Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

fairy çok bekletti valla.gelsin bi an önce..
güle güle köpürt canım..

0216 ... sonu 1530 bi numara aramış beni telefonun sesi kısık olduğu için sonradan gördüm. arıyan var mı ?
merak ettim..
prima mı acaba dedim.. primaya geçen sefer hamile değilim demiştim . şimdi isticem. kaç haftalık hamile olmak gerekıyordu . ona göre hesap yapimm

Ülker Metro Mutlu Bir An kutusu geldi kızlar. 18 tane Metro çikolata var içinde

metronu afıyetlen ye tatlımmmmmmmmm

faıry gelmeye baslamıs cok sevındım ınsallah bızımkısıde gelır bıran once
hala ben maggı makarna harclarımı beklıorum sınır oldum

avonun en son acıklanan 7 kasım var ondan sonrası neden acıklanmadı bıttımı yoksa anlamadım yha

fairy çok bekletti valla.gelsin bi an önce..
güle güle köpürt canım..
Teşekkürler canım

Bende doritoslarımı bekliyorum bayram molası olabilir bilmiyorum:44:

Son düzenleme:
selam kızlar avon akılda kalan gözler yarışmasında 26 tanenin 23 ünü bildik acaba kazanır mıyız kazanan varsa rekorunu yazabilir mi teşekkürler

Münire Erol
Sılam Baki
Gizemnur Yılmaz
Ayter Sarıbal
Tuğçe Etçi
Cansu Okumus
Gözde Kirbiz
Emine Kaya
Nazlı Can
Yağmur Öksüz
Fatma Kasap
Deniz Cicek
Buse Naz
Büşra Soylu
Ayşe Nur Ünal
Durdane Ölmesek
Meryem Korkmaz
Melike Canbolat Avcı
Ebru Sağlam
Yasemin Genç
Filiz Tunaboyu
Hüveyda Yavuz
Muge Esin
Kübra Özenç
Ayda Nur Gülümser
Fatma Karaaslan
Ayça İrem Dalbudak
Dilara Ssmn
Buket Demir
Elif Yilmaz Torun

ayy kızlar size sorduktan sonra listeye baktım meğer 21 ile önceki gün kazanmışım bugün 23 yaptım eğer veriyorlarsa yine kazandım yuppii

Benide aramış canım aynı numara...Telefon açık olduğu halde çalmamış sonradan msj geldi..

işteee siftahı ben acıyorum darısı sizlere olsun kızlar bugün çok şükür kargocu geldiii cok sevindirik oldum loreal paris-kerastase'den kazandığım saclara mükemmel görünüm kazandıran oleo-kompleksli bakım

Teşekkürler canıımmmm

selam kızlar avon akılda kalan gözler yarışmasında 26 tanenin 23 ünü bildik acaba kazanır mıyız kazanan varsa rekorunu yazabilir mi teşekkürler
ay neden en son 7 kasımın kazananı var anlamadım gıttı

kargocumu
oda kım
unutur oldum :))))))

tebrıkler tatlım

tebrikler canım ürünü kullandıktan sonra ürün hakkında görüşlerini paylaşırsan memnun olurum benimde saçlarım için böyle bir ürüne ihtiyacım var

Voila'nın sizlere bir sürprizi var. Voila ödüllü anketini dolduran her 50. kişi Voila Colorfix saç boyası kazanıyor.

Hediyeler bununla da bitmiyor. ..: VOILA SAÇ BOYASI - VOILA COLORFIX SYSTEM:.. adresine üye olup sayfayı en fazla arkadaşına paylaşıp en fazla üye toplayan kişi sen ol 1 yıllık saç boyası ihtiyacını Voila adresine göndersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…