Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Limango d.günü için 10 Tl yatırmış isteyen varsa hs.dan kullansın kargo 6,95 haberiniz olsun .Sabh 5,90 dan kolye aldım alışverişten sonraki kargo çeki bana yeter

çok mutlu oldum yaa bende kazanmışım ilk hediyem :) kızlar bu hediye bize nasıl gelecek kuponmu yollucaklar adrese ?
afiyet olsun kızlar
50 cekıls hakylan albenıde yokummmmmmmmmmm

son haftada belki kazanırız

benim annemede gelmiş o kağıttan elidorla ilgili hiç bir kampanyaya katılmadığı halde ben katıldım ama bana gelmedi

Kızlar trendyolda mı limangoda mı ne cuma günü kargo bedavaydı ya hala devam ediyor mu?Bir de mastercardlılara kargo bedava mıydı ne?Noldu o iş?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr homend oynamayanınız varsa hemen oynasın hala 2 kısının kazanma hakkı var cıkmaz demeyın yıne bır sansınızı denyın bence bugun sadece 1 kısı kaznmıs hadı bakın
Sabah 11 de başlayan tıkla kazanmı canım bu???
Niye öle yapmışlarki(
homend yine olmadı

Sabahmı oynuosunuz nasıl oluyor???

kızlar slm , şuan bebeklere yada hamile annelere yönelik hediyeler veren bi yarışma var mı , ablam hamilede , ona bişiler kazamak istiyorum :)

evet bende hamileyim ilk bebeğimde milupa ülker hero baby bişeyler göndermişlerdi ama şimdi unuttum nereden istemiştim prima ilk hediyem kampanyası vardı ama oda bitmiş herhalde 28 haftamdayım allah herkesi kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını

maşallah canım tebrik ederim , allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş :)

merhaba arkadaslar.bende melısle tam tadında dan bır blender kazanmısım ama nufus cuzdanı fotokopısı ıstıyorlar sızden boyle bısı ıstendımı hıc kazandıgın yarısmalarda.gondermelı mıyım? sızce ne yapayım_neden ıstıyorlar kı bunu anlamadım:26:

anlam veremedim çelişkili bir durum

Cornetto bil bakalımda 2. hafta kazananları belli oldu!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalım Kim | Facebook

kazanmışımm kızlarrrr :):)
kac puanlan kazandın tbrıkler canım

ulker ıcımden kazanmıs oldugum blender ıcın bndende ıstedıle rben yolladım
canm

kızlar slm , şuan bebeklere yada hamile annelere yönelik hediyeler veren bi yarışma var mı , ablam hamilede , ona bişiler kazamak istiyorum :)

valla bebelac sayfasına üye ol 5 bebeği olan arkadaşının telfon isim bebe adlarını veriyorsun numune geliyor 2 kutu mama , kaşık çatal , 1 tane bez
hero baby bir kutu mama, bebe bisküvisi ve kavanoz meyve püresi yolluyor yine sitesinden üye ol
milupa hamilelikten başlayarak üye olunca ürünler kuponlar gönderiyor

hayırlı doğumlar olsun inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsin

valla sana bir fikir fotokopiyi çektir üzerine sadece şu işlem içindir diye yazabilirsin fotokopi üzerine gelsin yazı o zaman başka şeylere kullanamıyorlar diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…