Soruyu bil imzal kitab kazan! - Hrriyet Kltr Sanat
Kitap ödülü var. Gerçi geçenlerde de yollamıştık,1 hafta önce açıklanması gerekiyordu ama tık yok
ben bu yarışmanın sonuçlarını hep kaçırıyorum
şu gün açıklanacaktır diyor,unutuyorum o gün
sonrasında da bulamıyorum
1gün yayınlayıp kaldırıyorlar mı siteden, anlamadım
her neyse
bu kitap da dahil bende baya bi şeysi var bu kadının,katılmıycam
New York Timesın en çok satan kitap olarak tanıttığı Hasat ile tıbbî gerilim romanları yazmaya başladı.
bende katıldım kazandım teşekkürler kızlar,,benim fairy yurtiçi ile geldi..maggi kıymalı makarna harcını denedim süper oluyu fakat 2,5 kişilik ailemize çok fazla geldi,,diğerlerini deneyen varsa yazın kızlar
paylaşım içn teşekkürler.ben de yaptım kazandınız dedibilgilerimi de teyit ettim umarım gönderirler
turkcell internet festivali var. sana göre. hediyeleri de güzel
Organicare Organic Baby Shampoo
SLS ve SLES içerir
silikonla saçta ve ciltte yumuşaklık sağlar
%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır
kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır
Soru :
Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?
koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir
koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir
Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir
Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir
Soru :
Hangisi doğrudur ?
organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir
organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir
organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuzdur
bir ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla sekiz yıl nadasa bırakılmalıdır
Soru :
Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden
özellikle parafin ve vazelin içeren kremler, lanolinli nemlendiriciler seçilmelidir
bebeğin hassas cildi, yaz aylarında bahçede ve plajda sentetik böcek kovucu tonik ve solüsyonlarla desteklenmelidir
sentetik renklendirici ve koku verici içermeyen, rengini ve kokusunu sertifikalı organik içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır
SLS, SLES ve özellikle silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir
Testi Bitir
Organicare Organic Baby Shampoo adlı sayfadaki hediyeli ankette
bana bu sorular çıktı sayfayı yeniliyorum ama değişmiyor...
cevaplarını bilen varmı???????
sayfayı yenileme canım , üyelik yerinden çıkış yap yeniden gir direk , yada sayfayı kapat yeniden gir
tamam geçmiş sayfalardan buldum cevapları
kazandınız dedii
teşekkürler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?