2. çek candan'ın
tşkler bende flo yad apolarise bakarım heralde çünkü oralarda üründe sorun olursa götürdüğünde çözümlüyorlar
flodan polaristen kısa cizme aldım 3 ay içinde su cekmeye basladı cok tavsiye etmiyorum
b...selladan benide aradılar kazanmıştım ben ordan.Hediye verdiniz diyemi arıyosunuz benim bişeye ihtiyacım yok 0 bedenim sacımda gür dedim kadına
anladım tatlım poaristen bende vir bot almıştım kısa topuklu topuğunda hemen sorun çıktı kaç kez ayağımı burktum floda bir marka gördüm çizme suni deri hoşuma gitti içi muflonlu falan fiyatıda uygun sayılır 100 tl ona bakarım heralde
ostluğunu en iyi yansıttığını düşündüğümüz 15 fotoğraf sahibi "Sıkı Dostlar" paketi kazandı. Aşağıda ismi geçen siz sıkı dostların tatketcapye@gmail.com adresinden bizlerle iletişime geçmeniz gerekiyor. Tüm adresler elimize ulaştıktan sonra Kasım ayı içinde bildireceğiniz adreslere hediye gönderimleri yapılacaktır. Unutmayın, Tat Ketçap sayfamızda ödüllü yarışmalarımız devam edecek.
Kazanan Sıkı Dostlar:
Kerman Ataş
Seda Gündoğdu
Zeynep Baltrak
Mustafa Eslek
Dilek Gürbakar
Hasan Ok
Gamze Akkurt
Hayriye Özkılınç
Senem Dirim Ağırantaş
Gamze Tekin Özer
Funda Çilek
Fatma Yazgan
Elif Bakıcı
Brk Tzc
Bağlacolanki Kadınlar Kulübü
bizden kazanan var tebrikler:124:
Süper demişsin diyecek söz bulamamıştır
arkadalşlar günaydın ne dicem sizlere facede şuan uygulamada avon yarışmasından haberdarmısınız ? çok güzel bir yarışma ben katılıyorum sizlerede öneririm
gunaydın evet ben haberdarım ve yaksalsık 3 gundur pynuyourm henuz kazanamadım ılk 30 kısıyse eger bunu gun donmeden yanı geceden baslamak lazım galıba ben oyle dusunmeye basladım dıger gunlerde cunku gun ıcınde en fazala 14 falan yaptım burda kazanan bır arkadas vardı oda yanlıs hatırlamıyorsam 13 demıstı bende bıraz evvel bugun 16 yaptım artk kazanamazsam cok sasırırım
gunaydın evet ben haberdarım ve yaksalsık 3 gundur pynuyourm henuz kazanamadım ılk 30 kısıyse eger bunu gun donmeden yanı geceden baslamak lazım galıba ben oyle dusunmeye basladım dıger gunlerde cunku gun ıcınde en fazala 14 falan yaptım burda kazanan bır arkadas vardı oda yanlıs hatırlamıyorsam 13 demıstı bende bıraz evvel bugun 16 yaptım artk kazanamazsam cok sasırırım
canım benim yeğen kazanmış 19 puanla bende az önce 19 yaptım bakalım kısmet
olmuyor olmuyor bu homend...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?