23.09.2011 -30.09.2011 tarihleri arasında başvuru yapan üyelerimiz Brillant'tan Masa Örtüsü Hediye kazanmıştır.
1- Burcu Balaban
2- Serpil Balcı-Edirne
3- Aygül Sunar-İzmir
haberim bile yoktuu
kargo gelince az önce,şaşırdım
meğersem kazanmışım
ruh pastası çok kıskandırık oldum sana
o ne güzell resimler oo bakakaldım
aman maşallah diyim nazar değmesin
banada bi üfürde ordann benimde şansım açılsın cnm
Gizem Kendik benim tatlıgaci beni Taylanda götürür müsünnesfit tayland seyehati kazanan açıklandı.. Fatmanur Acar..
kızlar sürekli nesfitin sayfasına,gitmek istiyorum falan yazan Gizem kendik bizden biri mi? ona çıkmamışta
kaç haftadır carlos carlos diye boşuna üzülüyorum deseneaynen yok kazanamadım yok bana da çıkmadı dıye üzülmeyin bi makıneye attım kı ne ımza kaldı ne de başka bişey üstelik biscolata yazısı da rengini atmış haa bı de üzerinde yağ lekesi bile çıkmadı o kadar kalitesiz bir kumaştan yapılma yani
bugün gelen kargolarım
brillant masa örtüsü (çeyizime)
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sıkılaştırıcı set (içinde hap varmış
kullanmam ben onu)
limango kuponumla bedavaya gelen givenchy ojembu da hediye sayılır
Eki Görüntüle 275543 Eki Görüntüle 275544 Eki Görüntüle 275545
Gizem Kendik benim tatlıgaci beni Taylanda götürür müsün
kaç haftadır carlos carlos diye boşuna üzülüyorum desene
çok güzeller güle güle kullanbaby03 gibi üfff püfff istiyorum
ayyy hadiii inşallah bitanem benimm bizde seni çokkk öptük yakışıklımla güzel teyzesiiiii
17 Ekim Pazartesi günü saat 16:00`da facebook üzerinden gerçekleştirdiğimiz ödüllü yarışmada MAC Matchmaster Fondöten kazananlar tam liste:
1. Butik Oprah
2. Melisa Uryan
3. Nilgün Ger
4. Arzu Akdağ
5. Tuğba Suyabatmaz
6. Seher Yıldız
7.Gönül Hasanusta
8. Birsen Aydın Akbaba
9. Şeyda Gökçe
10. Şule AktaŞ
11. Gmze Akncgl
12. Şeyma Duvarcı
13. Eda Ersühel
14. Emine Şen
15. Buket Filiz
16. Yeliz Yılmaz
17. Gülümser Demirtas
18.Ayşegül Cinkılıç
19. Hande Değirmenci
20.Tuğba Kuzey
21. Özlem ÖzTürk
22. Gülsüm Donduran
23.Evrim Incesu
24. Hatice Kübra Balca Kaya
25.Fatos Duru Aktas
26. Yegane Aka
27. Siddika Yalçinkaya
28. Gul Okten
29. Zeynep Efe
30. Adile Kul
* Kazananlar sorunun cevabında da olduğu gibi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir şehirlerindeki MAC mağazalarından kimlikleriyle birlikte tenlerine uygun olan Matchmaker fondöteni deneyerek alabilir. Farklı şehirlerde yaşayan kazananlarımızın ise en geç 10 gün içinde trendus@mdg.com.tr adresinden bizimle iletişime geçmesi gerekmektedir.
Kickers Türkiye
Yarışmamız Başlıyor...
Katılmak için;
- Facebook sayfamızı beğenmeniz
- Birazdan sayfamıza yükleyeceğimiz Kickers tanıtım gönderimizi facebook sayfanızda veya Blogunuzda paylaşmanız
- Paylaştığınız linkide facebook sayfamızda belirtmeniz yeterlidir.
Hediyemiz;
2 Kişiye birer adet Kickers çocuk ayakkabısı vereceğiz.
Yarışmamız 24 Ekim günü öğlen 12.00 de bitecektir.
böyle bir şey buldum arkadaşlar...
Aslahizkesme Blade
Blade ile asla hız kesmeden Yarışa Var Mısın? Bladeden heyecanlı ve bol ödüllü yepyeni bir araba yarışı oyunu; "Yarışa Var Mısın?"
Blade (@Aslahizkesme) Twitter'da
Blade Eau De Toilette | Facebook
17 Ekim-01 Aralık tarihleri arasında toplam 45 gün sürecek olan "Yarışa Var Mısın" oyununda; arabanı seç, oynamaya başla hediyeleri kazan.
Fırat Plastik
Şifreyi bul, ödülü kap! Twitter üzerinden düzenleyeceğimiz şifre bulmaca oyunu için bizi takip ediniz. Winhouse sitemize yerleştireceğimiz şifreyi bulup bize tweet gönderen ilk kişi Vakkodan kravat kazanacaktır. Yarışma her an başlayabilir. Bizi daha sıkı takip edin!
Fırat Plastik | Facebook
Merhaba Mammamia takipçileri; havalar soğudu kışlıkların zamanı geldi. Bizden küçük bir tavsiye; yazlık ayakkabılarınızı dolaba kaldırmadan önce bir daha düşünün Çok yakında kampanyamız sizlerle olacak.
Mammamia | Facebook
Yeni projemize isim seçmemize yardımcı olun, Asus bilgisayarı siz kazanın. Katılmak için tıklayın :
NorthernLAND Construction - Çekilişimize Katılın | Facebook
Kingston ödül yağmuru tam gaz sürüyor!
Geveze 1 kişiye Kingston 128GB SSD veriyor.
Bu hafta ki yarışmanın konusu cümle tamamlamaca Aşağıda ki cümleyi tamamlayın 128GB SSDyi kapın.
KINGSTON SSD O KADAR SESSİZ Kİ ______________.
Yarışmaya katılabilmek için sayfamızı beğen/like et, solda yer alan Geveze ikonuna tıkla, kod numaranı al, GEVEZE Facebook sayfasında cümleyi tamamla.
Kod numaranı yazmayı unutma. Kod almak için adres aşağıda.
Kingston Türkiye - GEVEZE | Facebook
Merhaba arkadaşlar,
Daha yeni olamam rağmen site içinde gezerken geçen gün aldığım ücretsiz numuneye istinaden varmı yokmu diye araştırıken bulduğum bir bölüm ve bende paylaşmak istiyorum. 3 gün önce arkadaşımın aracılığıyla haberdar olduğum siteye numune için talepte bulundum ve firma sattıkları ürünlerin bir sürü numuneyi koymuş pakete göndermişler. Dün geldi ptt kargo ile gönderiyorlar karşı ödemeli geliyor 3 lira 60 kuruş ödedim ve gönderdiler. hatta yanında birde alışveriş yaparsam kullanmam için indiirm çekide göndermişler. siparişi verdim benim eller için kreme girdim yüzde 10 indirim kuponuyla beraber bekliyorum gelmesini :)))
Bu arada sitenin adresini vermeyi unutmuşum Dermoda Dermokozmetik diye geçiyor dermoda.com ana sayfada hemen göreceksiniz altta ücretsiz numune isteyin diye.
Cornetto Türkiye
Yine yaptık yapacağımızı! Ödül dağıtan yarışmamız "Cornetto Bil Bakalım Kim?" yayında!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalim Kim? | Facebook
ruhpastası ne ballısın sen böyle :))
tebrikler vallahii :)
Gizem Kendik benim tatlıgaci beni Taylanda götürür müsün
kaç haftadır carlos carlos diye boşuna üzülüyorum desene
çok güzeller güle güle kullanbaby03 gibi üfff püfff istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?