Lipton Ice Tea
‎"1949" doğru cevabını bize göndererek Burger Kingden Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Jülide Şengül, Pelin Serbest, Mert Caner Arıca, Zeliha Arıgan ve Emre Sarıkaya'yı kutlarız :) Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın :)
haber veren arkadaşım teşekkür ederim sayende kazandım:)
afiyet olsun kızlarçok mutlu oldum yaa bende kazanmışım ilk hediyem :) kızlar bu hediye bize nasıl gelecek kuponmu yollucaklar adrese ?
50 cekıls hakylan albenıde yokummmmmmmmmmm
Öngörülen süre içinde o muvafakatnameyi imzalamazsa, kendiliğinden kullanma hakları doğabilir fotoğrafını. Eğer fotoğrafının kullanılmasını istemiyorsan, mutlaka geri dönüş yap o firmaya, fotoğrafının kullanılmasına rızan olmadığını açıkça bildir.
Fotoğraflı çekilişlere bu yüzden katılmıyorum ben. Ömür boyu kullanabilirler ondan sonra o fotoları. Katılım koşullarını dikkatlice okumak gerek, ben bu yüzden aleyhime herhangi bir koşul var mı acaba diye tüm çekilişlerin koşullarını üşenmeyip tek tek detaylı şekilde okuyorum.
Sabah 11 de başlayan tıkla kazanmı canım bu???kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr homend oynamayanınız varsa hemen oynasın hala 2 kısının kazanma hakkı var cıkmaz demeyın yıne bır sansınızı denyın bence bugun sadece 1 kısı kaznmıs hadı bakın
Niye öle yapmışlarkiKIZLAR ÇOK SİNİRLİİM anne boyutundan hediyeler geldi ama kazandıklarım diil
kazandıklarım
bebek aynası araba için
müzikli diş kaşıyıcı
banyo oyuncakları
banyo oyuncaklarını koymuşlar ama diğerleri yok yerine göz makyajı temizleyici koymuşlar niveanın poşetin içi krem anlıycanız açık koymuşlar birde 8x4 50 ml kol altına sürülen bişey koymuşlar sizce yerini arayıp söylesemmi
ve her yerim krem oldu telefonları var arasammı sinirliyim napıcamı bilmiyorum lütfen akıl verin
homend yine olmadı
Sabah 11 de başlayan tıkla kazanmı canım bu???
evet canım sabah kı homend 11 de baslayan kampanyaydı
Cornetto bil bakalımda 2. hafta kazananları belli oldu!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalım Kim | Facebook
kazanmışımm kızlarrrr :):)
tebrıkler, darısı basımıza :)
evet bende hamileyim ilk bebeğimde milupa ülker hero baby bişeyler göndermişlerdi ama şimdi unuttum nereden istemiştim prima ilk hediyem kampanyası vardı ama oda bitmiş herhalde 28 haftamdayım allah herkesi kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
merhaba arkadaslar.bende melısle tam tadında dan bır blender kazanmısım ama nufus cuzdanı fotokopısı ıstıyorlar sızden boyle bısı ıstendımı hıc kazandıgın yarısmalarda.gondermelı mıyım? sızce ne yapayım_neden ıstıyorlar kı bunu anlamadım:26:
kac puanlan kazandın tbrıkler canımCornetto bil bakalımda 2. hafta kazananları belli oldu!
Cornetto Türkiye - Bil Bakalım Kim | Facebook
kazanmışımm kızlarrrr :):)
merhaba arkadaslar.bende melısle tam tadında dan bır blender kazanmısım ama nufus cuzdanı fotokopısı ıstıyorlar sızden boyle bısı ıstendımı hıc kazandıgın yarısmalarda.gondermelı mıyım? sızce ne yapayım_neden ıstıyorlar kı bunu anlamadım:26:
kızlar slm , şuan bebeklere yada hamile annelere yönelik hediyeler veren bi yarışma var mı , ablam hamilede , ona bişiler kazamak istiyorum :)
hayırlı doğumlar olsun inşallah allah tüm isteyenlere nasip etsinevet bende hamileyim ilk bebeğimde milupa ülker hero baby bişeyler göndermişlerdi ama şimdi unuttum nereden istemiştim prima ilk hediyem kampanyası vardı ama oda bitmiş herhalde 28 haftamdayım allah herkesi kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?