Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ınsallah kızlar
esımde dıor böle kucuk seyler kazanma ev araba kazan nakıt parada olabılır dıor
benımkısının hayallerı buyuk :)
ama ınsallah bırgun onu yanıltırım

hepimizin dilekleri bunlar valla ama biz küçük şeylerlede mutlu oluyoruz ama eşlerin gözü yükseklerde

inş kazanırsın canım tüm istediklerini :)

saol canım cevaplar için oley kazandım bende sevindim

bende şimdi katıldım Tebrikler! Soruları doğru cevapladınız ve hediye almaya hak kazandınız. Üyelik sırasında belirtmiş olduğunuz e-posta adresinize kişisel bilgilerinizi onaylamanız için e-posta gönderilmiştir. Lütfen e-postalarınızı kontrol ediniz yazdı

tebrikler , kontrol et bakalım

ınsallah kızlar
esımde dıor böle kucuk seyler kazanma ev araba kazan nakıt parada olabılır dıor
benımkısının hayallerı buyuk :)
ama ınsallah bırgun onu yanıltırım

HİÇ BELLİ OLmaz bu işler şans işi deseydin eşine

:)

tebrikler , kontrol et bakalım

teşekkür ederim canım ettim canım bilgilerimi teyit etmemi yazıyor mailde hem ayrıca bilgilerimi o mail adresine yolladım o yetmedi gelen maile bilgilerimi teyit ediyorum(onaylıyorum)yazıp tekrar adresimi adımı soyadımı ve telefon numaramı falan kopyalayıp yapıştırdım tekrar mail attım bilgilerimi teyit ettim diye yani benden kurtulamazlar

Bende artık 100 kişi dolmustur bosuna gırmeyeyım dıyordum sen kazandım dıye yazınca bende denedım banada kazandınız dedı teyıt ıcın email attılar. Kızlar 100 kişi sizcede coktan olmamıs mıdır? Hala kaznıyor olmamıza sasırıyorum ama sevınıyorum da tabıkı

denemek için eşimin adına da katıldım ona da kazandınız dedi

bende nişanlımın adına katıldım

ben korkuyorum aynı soyadı ile

henüz nişanlı olduğumuz için soyadlarımız farklı tabi korkmadan katıldım valla bende

görümcem hamiş ona vercez hediyelerimizi çok hevesle katıldık valla çok sevinmiştim görünce bu kampanyayı ;

ama kızlar aklıma takıldı , ilk 100 kişiye diilmiydi bu hediyeler , hala 100 kişi dolmadı mı ki yeni arkadaşlar da kazanıyor , valla ilginç geldi , inş bi bit yeniği çıkmaz heveslerimiz kursağmızda kalmaz

temiz kalpliliğin bu kadarı bende aynısını yazdım demin , aynı şeyi düşünüyorum ya :S

sorular farklı acaba farklı sorular olduğu için her ayrı bölüm soru için 100 diğer bölüm için 100 kişi falanmı yaptılar ki :44:

Son düzenleme:
kızlarr banada kazandınız dedi inş doğrudur da boşuna heveslenmiş olmayız dua edelimm hepimiz birde avondan kazandığımız serumlar ne zaman dağıtılcak acaba orda 7 iş günü içerisinde dye bişeyler yazıyodu gelen var mı hiçç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…