Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Duygularına bende katılıyorum ama atamızın bize bıraktığı bu ülkede yapılanları gördükçe onun rahat uyuyabileceğini zannetmiyorum hele bu yılki cumhuriyet töreninin deprem bahane edilerek yapılmaması ve kimseninde bu konuda sesinin çıkmaması konusunda hala çok buruğum cumhuriyetimize atamıza ve onun ilkelerine sahip çıkmalıyız tabi gelecekte bize ait topraklarda vatanımızda refah ve özgürlük içinde yaşamak istiyorsak

HTC de tahmin yarışması vardı ya, o da sonuçlanmış, ben 5.000 lerde bişey demiştim,milyonlar satmış meğer, olmadı haliyle

Yeni yarışma bulamıyorum hiç bu aralar

FIAT Türkiye
Fiat Fırsat Yağmuru devam ediyor! Birbirinden şık hediyeler siz değerli takipçilerimizi bekliyor. Çekilişe katılmak için formu doldurmanız yeterli, bol şans!

Son düzenleme:
kızlarrrr merhaba...

bugün garnier in yarışmasından kazandığım kargom geldi...
şahane bir paket;
nemlendirici, tonik,peeling,makyaj temizleme sütü,göz makyajı temzileyicisi,yıkama jeli,saç boyası
7 parça ürün
böyle zengin bir paket görmedim face tarihindeşaşırdım
valla,Allah garnier'e zeval vermesin ..

ay ne gusel resım ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzz

kargo bedava çeki gelmiş limangodan..
diğer hediye çekleriyle alışverişlerde kullanamıyorduk değil mi bu çeki?

kargo bedava çeki gelmiş limangodan..
diğer hediye çekleriyle alışverişlerde kullanamıyorduk değil mi bu çeki?

hayır ya 10 tl den fazla alışveriş yapıp 6,95 kargo.. yani en az 7 TL çıkıyor senden bu 10 tl çek içindi
sen bedava kargo dediğine göre
7 Tl kargo çekinde kargo ödemiyorsun ama alışverişini ödüyorsun enaz 5 tl sanırım alt limit

çekler birleşmiyor

kargo bedava zamanına geldinmi 10 tl çek süper oluyor 10 tl üzeri alışverişte 11,80 ise 1,80 ödüyuorsun sadece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…