Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Soruyu bil imzal kitab kazan! - Hrriyet Kltr Sanat

Kitap ödülü var. Gerçi geçenlerde de yollamıştık,1 hafta önce açıklanması gerekiyordu ama tık yok

ben bu yarışmanın sonuçlarını hep kaçırıyorum
şu gün açıklanacaktır diyor,unutuyorum o gün
sonrasında da bulamıyorum
1gün yayınlayıp kaldırıyorlar mı siteden, anlamadım

her neyse
bu kitap da dahil bende baya bi şeysi var bu kadının,katılmıycam

New York Timesın en çok satan kitap olarak tanıttığı Hasat ile tıbbî gerilim romanları yazmaya başladı.

Son düzenleme:

Katıl kontesim , hediye edersin kazanırsan

Arpa şehriyeli et yahniyi denedim bende. güzel oldu. bizde 2,5 kişiyiz evt.fazla oluyor

Organicare Organic Baby Shampoo

SLS ve SLES içerir

silikonla saçta ve ciltte yumuşaklık sağlar

%100 ICEA organik sertifikalı organik bir bebek saç ve vücut şampuanıdır

kokusunu benzol türevi sentetik koku vericilerden alır

Soru :

Bakım ürünlerinde sıklıkla kullanılan Lanolin için hangisi yanlıştır ?

koyun yününün işlenmesiyle üretilen bir jeldir

koyunlar DDT ve diğer böcek ilaçlı bitkilere sürünerek otladıklarından Lanolin böcek ilacı kalıntısı içerebilir

Lanolin ve petrol türevi vazelin alerjen ve toksik etkileri yerine, cilt yumuşatıcı ve nemlendirici özellikleri öne çıkarılarak lanse edilir

Lanolin organik yönetmeliğine uygun bir kozmetik hammaddesidir

Soru :

Hangisi doğrudur ?

organik tarım arazisi en az üç yıl boyunca organik yönetmeliğine uygun şekilde ilaçlanmalı, gübrelenmelidir

organik tarım ürünleri işlenirken kesintisiz ionize radyasyondan geçirilmelidir

organik tarım ürünlerinin ambalajları geri dönüşümsüz ve kartonsuzdur

bir ürünün organik sertifikası alabilmesi için yetiştirildiği tarla sekiz yıl nadasa bırakılmalıdır

Soru :

Bebekler doğumu izleyen üç yıl içerisinde toksik kimyasalların etkilerine daha açık olurlar, bu yüzden

özellikle parafin ve vazelin içeren kremler, lanolinli nemlendiriciler seçilmelidir

bebeğin hassas cildi, yaz aylarında bahçede ve plajda sentetik böcek kovucu tonik ve solüsyonlarla desteklenmelidir

sentetik renklendirici ve koku verici içermeyen, rengini ve kokusunu sertifikalı organik içeriğinden alan organik bakım ürünleri kullanılmalıdır

SLS, SLES ve özellikle silikon içeren saç ve vücut şampuanları bebeğiniz için idealdir

Testi Bitir

Organicare Organic Baby Shampoo adlı sayfadaki hediyeli ankette

bana bu sorular çıktı sayfayı yeniliyorum ama değişmiyor...

cevaplarını bilen varmı???????

sayfayı yenileme canım , üyelik yerinden çıkış yap yeniden gir direk , yada sayfayı kapat yeniden gir

MyBilet'i Facebook'ta ve Twitter'da takip ederek gösterime giren filmlerin bilgilerini, etkinliklerin ayrıntılarını ve sadece MyBilet üyelerine özel Hemen İndirim fırsatlarını öğrenebilir, çok yakında özel etkinliklere davetiyeler kazanabilirsiniz!

İşte Philips Azur Buharlı Ütü kampanyamızın sonuçları ;

Asıl Talihlimiz

Rukiye Salaş

Yedek Talihlimiz

Fatma Dedeler

Kazanan arkadaşımızı tebrik ederiz! En kısa sürede ulaşılıp adres bilgilerini isteyeceğiz.1 hafta içerisinde geri dönmezsen yedek talihlimize sıra gelecek.

Takipte kalın kazanan siz olun- KampanyaEvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…