Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doritos Akademi

Doritos Akademi'ye kayıt olan ilk 5000 öğrencinin Fritos'ları yarın gönderilmeye başlıyor. Ağzına iki tane Fritos at da keyfin yerine gelsin.

bugün gelen kargolarım

brillant masa örtüsü (çeyizime )
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkılaştırıcı set (içinde hap varmış
kullanmam ben onu)
limango kuponumla bedavaya gelen givenchy ojem bu da hediye sayılır

masa örtüsünü güle güle kullanırsın canım.oje de iyi olmuş ama Bana da kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan zayıflama seti geldi direk çöpe attım,valla kiloda vermem lazım ama hayatta içmem o hapları

masa örtüsünü güle güle kullanırsın canım.oje de iyi olmuş ama Bana da kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdan zayıflama seti geldi direk çöpe attım,valla kiloda vermem lazım ama hayatta içmem o hapları

kızzzlaaarr zayflama hapıı erden geldıııı:) wallla ıkı grm fazla verecgm ıye ıcerım herseyı ıcerım zayflıımda:)

çok pis kıskandım kızzz hapıda bana yolla bare PPPP güle güle kullan maşallahın var

çöpe yollucam yavrum,korkarım öyle şeylerden
kullanmam,kullandırmam da

sağolasın bebemm
defacto'dan da telefon geldi bugün,bedenimi sordular.
herkes avm den alırken,bana kargolucaklar burda şubeleri yok diye

kızzzlaaarr zayflama hapıı erden geldıııı:) wallla ıkı grm fazla verecgm ıye ıcerım herseyı ıcerım zayflıımda:)

ağzından yel alsın canım
sakın haaa

daha yeni , bi kadın felç oldu o tarz haplar yüzünden
konuşamıyormuş artık

spor yap,sağlıklı ver

ağzından yel alsın canım
sakın haaa

daha yeni , bi kadın felç oldu o tarz haplar yüzünden
konuşamıyormuş artık

spor yap,sağlıklı ver

sundan 4-5 ay once bnmde kullanamdgm sey kalmadı artık ölursem zayıf oleyım umrumda değil dıyordum:S gozum donmstu resmen kızlar.. ama sukur sımdı iyi gıbı kg bogazmı tutmaya calısırum bırde yuruyus:)

Nestle Çikolata
‎"İlk Sen Tat" ile Nestlé'nin yeni lezzetlerinden oluşan hediye paketi kazanma şansı devam ediyor! Yarışmamızı Cuma gününe kadar uzatıyoruz, 3 yeni soru yarından itibaren yayında olacak :)

çöpe yollucam yavrum,korkarım öyle şeylerden
kullanmam,kullandırmam da

sağolasın bebemm
defacto'dan da telefon geldi bugün,bedenimi sordular.
herkes avm den alırken,bana kargolucaklar burda şubeleri yok diye

tabe canım bende kullanmam yalan dolan onlar benimki işin geyiği PPP

Birbirinden leziz MAGGI MAKARNA HARCLARI kazanmak ister misiniz?

Lezzet Meraklıları bu ay MAKARNA TARİFLERİ ile yarışıyor..
Teknosa'dan 200 TL hediye çeki kazanma şansının yanında ayrıca bu ay yarışmamıza tarif gönderen tüm katılımcılarımız birbirinden leziz MAGGI MAKARNA HARCları kazanıyor.

Giriş için Facebook'ta Lezzetler Yarışıyor | Facebook

NOT : Eksik, yanlış bilgi girilmesi yada 1nci 2nci adımlarda sıralama dışı kayıtlarda başvurular geçersiz sayılacaktır. Ücretsiz numune gönderim kargo bedeli alıcıya aitir. Numune gönderim için hizmet veren kurum PTT kargo olup gönderim bedeli 3.60 TL dir.

teşekkür ederim tatlım ben yanlış hatırlamışım demekki
yada allah mı söletti işallah bi dahaki ne sende kazanırsın
emir paşayı öperim bolcana

ayyy hadiii inşallah bitanem benimm bizde seni çokkk öptük yakışıklımla güzel teyzesiiiii

albenıdennnnnnnnnnnnnnnnn KAZANMISIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM COK SEVINDIM
Nestle nin cevabına ne yazdınız ben 84 yazdım doğru mu bilmiyorum :26:
102 yazdım ama kazanamadım
ay benımkıde cok buyuk :)cadır olur ondan bana
Promosyon ürünler konusunda size en iyi şekilde en kaliteli hizmeti verebilecek olan Promosyon firmamız ile sizleride aramızda görmek istiyoruz . Sitemize ulaşmak için PromosyonEvreni

Cornetto Türkiye
Yine yaptık yapacağımızı! Ödül dağıtan yarışmamız "Cornetto Bil Bakalım Kim?" yayında!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalim Kim? | Facebook

ruh pastası çok kıskandırık oldum sana

o ne güzell resimler oo bakakaldım

aman maşallah diyim nazar değmesin

banada bi üfürde ordann benimde şansım açılsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…