Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar face adresim çalınmış ne yapmam gerekiyor sinir oldum yaa.neden bunlarla ugrasırlar ki anlamış değilim.şimdi kazandıgım hediyeler gelmez mi banakim yapar ki bunu..yardımcı olun lütfen:26:

benimde çalınmıştı 2 ay önce reklam falan vermişler faceyi dondururken bildir ilgileniyolar..sonra güvenliği saglayıp açıyolar

Bi Biskrem Etkisi 31 Ekim-6 Kasım haftası "Renkli TV şeklinde saat" kazananları belli oldu!

Oya Gezer - İzmir

Selda Çiçekçi - Adana

Özcan Soysal - Antalya

Emine Karaaslan - Kahramanmaraş

Rıdvan Şentürk - Ankara

Mustafa Ay - Bursa

Ersin Hayta - Manisa

Mine Çağlar - Hatay

Hakan Tüylü - Bursa

Serhatcan Kulak - Eskişehir

Beyza Biçer - İzmir

Muhammed Raşit Küskü - İstanbul

Ömer Özaydın - Ankara

sinem Piriçek - İstanbul

Gürsel Taştan - İstanbul

İmren Havadan - Muğla

Funda Gültekin - Ankara

ismail Rasimoglu - van

Nazan Etkin - Adana Sincan

Mehmet Uçar - Denizli

Sorumuzu doğru yanıtlayan her 100. kişiye daily microfoliant özel kutu hediye!
Cilt Bakımı, Cilt Kremi, Cilt Temizleme, Göz Altı Kremi, Kırışıklık Kremi, Vücut Kremi, Cilt Bakımı Güzellik, Cilt Bakım Kremi, Akne Kremi, Akne Bakımı, Sivilce Kremi, Tıraş, Hassas Cilt, Cilt Yaşlanması, Kuru Cilt, Ciltte Kuruluk, Nemlendirici, Temi
kızlar hadi buda benden olsun bu 3. olucak kusura bakmayın elimden geleni yapıyorum

hepinize ii bayramlar küçüklerinizin gözlerinden öptüm büyüklerinizin ellerinden sizide yanaklarınızdan

cevabı ben pirinçli yaptım ama siz bakın gene

31 Ekim- 6 Kasım tarihleri arasında 'DYO ile Rengini Belirle' kampanyamıza katılanlar arasından şeçilen 5. haftanın talihlisi belli oldu. Kampanyamızın bu haftaki talihlisi Denizli'den Bahattin Demir ...

Pritt Türkiye Göster Kendini yarışmasında 25 TL değerinde Joker hediye çeki kazanan kullanıcı bilgileri aşağıda yer almaktadır.

28 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;

İrem Akay
Hatice Akay
Alparslan Peker
Tugba Kuzey
Hasan Aksular
Mehmet Eki
Şebnem Avcı
Aylin Gülkıran
Peynir Kral
Aşkın Yılmaz

31 Ekim 2011 Tarihli Kazananlar;

Naciye Drm
Aylin Hasret Otlu
Eray Kol
Burak Cihan
Kaan Meriç
Yasin ÖzSöylemez
Soner Aziz
Yasemin Okumuş
Elif Okms
Burak Fianl

01 Kasım 2011 Tarihli Kazananlar;

Esra Erkan
Meliha Aydın
Ecrin Kuru
Mehmethan Bak
Birkan Kaya
Şule Sezer
Kevser Kampanya
Hümeyra Akça
Seyfullah Duran
Tülin Şahin
Yağmur Öner
Ömer Kılnç Deniz
Ecem Gökgüz
Sabriye Haseki
Sezgin Dönmez

NOTLAR:
*Uygulamada yer alan iletişim formunda yanlış verilen bilgilerden Pritt Türkiye sorumlu değildir. Adres hatası nedeniyle adresine teslim edilemeyen ödüller için yeniden gönderim yapılmayacaktır.

*Sahte profil ile katılan ve hile yaptığı belirlenen kullanıcılar ödül kazanma haklarını kaybederler.

*Joker hediye çeki ile ilgili kurallar sayfamızın Notlar bölümünde yer almaktadır. Kullanıcılar bu notları, dikkate almak durumundadırlar.

Tebrik ederiz!

Pritt Türkiye

İşte Astrolog Şenay Yangel'den detaylı Ay ve Yükselen burç yorumları kazanan şanslı isimler:

Seda Ülger

Belgüzar Gün

Pelin Altay

Kazanaları tebrik ediyoruz. Kendileri ile iletişime geçtik. Kazananların doğum bilgileri gün, ay, yıl, doğum yeri ve doğum saati şeklinde bize ulaştığı zaman detaylı burç yorumları e-postalarına gönderilecektir.

Eğer siz de önümüzdeki hafta kazananlar listesinde isminizi görmek istiyorsanız hemen tıklayın!

Elçin Paksoy
Dettol Hijyen Seti
Azime Ersoy
Dettol Hijyen Seti
Aysun Aşık
Dettol Hijyen Seti
Hande Tansever Yılmaz
Dettol Hijyen Seti
Şennur Şahin
Dettol Hijyen Seti
Fevziye Akan
Migros Hediye Çeki
Fatma Peker
Migros Hediye Çeki
Cemile Tüfekçi
Migros Hediye Çeki

Son düzenleme:
Cansu Taşlıçukur
Boyner'den 50 TL'lik Hediye Çeki
Mücella Akuş
Gülşah Yüceyıldız
Açelya Damdelen
Veet Hediye Sepeti
Şenay Ürun
Veet Hediye Sepeti
Dilek Çolak
Veet Hediye Sepeti
Pınar Doğan
Veet Hediye Sepeti
ayten dalmış
Veet Hediye Sepeti

ben bunu bulamadım bitti sanırım

primayı sormuştu biri hatıelayamadım.Kargo ücreti 5 tl ama içindeki ürünlere karşın çok cüzi bir miktar.Kesinlikle 10 olsa bile verilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…