Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende ne yazsam diye düşündüm baya bi sonra bi sitede daha yapmışlar böyle anket onun sonuçlarını gördüm alışveriş siteleride vardı bende markafoni yazdım gitti inşallah abuk bi cevap olmamıştır

Sizce diye sorduğu için yerlimi bilmiyorum bende trendyol yaptım. Trendyol yerlidir inşallah :)

bende kazanmışım kampanyayı duyuran arkadaşa teşekkürler....

temiz mamadan neler geliyor ve nasıl kazandınız açıklarmısınız :26:

temizmama com.a üye oldum.yukarıdaki kedi Mamaları, köpek mamalarını tek tek tıklayıp, açılınca altta istek yap diye bir yazı var onada tıkla tamamdır.ben hepsine tek tek tıkladım.

bana mail gelmemiş

ayrıcaa haşerelerle ilgili anketed bire katılmıştım

ama birşey gelmedi fikri mühimden

gelmeyen varmı

benden başka acabaa

TekstilEv - Duvar | Facebook

Facebook Artık Hediye Kazandırıyor...
Facebook sayfamızı beğenin, her ay yapılacak çekilişlerde, muhteşem hediyelerin sahibi olun...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım

slm kızlar bugün bir iş başvurusu için 3,5 saat ankara ayazında sıra bekledim foruma takılamadım doğal olarak hala üşüyorum valla bu arada indirimli çizme nerede bulurum fikri olan varmı kampanya falan olan bi yerler

inşallah hayırlısıyla olurda o kadar beklediğin boşa gitmez benimde yozgata memleketime tayinim çıkmıştı ama eşimle çocuğumu burda ankarada bırakıpta oraya gitmek içime sinmedi hayırlısı dedik şimdi özel sektörde iş arıyorum

çizmeye gelince nerde oturuyosun bilmiyorum ama Optimum outlet yakınsa içindeki Flo dan, Batıkent Carrefour un içindeki yada Ankamall un içindeki deichmann dan alabilirsin ben kendimin çocuğumun ve eşimin ayakkabılarını hem ordan alırım fiyatındanda kalitesinden de memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…