bugün Fairy geldi uzun zamandır bekliyodukkazandığım başka bişeyde yok zaten :26: şimdi Avon'da 22 arkadaştan 21 tanesini bildim diğeride son saniyede gelince cevaplayamadım umarım kazanırım Kazanan arkadaşlara tebrikler diğer arkadaşlarada bol şans
DOGTAS - Patlat Flaşı! | Facebook
DOGTAS Patlat Flaşı!
Ülker Metro Mutlu Bir An kutusu geldi kızlar. 18 tane Metro çikolata var içinde
Sayfayı beğen,... | Facebook
Sayfayı beğen, peyniri kap... Ay sonuna kadar sayfayı beğenin, yılbaşına Türkiye'nin en kaliteli peynirlerden biri olan Milsüt Kaşar Peynirimizden tam 12kg. hediye ile girin.
Sayfayı beğen,... | Facebook
bugün Fairy geldi uzun zamandır bekliyodukkazandığım başka bişeyde yok zaten :26: şimdi Avon'da 22 arkadaştan 21 tanesini bildim diğeride son saniyede gelince cevaplayamadım umarım kazanırım Kazanan arkadaşlara tebrikler diğer arkadaşlarada bol şans
Teşekkürler canımfairy çok bekletti valla.gelsin bi an önce..
güle güle köpürt canım..
metronu afıyetlen ye tatlımmmmmmmmm
faıry gelmeye baslamıs cok sevındım ınsallah bızımkısıde gelır bıran once
hala ben maggı makarna harclarımı beklıorum sınır oldum
avonun en son acıklanan 7 kasım var ondan sonrası neden acıklanmadı bıttımı yoksa anlamadım yha
selam kızlar avon akılda kalan gözler yarışmasında 26 tanenin 23 ünü bildik acaba kazanır mıyız kazanan varsa rekorunu yazabilir mi teşekkürler
0216 ... sonu 1530 bi numara aramış beni telefonun sesi kısık olduğu için sonradan gördüm. arıyan var mı ?
merak ettim..
prima mı acaba dedim.. primaya geçen sefer hamile değilim demiştim . şimdi isticem. kaç haftalık hamile olmak gerekıyordu . ona göre hesap yapimm
https://www.facebook.com/olayturkiye?sk=app_128921207212703
OLAY TürkiyeOlay’le Değişimi Oyla!
300 kişiye olay seti kazancak kızlar katılın..
Benide aramış canım aynı numara...Telefon açık olduğu halde çalmamış sonradan msj geldi..
Eki Görüntüle 286522
işteee siftahı ben acıyorum darısı sizlere olsun kızlarbugün çok şükür kargocu geldiii cok sevindirik oldum loreal paris-kerastase'den kazandığım saclara mükemmel görünüm kazandıran oleo-kompleksli bakım
metronu afıyetlen ye tatlımmmmmmmmm
faıry gelmeye baslamıs cok sevındım ınsallah bızımkısıde gelır bıran once
hala ben maggı makarna harclarımı beklıorum sınır oldum
avonun en son acıklanan 7 kasım var ondan sonrası neden acıklanmadı bıttımı yoksa anlamadım yha
sence kim olabilir :)
benim ilk prima aklıma geldi
tbr ler canım güle güle kullan bebeem
ay neden en son 7 kasımın kazananı var anlamadım gıttıselam kızlar avon akılda kalan gözler yarışmasında 26 tanenin 23 ünü bildik acaba kazanır mıyız kazanan varsa rekorunu yazabilir mi teşekkürler
Eki Görüntüle 286522
işteee siftahı ben acıyorum darısı sizlere olsun kızlarbugün çok şükür kargocu geldiii cok sevindirik oldum loreal paris-kerastase'den kazandığım saclara mükemmel görünüm kazandıran oleo-kompleksli bakım
ay neden en son 7 kasımın kazananı var anlamadım gıttı
kargocumu
oda kım
unutur oldum :))))))
tebrıkler tatlım
Eki Görüntüle 286522
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?