YATAŞ - ödüllü anket, her 1000. kişiye yataş nevresim takımı hediye
nasıl kapattın ben onu beceremiyorum zaten
hesap ayarlarına tıkla ordan solda güvenlik yazar ona tıkla güvenli gezinme düzenle var ona tıkla kapat de tamamdıır
bu arada herkese hayırlı bayramlar kızlar
kızlar katıldım şu yataşa , sonunda yazıyor işte kazanmanız halinde iletişime geçilcek bilmemne , ben yemedim açıkçası , ne zaman açıklancağı yazmıyor bile , katılan herkes sıralansın bin ikibin ünbin yada dahası işte işaretlensin bilmemne , böyle liste miste görmeden ne anlıcaz biz , lütfen şurdan kazanan olursa yazsın buraya valla amaaaaaaaa hiç sanmıyorum :)
Sorumuzu doğru yanıtlayan her 100. kişiye daily microfoliant özel kutu hediye!
Cilt Bakımı, Cilt Kremi, Cilt Temizleme, Göz Altı Kremi, Kırışıklık Kremi, Vücut Kremi, Cilt Bakımı Güzellik, Cilt Bakım Kremi, Akne Kremi, Akne Bakımı, Sivilce Kremi, Tıraş, Hassas Cilt, Cilt Yaşlanması, Kuru Cilt, Ciltte Kuruluk, Nemlendirici, Temi
kızlar hadi buda benden olsun bu 3. olucak kusura bakmayın elimden geleni yapıyorum
hepinize ii bayramlar küçüklerinizin gözlerinden öptüm büyüklerinizin ellerinden sizide yanaklarınızdan
cevabı ben pirinçli yaptım ama siz bakın gene
Pritt Türkiye Göster Kendini yarışmasında 25 TL değerinde Joker hediye çeki kazanan kullanıcı bilgileri aşağıda yer almaktadır.
28 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;
İrem Akay
Hatice Akay
Alparslan Peker
Tugba Kuzey
Hasan Aksular
Mehmet Eki
Şebnem Avcı
Aylin Gülkıran
Peynir Kral
Aşkın Yılmaz
31 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;
Naciye Drm
Aylin Hasret Otlu
Eray Kol
Burak Cihan
Kaan Meriç
Yasin ÖzSöylemez
Soner Aziz
Yasemin Okumuş
Elif Okms
Burak Fianl
01 Kasım 2011 Tarihli Kazananlar;
Esra Erkan
Meliha Aydın
Ecrin Kuru
Mehmethan Bak
Birkan Kaya
Şule Sezer
Kevser Kampanya
Hümeyra Akça
Seyfullah Duran
Tülin Şahin
Yağmur Öner
Ömer Kılnç Deniz
Ecem Gökgüz
Sabriye Haseki
Sezgin Dönmez
NOTLAR:
*Uygulamada yer alan iletişim formunda yanlış verilen bilgilerden Pritt Türkiye sorumlu değildir. Adres hatası nedeniyle adresine teslim edilemeyen ödüller için yeniden gönderim yapılmayacaktır.
*Sahte profil ile katılan ve hile yaptığı belirlenen kullanıcılar ödül kazanma haklarını kaybederler.
*Joker hediye çeki ile ilgili kurallar sayfamızın Notlar bölümünde yer almaktadır. Kullanıcılar bu notları, dikkate almak durumundadırlar.
Tebrik ederiz!
Pritt Türkiye
canım ya bu sitenin adresi nasıl.bulamadım
merhaba kızlarr bugün burdaki avm.ye gitmiştim su lancomeden benim adıma tekin acar da bekliyomus aldım yanında bide nemlendirici verdi pek minik bişimiş ama
bide avondan rimel kazanmışım çok sevindirik oldum şimdi görünce
ay sorma o bit kadar kreme ne gulduk esımlen gıttık bzde aldık :):):):)
melıke kac puanlan kazandın avonu ??????
avonu nerden kaznıyorsunuz çok sıkıcı bir yarışma deildir umarım?
canım 21 kişiden 19 kişi bilmiştim evet ya o krem ne öle allahtan biz gezmeye gitmiştik bugün de çıkarken geldi aklıma öle ugradık esoşum yha
bu arada bayram mesajın için çok tesekkürler canım benim sanada ii bayramlar
Ceyda Öztürk, İbrahim Erdem, Naz Mutlu, Fatma Şahin, Hülya Kaya, Pelin Demiral, Meryem Korkmaz, Muhammed Orak, Aysun Düzgün, Kamil Doğan, Umut İldeniz Önder, Fidan Demir.
kızlar Royce Energy Drink!e mail atmıstık..kazanmısım ben..umarım sizlerden de vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?