Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben faceyi yeni açtığım için çok az arkadaşımvar 30 tane yok o yüzden katılamıyorum 19 kişiyle

maggilerim dün geldi
darısı gelmeyenlerin başına

Kızlar ben 1,5 hafta önce Ülkerden Mutlu Bir An Paketi kazandım. Daha önce böyle bi paket kazanan arkadaşların bilgisi varmı, acaba ne zaman elime ulaşır ?

Avonda sadece 13 soru vardı 10 tanesini cevapladım

16 19 soru yokki sizde daha mı fazla sorular?

24–26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz LOEWE tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Loewe’nin yeni kokusu Quizas Quizas Quizas Pasion şişesi Burgundy tasarımıyla kusursuz bir şekilde tutkuyu simgelemektedir, tüm Quizas Quizas Quizas parfümleri şişesindeki gizli sembol nedir?” sorusuna “Sonsuzluk Kurdelesi” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 100ml. Loew...e Quizas Quizas Quizas Pasion kazanan üyelerimiz;

Anna Benz
Emine Bartın
Esat Songül Mındız
Falma Tuba Yagcı
Ferhan Kocaburak
Imge Karagülle
Serhat Pehlivan
Yasemin Atila
Zehra Yaz
Zeynep Yılmaz olmuştur.

Tekin Acar
Cevap sonsuzluk kurdelesiymiş

Anna Benz
Emine Bartın
Esat Songül Mındız
Falma Tuba Yagcı
Ferhan Kocaburak
Imge Karagülle
Serhat Pehlivan
Yasemin Atila
Zehra Yaz
Zeynep Yılmaz

ben yokum umarım bizden kazanan vardır. isimler pek aşina olduğum isimlerden değil

Kızlar konuyla alakası yok ama yaseminin dün verdiği çekle bakın bu elbiseyi aldım.Güzel mi?Yaseminede tekrar çooook ama çok teşekür ederim...

cevabı bilen var mı kızlarr

Clarins Vital Light Serum'u kullanmaya başladığınızda cildinizde ne gibi değişiklikler göreceksiniz?
Cilt renk tonu eşitsizliğim azalacak
Cildim içten gelen ışıltısını geri kazanacak
Bunların hepsinin gerçekleşmesi ile birlikte cildim gençliğine yeniden kavuşacak
Cildim daha fazla sıkılaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…