kızlar 1396 yaprım pera da..kazanır myım acaba
Clean & Clear Türkiye
Bir Clean & Clear ürünümüz var fakat sesli harfleri sınavdan kaçtılar. :) Hangi ürün olduğunu tahmin et, çekilişle belirleyeceğimiz 5 kişiden biri ol, ürün senin olsun! Acele et, yarışma bugün 20.00'de sona eriyor! :)
"DRNLMSN TKL FRHLTC YZ YKM JL"Derinlemesine Etkili Ferahlatıcı Yüz Yıkama Jeli
yurt içiyle bir kargo geldi bana .Elidor göndermiş,içinden bir zarf çıktı onun içinden de iki kağıt...Muvakkatname mi ne yazıyor kağıtta.Foto gönderilen bir facebook yarışmasına başvuru yapmışım snaırım hatırlamıyorum bilebu fotografın sosyal medyada kullanılmasının sakıncalı olmadığını bildirmek imzalayıp göndermem gerekiyormuşş,aman salladım attım çöpe ben de
Annem baktı iki kağıt çıkınca yazık şu adamların verdikleri kargo parasına bunu mu göndermişler diyo
4000 yapan vardı canım top 10 yapmışlar sıralamya bakabilirsin
albeni açıklanmış ama sanırım yoğunluktan açılmıyoooor
pera pırlantada en fazla 400 puan yapabildim.
sizler kaç yaptınız çok zor yaaa insan şaşı oluyor bakarken
800 küsür yaptım bende623 yaptim bende ama cok zor yaa gercekten sasi oldum vallah
teşekkürler evet liste bu
Lipton Ice Tea
‎"1949" doğru cevabını bize göndererek Burger King�den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Jülide Şengül, Pelin Serbest, Mert Caner Arıca, Zeliha Arıgan ve Emre Sarıkaya'yı kutlarız :) Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın :)
haber veren arkadaşım teşekkür ederim sayende kazandım:)
Lipton Ice Tea
‎"1949" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den Hamburger Menü kazanan üyelerimiz Jülide Şengül, Pelin Serbest, Mert Caner Arıca, Zeliha Arıgan ve Emre Sarıkaya'yı kutlarız :) Yeni anketimiz Perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise Cuma günü sayfamızda olacak. :) Takipte kalın :)
haber veren arkadaşım teşekkür ederim sayende kazandım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?