Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

metrodan kaç yapıyorsunuz kızlar

ben 23 seviyeye geldim 50 çekiliş hakkı kazandım

kazanan var mı hiç geçen haftalarda onlar kaç yapmıştı ?

metrodan kaç yapıyorsunuz kızlar

ben 23 seviyeye geldim 50 çekiliş hakkı kazandım

kazanan var mı hiç geçen haftalarda onlar kaç yapmıştı ?

geçen 38. seviyeye gelmiştim
oyun kitlendi kaydedemedim
şimdi yine öyle olur diye niyetlenemiyorum

bu arada limango 10 tl günlük çek veriyor

kızlar bugün kadınlar ne ister anket sonuçları açıklanacak takipte kalalım

Son düzenleme:
fikirmetre | fikrini paylaş

Sayın üyemiz,
Sundukları ürün ve hizmetleriyle ihtiyaçlarımızın giderilmesini sağlayan ve hayatımızı kolaylaştıran markalar; gerek ürün ve hizmetlerini geliştirebilmek, gerekse yenilerini üretmek için tüketicilerin görüş ve deneyimlerine ihtiyaç duyarlar.

Her bir tüketicinin fikri bu açıdan çok önemlidir ve ürünlerin şekillenmesinden, bize ulaşmasına kadar geçen tüm süreçlerde etkili olmaktadır.

Sizler de hayatımızın parçası olan bu markalar, markaların ürün ve hizmetleri, pazarlama faaliyetleri gibi konularda fikirlerinizi paylaşmak, gelişimlerine yardımcı olmak istemez misiniz?

Hem de ödüller kazanarak!..

Bunun için fikirmetre | fikrini paylaş sitesine üye olmanız ve size gönderilecek e-postada yer alan anketi doldurmanız yeterli olacaktır.

Her doldurduğunuz anket için ödül kazanacak, ödüllerinizle internetten alışverişin keyfini yaşayacaksınız.

Detaylı bilgi ve üyelik için fikirmetre | fikrini paylaş adresini ziyaret edebilirsiniz.

Cevabını bulamadım bulan arkadaşlar söyleyebilir mi?

ben şöyle bir yazı buldum ve ametist yaptım.
Mücevher kesiminden esinlenerek yapılan şişe arkasındaki düz kenarı sayesinde daha keskin. Koyu ametist rengi parfümün derinliğini ve zenginliğini yansıtır. Üzerinde yer alan şeritler ve gümüş yansımalara sahip Ange Ou Demon Le Secret logosuyla âdete bir mücevher gibi parıldar. Üst notlarda İtalyan limonu, yeşil çay neroli(portakal çiçeği esansı), orta notalarda Zambak yasemini ve frangipani çiçeği ve alt notalarda Atlas sedir ağacı, paçuli, misk ve vanilya içermektedir.

bende google görsellere taşların adını yazdım renge en çok uyan ametist ti onu işaretledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…