Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

SPORX
Sporx Haftanın Sorusu'nda; A Milli Takım'ımız ile Hırvatistan arasında oynanan Euro 2012 Play-off elemeleri ilk maçının 0-3'lük skorla biteceğini tahmin ederek, Lee Cooper'dan ödül paketi kazanan kullanıcılarımız belirlendi.

İşte kazananlar;

100. Serkan Pınarcı
200. Özgür Özer
300. Hüseyin Güçlü
400. Devrim Gezer
500. Seyhan Mehmed
600. Mehmet Oruç
700. Serkan Sarıtaş
800. Hacı Demir
900. Emre Aydın
1000. Üzeyir Boz

Kazanamadık diye üzülmeyin, yeni sorumuz bugün geliyor...

Kazananlarla, Lee Cooper tarafından e-mail ile irtibata geçilecektir.

İşte 6. haftada bizden Daily Microfoliant kazanan takipçilerimiz:

Deniz Yılmaz
Nurdan Gemici
Gamze Ak
Pınar Yılmaz
Hülya Aybat
Gamze Haseki
Ebru Yüksel
Sibel Uçar
Merve Bilgiç
Nihal Şahin

Kazanan takipçilerimiz ile mail üzerinden iletişime geçilecektir. Tebrikler, ürününüzü güle güle kullanın!

Günaydın kızlar! 1-0 başladım yine. kazanamadım malesef. umarım bizden kazanan vardır

Biraz önce FikirSensin'den aradılar. Sabah aradıkları için uyuyordum aradığımda da mesguldü açıp direk ismimle hitap ettiler zaten orda ufak çaplı bi şok yaşadım sabah sabah Algida ile birlikte 18-21 yaş arası bi araştırmaları varmış, gençlerin nasıl zaman geçirdikleriyle lgili bi nevi ropörtaj gibi anladıgım kadarıyla. Bizim belirlediğim bi yerde belli bi saatte buluşup yarım gün sohbet ediliyo. 40 liralık belirlediğimiz bi hediye alınıyomuş bizede Maalesef müsait değildim.

Son düzenleme:

bu hangi çekiliş ki :26:

OLAY Türkiye
Olay’le değişimi oylayın, Olay setini kazanın! Olay’le değişim yaşayan katılımcıların fotoğrafları arasından en beğendiğinize oy verin, çekilişle Defne Samyeli’den Olay setine sahip olacak 300 kişiden biri olun, Olay’le değişimi yaşayın! Değişimi oylamak için: OLAY Türkiye - Olay'le Değişimi Oyla! | Facebook

arko cevap letonya kızlar araştırdım

BEN İRLANDA BULDUM

HATTA YAZI BU

Türkiye’nin milli takımlar düzeyinde play-off’la tanıştığı ilk heyecan İrlanda karşısındaydı. EURO 2000 Eleme 3. Grubu’nda Almanya’nın arkasında ikinci basamakta yer alan Türkiye, play-off’ta İrlanda Cumhuriyeti ile eşleşmişti.

o dunku cevptı canım bugunku ıralnda
dunku letonyaydı

Lipton Ice Tea
Yarınki hediye kazandıran sorumuzu belirlemeniz için lütfen aşağıdaki "play" tuşuna basarak anketimize katılın. Teşekkürler. :)

slm kızlar tatilden döndük geçmişe baktım süresi geçmeyenlere katıldım ama
bu aralar şans yokk
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…