme ucu kremim vazgeçilmesimmm kıslarrrr, link bıraktımmm diyebilmek için.![]()
Annesi olmuştu. Kurtuldum veletten demişti vanessa da.Vannessa kürtaj mı oldu?
Hep anneler/anne adayları takip ediyor zaten onları. Hedef kitlelerine çalışıyorlar yaniHicbir sekilde cocuk istemeyen bir kadin olarak benim anlayabilecegim bir sey degil bu. Sahsen cocuk sahibi olmaya ikna olmami saglayacak bir miktar var mi diye dusundum, hayir yok![]()
Tv de duyduğum sosyal medya anneleri bunlarmış demek. Kendi annelerine çemkirirler elin kadını ne derse harfiyen yaparlar bunların takipçileri.Hep anneler/anne adayları takip ediyor zaten onları. Hedef kitlelerine çalışıyorlar yani
ya bir de şey var çocuklarına z... a... kids diye macun yediyorlar(mış gibi yapıyorlar) ve şiddetle tavsiye ediyorlar kaç çocuğun vebaline giriyorlar Allah sorsun hesabını.Hep anneler/anne adayları takip ediyor zaten onları. Hedef kitlelerine çalışıyorlar yani
Kesinlikle mış yapıyorlarya bir de şey var çocuklarına z... a... kids diye macun yediyorlar(mış gibi yapıyorlar) ve şiddetle tavsiye ediyorlar kaç çocuğun vebaline giriyorlar Allah sorsun hesabını.
yeri gelmişken buradan yazayım belki onları takip edip çocuğuna bu macunu yediren vardır bu macun yoğun propolis içerdiği için erken ergenlik sebebi bu macunu kullanıp sonrasında hormon dengesi bozulup ilaç kullanan çocuklar var.
bu tür takviye gıdaları mahallenizdeki eczanelerden temin edin araştırmadan etmeden fenomom önerdi diye olur olmadık şeyler vermeyin çocuklarınıza.
Kullananlar bangır bangır bağırıyor bir kadının 9 yaşındaki kızı regl olmuş bunu kullandıktan sonra. Güya kendi çocuklarına veriyorlar bakıyorsun ellerindeki kavanoz yeni açılmış :)ya bir de şey var çocuklarına z... a... kids diye macun yediyorlar(mış gibi yapıyorlar) ve şiddetle tavsiye ediyorlar kaç çocuğun vebaline giriyorlar Allah sorsun hesabını.
yeri gelmişken buradan yazayım belki onları takip edip çocuğuna bu macunu yediren vardır bu macun yoğun propolis içerdiği için erken ergenlik sebebi bu macunu kullanıp sonrasında hormon dengesi bozulup ilaç kullanan çocuklar var.
bu tür takviye gıdaları mahallenizdeki eczanelerden temin edin araştırmadan etmeden fenomom önerdi diye olur olmadık şeyler vermeyin çocuklarınıza.
o nedenle hiçbir fenomenin linkine tıklamıyorum önerdikleri ürünleri kesinlikle almıyorum okumam yazmam var çok şükür google yazıp en uygun yerden ihtiyacım olan neyse öyle alıyorum.Kesinlikle mış yapıyorlar![]()
evet ama insanımızda nasıl bi akıl tutulması varsa artık doktor önerse çemkirecek tipler fenomen önerdi diye sorgusuz sualsiz alıp kullanıyor işin bir de fenomen öğretmen boyutu var ki o da akıllara zarar ama inanıyorum Orhan Toker bunun üstesinden gelecek :)Kullananlar bangır bangır bağırıyor bir kadının 9 yaşındaki kızı regl olmuş bunu kullandıktan sonra. Güya kendi çocuklarına veriyorlar bakıyorsun ellerindeki kavanoz yeni açılmış :)
Sormaaa birde sözde sağlıkçı sözde eğitimci tayfa var iki laf edince biz sağlıkçıyız bizden iyi mi biliyorsun diyor ve öyle bir mal tayfası var ki dillere destano nedenle hiçbir fenomenin linkine tıklamıyorum önerdikleri ürünleri kesinlikle almıyorum okumam yazmam var çok şükür google yazıp en uygun yerden ihtiyacım olan neyse öyle alıyorum.
şu sıralar çılgın gibi tek kullanımlık ıslak mendil tarzı temizlik ürünü linkliyorlar ama sorsan bizden çok çevrecidirler çıkardıkları atıktan o ürün üretilirken harcanan enerji ve maliyet umurlarında değil yeter ki cepleri para dolsun
bir çok fenomeni engelledim keşfetimde vs görmüyorum ama antifenomen sayfasında çokça görüyorum. aslında trendyol satıcıları da isyanda komisyon ürünleri çok yüksek fenomenlerin cebi dolacak diye bizi resmen sömürüyor diye.Sormaaa birde sözde sağlıkçı sözde eğitimci tayfa var iki laf edince biz sağlıkçıyız bizden iyi mi biliyorsun diyor ve öyle bir mal tayfası var ki dillere destan![]()
Nasıl kızbir çok fenomeni engelledim keşfetimde vs görmüyorum ama antifenomen sayfasında çokça görüyorum. aslında trendyol satıcıları da isyanda komisyon ürünleri çok yüksek fenomenlerin cebi dolacak diye bizi resmen sömürüyor diye.
bu arada hepsiburadadan bizlerde link paylaşarak gelir elde edebiliyoruz bilmeyen varsa haberi olsun![]()
şimdi liste oluşturuyorsun almak istediğin ürünleri favorilerine ekliyorsun sonra listeni whatsapptan eşine veya kardeşine vs. atıyorsun attığın kişi senin attığın linkten ürünü satın alıyor sana %10 papel veriyor 1 ay kullanım süresi oluyor başka alışverişinde kullanabiliyorsun ama sende de link attığın kişide de hepsiburada uygulaması olması lazım tarayıcıdan atınca olmuyor ya da pcden atınca olmuyor muhakkak telefondan yapmalısın hatta bazı hafta sonları %20 komisyon veriyor ig antifenomenetkisi diye bir sayfa orada videolu post var onu da inceleyebilirsinNasıl kız
Benca birileri isyan etsin bu böyle olmayacak…. Bir tane hamile var gece gündüz yemek reklamı yapıyor Karıkoca çoluk çocuk öyle yemek yiyolar ki! Bir de hamile bu kadın bilemiyorum nasıl doğuracak ??
O da bir şey miiiiii fenolar artık yırtık ayakkabılarını dahi satışa çıkarıyor ve takipçileri alabilmek için çıldırıyor. Alamayan üzülüyor falanBirkaç bin kişinin uğruna takip et butonuna bastığı birinin giydiğini giymek…. Böylesine özel biri olmak… kaçar mı kız bu fırsat![]()
Aa evet uygulamalarda gördüm. Çok zevksiz ya da eskimiş kıyafet ayakkabı çantayı sırf o fenomen kullandı daha önce diye kapış kapış alıyorlar .O da bir şey miiiiii fenolar artık yırtık ayakkabılarını dahi satışa çıkarıyor ve takipçileri alabilmek için çıldırıyor. Alamayan üzülüyor falan. Ama boru mu buuu nihayetinde fenomenin kokulu ayakkabıları hey yavrum hey benimki de laf işte
![]()
Kolaysa fenomen olun diyorlar sonra arkasından alın elinize telefonu siz de video çekin sizde fenomen olun diyorlar
Güzel ciltli güzel bir kadın çekiyor videoları. Sonra herkes ürünleri kullanınca fenomen e benzeyeceğini sanıyorBen olurdum fenomen hiçte zor değil, insanlar secici değil bazi belli şeyleri sunsan yetiyor. Cidden zor olan kismi linç ve hakaretlere vs katlanmak bence bu kismin zor olduguna katiliyorum.
Kocam bey önümü kesemese şimdi ünlüydüm belki.Hadi cok unlu olmasam da az unlu olurdum ya.
![]()